Widok

makijaż sephora/douglas

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! Czy któraś z Was robiła makijaż w wyżej wymienionych perfumeriach? jeśli tak to polećcie mi proszę centrum handlowe, w którym warto wykonać makijaż ślubny:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić swoje makijaże, dojeżdżam do klientek bezpłatnie w dniu ślubu, http://www.rozany-ogrod.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzięki, ale jak w tytule piszę poszukuję kogoś z sephory lub douglasa
polecam sephore w galerii baltyckiej
a ja w klifie sephorę również :)
Ile się płaci za taki makijaż w tych sklepach?
widialm dwie opcje, albo kupuje koszmetyki chyba za 100zl i makijaz w cenie albo placisz 70zł
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
byłam na makijażu w sephorze w klifie i pani mnie dosłownie oszpeciła :/ miał być kolorowy wiosenny makijaż a wyszłam z sinozielonym makijażem w stylu zombie i na dodatek dostałam następnego dnia jakiegoś uczulenia, oczy przekrwione i cały czas łzawiły :/
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sama jestem zainteresowana tematem, więc śledzę wątek i czekam na opinie.
Wiem tylko, że w Sephorze jest makijaż ślubny za 90zł i w to jest wliczony próbny. Jest też makijaż wieczorowy za 60zl. W ubiegłym roku jedna dziewczyna pisała w relacj,i że robiła makijaż w Sephorce i była zadowolona.
w razie pytań o makijaż w Sephorze zapraszam na priv :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja Sephorze polecam p.Agnieszke kierowniczke, w Auchan. Robilam make up na wesele 2 razy i polecam;)
a w auchan jaka cena?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
a w real w Osoewej ktoś robił?Jakie ceny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze...ja najbliżej mam do klifu...aczkolwiek na fryzurkę będę jechała do alternative na przymorzu, więc w zasadzie bałtycka jest rzut beretem...sama nie wiem...;/
Hej,

Ja mialam makijaz w Dogulasie (probny) i bylam bardzo niezadowolona. o 11 mialam makijaz a o 18 na panienski juz musialam sie od nowa malowac- tylko oczy byly ok.

Na slubie mialam Agnieszke z http://www.ajs-visage.pl i bardzo polecam- 75-100 makijaz z dojazdem na trwalych kosmetykach mineralnych (wazne takze dla osob z cera wrazliwa)
Gdzie lepszy makijaż? Sephora czy Douglas?
powie tak ja swój makijaż ślubny robiłam u Pni E. Skoczeń. Byłam mega zadowolona trzymał się całą noc dopóki go nie zmyłam. I w ten dzień polecam profesjonalistki. W Dauglasie W galeri i w ALfie czasem robie makijaż na imprezy albo na wesel do kogoś ale w porównaniu do makijażu jaki mi zrobiła P. Ela i trwałości nie ma porównania. Dlatego ja bym nieryzykowala i wydała wiecej na profesjonalny makijaż z dojazdem do domu. Taki dzie jest raz w życiu. Polecam makijaż próbny bo widzisz co masz i możesz wprowadzić jakieś poprawki w razie czego.
Właśnie robiłam próbny i nie wyszło. W Douglasie jest normalnie wizażystka wiec chyba spoko. Tak czy inaczej szukam jeszcze jakiejś babki, może znajdę przed wtorkiem.

Przereklamowanym paniom z forum- dziękuję. Jest tak dużo negatywnych opinii, że nie chciałabym za darmo żeby mnie malowały :)
A w Douglasie w Rumi w Auchan ktoś robił? Mi tam polecają, ale jakoś przekonana nie jestem,.

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry