Widok
To ja też dodam coś od siebie - też byłam u Wizy, majkijaż bardzo fajny, narzeczony zadowolony ;) .
W dodatku dostałam od Eleny wskazówki jak pielegnować skórę, żeby w dzień ślubu makijaż ładnie wyglądał i dobrze się trzymał.
Osoba miła-profesjonalna, poważnie trakująca swoją pracę i do tego bardzo słowna - czego chcieć więcej???
Polecam i mam nadzieję że z ostatecznego efektu będę równie zadowolona.
W dodatku dostałam od Eleny wskazówki jak pielegnować skórę, żeby w dzień ślubu makijaż ładnie wyglądał i dobrze się trzymał.
Osoba miła-profesjonalna, poważnie trakująca swoją pracę i do tego bardzo słowna - czego chcieć więcej???
Polecam i mam nadzieję że z ostatecznego efektu będę równie zadowolona.
Ja również dziekuje Wizie, kobiecie - cudotwórczyni, makijaz był super, trwały chodziłam w nim jeszcze w niedziele, i ogólnie wszyscy wyrażali słowa uznania co do mojego makijażu, a komplementom nie było konca nawet nastepnego dnia przy śnaidaniu wsród gości hotelowych.
Polecam z czystym sumieniem, efekty jej pracy rewelacyjne :))))))
Polecam z czystym sumieniem, efekty jej pracy rewelacyjne :))))))
Witam,
Chcialabym podziekowac za pochlebne slowa i zaufanie.
Elajza przykro mi, ze nie mialam juz wolnych godzin dla Ciebie, ale i tak bylas w dobrych rekach:-).
Pisze rowniez w sprawie najblizszych dwoch tygodni zaczynajac od jutra. Bede miala bardzo ograniczony dostep do Internetu, wiec przez ten czas nie bede odpowiadala na wiadomosci
Z gory dziekuje za wyrozumialosc.
Pozdrawiam,
Wiza.
Chcialabym podziekowac za pochlebne slowa i zaufanie.
Elajza przykro mi, ze nie mialam juz wolnych godzin dla Ciebie, ale i tak bylas w dobrych rekach:-).
Pisze rowniez w sprawie najblizszych dwoch tygodni zaczynajac od jutra. Bede miala bardzo ograniczony dostep do Internetu, wiec przez ten czas nie bede odpowiadala na wiadomosci
Z gory dziekuje za wyrozumialosc.
Pozdrawiam,
Wiza.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'