Widok

makijaż w Rumi

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić godną uwagi makijażystkę (z dojazdem do domu-najchętniej)??? Mieszkam w Rumi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Doris:-)
Jeśli chciałabyś spotkać się ze mną na wykonanie makijażu próbnego u Ciebie w domu, to odpisz na ongeli@poczta.onet.pl. Skończyłam szkołę kosmetyczną, jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, a hobbystycznie zajmuję się wizażem i głównie w tym kierunku mam zamiar podnosić swoje kwalifikacje. Do tej pory wykonywałam makijaże koleżankom, znajomym koleżanek, czy też mamom znajomych :-) Jak spodoba Ci się efekt "pokolorowania" Twojej twarzy na pierwszym spotkaniu, to myślę, że się jakoś dogadamy, a jeśli odrzucisz to co Ci zaproponuję, to "skulę ogonek pod siebie" i pójdę sobie;-) Pozdrawiam.
P.S. Jeśli zdecydujesz się odpisać, to zaznacz proszę o jaki makijaż chodzi (weselny, wieczorowy, fantazyjny...???)
czy pierwsze spotkanie kosztuje,jezeli tak to ile?masz wybor kosmetyków?jestem tez zainteresowana makijażem,moj adres - szaga18@interia.pl
Witaj Szaga :-)
Miło, że do mnie pukasz:-)
Za pierwsze spotkanie (próbny makijaż) "kasuje" 20 - 30zł.
Co do kosmetyków, to używam sprawdzonych rzeczy (cienie,szminki,tusze) + do tego korektor, podkłady, bazy pod cienie czy puder fixujący aby makijaż utrzymał się przez noc :)
Jak chcesz dogadać sie do do spotkania to mój numer 692 668 680.

Pozdrawiam
wielkie dzieki!
odezwe sie w czerwcu bo slub mam dopiero 14 sierpnia.robisz rezerwacje?
:))))
a ja mam tydzień po Tobie
21 sierpień
czyli towarzysza nam podobne emocje.moge Cię zapytac gdzie bedziesz slubowala?ja na Obluzu w Boboli. co z rezerwacją?pasuje Ci w tygodniu czy pracujesz?pozdrawiam
Witaj Szaga:-) ja mam ślub w Wejherowie w kościele św.Trojcy... cała "biba" będzie w Bolszewie w domu weselnym (???)
Na razie nie pracuje, jestem na etapie kończenia szkół, także jeżeli chodzi o spotkanie, to kwestia dogadania:-)
Pozdrawiam:-)
hej, pisze z gdanska czy znacie i możecie polecić panią do robienia makijazu slubnego z gdanska, przymorza dokładnie, ślub mam w czerwcu.Iza.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (214 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

DJ ARO (Arek Waśko) Zna ktoś? Proszę o opinie. (84 odpowiedzi)

Czy słyszał ktoś jak gra ten dj? Może jakieś opinie?

do góry