Widok

aktualne zarobki w trojmiescie NETTO (na rękę)

zastanawia mnie jak się kształtują miesięczne zarobki w trójmieście..czy faktycznie jest aż tak źle..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
w Lukay to zapasy paliwa w sklepie robilismy po robocie na doku.pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie ten mały sklepik przy wysokim hotelu tylko on do póżna był czynny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i wszystko jasne.pózniej na plaze kompukompu i ostatnim autobusem na dok.pozdro
13 zł na godzine nazywasz godziwą pensją.... szok, nawet jeżeli to już netto to i tak to stolec, masakra! chyba bym się powiesił, gdybym miał mieć taką stawkę, żona na wychowawczym (oczywiście za wysokie zarobki na kase z zus-u) dwojka dzieci, poszedł bym się powiesić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
chcialbym zobaczyc te wyciagi po 2800 hehehe z tego fajnego miejsca i lizania d*py :)
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 10
a może chcecie pracować w sądzie stażysta 1330 na rekę, zapierdziel na maksa, ale i tak 40 osob na wolne miejsce, cud miód i orzeszki, oczywiście bez szans na podwyżki- wiadomo pensje zamrożone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
1600 netto, przedszkolanka, umowa o prace - pełen etat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja robię projekty IT w domu, wychodzi średnio 18zł/h netto. Umowa zlecenie, lub dzieło. Mam 24 lata, studia w trakcie (po ogólniaku) i uważam, że to już jest porządna pensja. Nie chcę za bardzo pisać co konkretnie robię, ale uczyłem się niecały miesiąc żeby dostać najpierw płatny staż, a później pracę właśnie za takie pieniądze. Pracuję od 8 do 10h dziennie, możecie więc obliczyć miesięczną wypłatę. Jak ktoś chce to da radę, chociaż żalić jest się zdecydowanie łatwiej niż się przebranżowić. Ja się uczyłem przez miesiąc, 1,5 godziny po pracy i dałem radę...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
1200 za noc
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba się było uczyć a nie w szkołę kamieniami rzucać
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 207
Za m-c luty jako kierowca autobusu w ZKM na rękę (po w sumie 35 latach pracy) 2200 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak komuś się nie chce przykładać do pracy to na pewno nie zarobi, ja jakoś po szkole średniej nie narzekam, chęci się liczą.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 92
Dymać kim?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
nowa praca 2500 netto bez żadnych negocjacji.. po studiach technicznych rok temu... PRACA CZYNI WOLNYM lenie śmierdzące
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26
Praca jako Ratownik Medyczny w zależności od firmy ale nie więcej niż 10 zł brutto w firmach prywatnych takich jak Salvomed, Triomed, Bemark. To kpina bo trzeba założyć własną firmę i pracować za taką kasę na własny rachunek. Za ok 200 godzin w miesiącu mam 2000 zł a trzeba opłacić zus podatek itd kpina. W salvomedzie za dyżur nocny 12 godzi. płacą ok 60 zł brutto to mniej niż 6 zł brutto na godzinę to jest wynagrodzenie dla ratownika który ma odpowiedzialność za życie ludzkie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co to jest 13 zl. za godzine przy normie 168 cyba że rypiesz po 240godz, to i coś zarobisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierzcie przykład z koleżanki... hehe
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmowa pracodawców .... hm....a może pracodawca nie może więcej zapłacić bo go nasze kochane państwo doi jak może ????????
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja w Agacie zarabiam ponad 2000zł i nie narzekam :)
1000 ZŁ DOSTAJE ZA SPRZATANIE a dodatkowe 1800 za dawanie d*py!!:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 25

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry