Widok
mała czarna na wesele?
Dziewczyny za 2 tygodni idę na wesele do psiapsiółki z pracy, w związku z tym,że z kasą krucho na zakup czegoś nowego chciałabym "wystąpić" w eleganckiej małej czarnej, ale czy to wypada? podobno na wesele nie powinno się ubierać sukien w kolorze czarnym. Co wy o tym myślicie? a gdybym tak dobrała do czarnej sukienki jakie jaskrawsze dodatki?
jak dla mnie czarny to świetny kolor, to tak jakby ktoś na studniówkę nie chciał ubrać czarnego bo to kolor "pogrzebowy" a przecież studniówka to też duża impreza i też jest radosna z tym że na studniówce świętuje się co innego ;)
ja słyszałam, że tylko rodzice, a dokładniej matki nowożeńców nie mogą się na ślub ubierać na czarno, ale jak dla mnie to też jest bzdura, jeśli ktoś lubi czarny to niech się tak ubierze
a jeśli nadal nie wiesz co zrobić to najlepiej zadzwoń do panny młodej i zapytaj, czy miałaby coś przeciwko, gdybyś założyła taką kieckę
ja słyszałam, że tylko rodzice, a dokładniej matki nowożeńców nie mogą się na ślub ubierać na czarno, ale jak dla mnie to też jest bzdura, jeśli ktoś lubi czarny to niech się tak ubierze
a jeśli nadal nie wiesz co zrobić to najlepiej zadzwoń do panny młodej i zapytaj, czy miałaby coś przeciwko, gdybyś założyła taką kieckę
ja na własnych poprawinach byłam w małej czarnej - takiej trochę w stylu kabaretowym. Do tego czarne kabaretki, czarne szpile i włosy zaczesane w kok. Wszyscy goście byli mile zaskoczeni i bardzo im się podobał taki strój.
Tylko mój tata musiał go jakoś przeboleć ;) Reszta była pozytywnie nastawiona :)
Tylko mój tata musiał go jakoś przeboleć ;) Reszta była pozytywnie nastawiona :)