Widok

ale czas szybko leci...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wlasnie spojrzalam na suwaczek niedawno bylo jeszcze 4 miesiace i nagle zrobil sie 1miesiac 3tygodnie i 4dni ale ten czas zasuwa coraz bardziej sie boje ze czegos nie zdaze zalatwic albo o czyms zapomne a w brzuchu zamiast motylkow biega mi stado bawołów wy tez tak macie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm to z moją pamiętcią nie jest tak najgorzej :) moze uda mi sie o niczym nie zapomnieć w przygotowaniach do slubu :))))

Do raabit : tak tak 02,09,06 godz 14- ta

UP

chcemy zeby wszystko dobrze wypadło i cały czas o tym myslimy do tego stres dlatego pewnie takie sny mamy

Ostatnio też mi sie śniła ulewa w dniu ślubu.
Za bardzo się to nam udziela.
ja też mam coraz więcej koszmarów związanych ze ślubem... ostatnio mi sie sniło, ze stałam przed ołtarzem, moj narzeczony nie dotarł, nie przyszedł kamerzysta ani fotograf i wracałam sama SKM -ką do domu w sukni ślubnej ;p
albo jeszcze gorszy, że była straszna ulewa w dzień ślubu i płakałam, ze nie bedzie zdjec plenerowych
To chyba juz ten stres działa ;p

mystic
ja też mam ślub 2 września :) i chyba nawet kiedys pisałyśmy że obie mamy na godz 14.00 (o ile mnie pamięć nie myli) :))))

ja też sie boje że nie zdąże ze wszystkim!
co do moich snów to właśnie miałam ostatnio koszmar na temat mojego ślubu! ale jest tak absurdalny ze wstyd mi napisać! :)

u mnie na szczęscie dzieci będzie niewiele, bo powyzej 10 roku życia stawka za dziecko jest jak za osobę dorosłą. Do 10 lat - dwoje dzieci na jedną. Ale tak się składa, ze wszystkie dzieci mają więcej niż 10 lat
moje tez mialo byc na 50 a juz uroslo do 59 nie liczac malych dzieci

no ja tez się boję o kasę, bo miało być na 50 osób a tu nagle z zaproszeń wyszło 70.
ja to najbardziej boje sie ze nam zabraknie pieniedzy,moj P. starcil niedawno prace i jeszcze nic nie znalazl wiec powoli musze na zycie podbierac z pieniazkow weselnych no ale mam nadzieje ze jakos to bedzie

haha
następna z koszmarami
jetsem troche przerażona , stad bawółow to mam w brzuchu chyba z tuzin, ciagle mi sie zdaje ze nie zdazymy ze wszystkim, ostatnio miałam sen ze zepsuł sie nasz slubny samochód i szlismy na piechote, ze zgubiły sie obraczki, no i ze po dojściu do kościoła moja fryzura sie "roztopiła" i wygladałam jak stado nieszcześć.

Mystic ja mam tak samo :) stres mnie dopada, ze zapomne o czymś, moj narzeczony się ze mnie śmieje a ja przerażona ale z drugiej strony bardzo się ciesze i motylki wtedy się pojawiają i łezka w oku kręci z radości, ze to juz niedługo :)

ja też zaczynam się stresować. W końcu został miesiąc, tydzień i dzień.
Kurcze, musimy w końcu kupic obrączki!!!
U mnie troche wiecej czasu.. ale tez zaczynam sie bac. Wydawało sie , ze do pewnego momentu mamy duzo załatwione, a teraz okazuje sie, ze jeszcze sporo przed nami .

do góry