Widok

małe łóżeczko - jak długo posłuży???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dostaliśmy łóżeczko 100x50 - nietypowe wymiary. Materacyka ani pościeli tak z biegu się do tego wymiaru nie kupi, trzeba zamawiać. Zastanawiam sie, czy warto go uzywać.Moze lepiej od razu kupić duze 120 x ileś tam.Moje pytanie brzmi; do jakiego wieku dziecko moze spać w takim małym łóżeczku??? Bo jeśli 3 miesiace, to chyba nie warto pakować sie w tę zabawę..???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trochę małe, chyba kupiłabym standardowe
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
też wydaje mi się małe,
nie wiem czy nie trzeba by robić materaca na zamówienie, co podraża koszt imprezy,
sama zdecydowałabym się raczej na zakup kompletu w wymiarach 120x60, można kupić już w przystępnych cenach, no i nie będzie wtedy również problemu z zakupem pościeli
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
To może inaczej zapytam; w jakim wieku przeciętnie dziecko osiaga wzrot 80 cm? Bo zakładam, ze musi mieć z obu stron luz min.5 cm. ????????????????????
Miało być 10 cm off course;) 80 +10+10 = 100
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
około roku, zależy jak duże dziecko się urodzi :)
są takie co po urodzeniu mają 52 cm i takie co mają ponad 60 :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Aha, dzięki, czyli wychodzi na to, że około rok krócej się takie łżeczko uzytkuje, niż tradycyjne.
Nasz synek urodzil sie 54 cm, za kilka dni konczy pol roku, a juz ma prawie 80cm... ;) takze w naszym przypadku by sie to nie oplacalo w ogole ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry