Widok

ale się wkurzyłam ...wrrrr

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
słuchajcie byłam własnie w sklepie po zakupy- w supersamie...Do sklepu weszłam o 19.30, specjalnie sprawdziłam do której jest czynny. Ide sobie alejkami a jedna pani zmywa podłogę. Chciałam dostac sie do mojego twarożku na śniadanie, a pani zrobiła baaaaardzo niezadowolona mine i zapytała głosno i złosliwie swoich kolezanek "aaa która jest godzina?" Zauważyłam jej mine i wywracanie oczami...no wsciekłam sie na maxa. Idę do kasy i pytam kasjerki, jeszcze raz żeby sie upewnić, do której jest sklep. A potem jej powiedziałam że w takim razie mam jeszcze półtorej godziny na zrobienie zakupów a pani która zmywa podłogę jest wyraźnie niezadowolona że jej klienci przeszkadzają. Poprosiła szefową, która, powiem delikatnie, przyjeła moją skargę do wiadomości...poprostu. Szlag mnei tarfił z miejsca....normalnie nie rozumiem jak można w taki sposób podchodzić do klienta...przecież nie weszłam za pięć 21.00.
No to się wyżaliłam, Wam bo nie mam komu :(( siedze dzis sama buuuu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
normalne trzeba bylo olac wziasc twarozek i miec w nosie durna babe:)

image
tak właśnie zrobiłam, nadepta łam jej i poszłam...ale nie wytrzymałam jak zobaczyłam "tą minę"....
to niestety czeste
ja zlewam i juz a jak dalej robi głupie miny to potrafie cos powiedziec

BO TO POLSKA ,NIE ELEGANCJA FRANCJA

Nie przeprasam za bledy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

do góry