Widok

alfa centrum

Wesele Temat dostępny też na forum:
te targi organizowane w alfa centrum to jakas sciema i porazka totalna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie, moze i organizatorzy chcieli cos fajnego zrobic ,ale trzeba wiedziec jak sie do tego zabrac.Targi weselne w Alfa centrum = porażka.
czyli jednym słowem nie warto sie tam wybierac tak
to nawet trudno targami nazwac pare stois rozsianych po calej alfie ani ladu ani skladu
Kto to organizuje? Przyjechałem specjalnie ze swoją lubą z Redy a tam jakieś nieporozumienie. Organizatorzy zastanówcie się trochę i uszanujcie ludzi. Totalny nonsens trzy firmy na krzyż a obok sklep spożywczy.
niiieeee no faktycznie to jakies nieporozumienie!!!!! TO MAJA BYC TARGI???szok!!! Najlepsze sa obrazy wystawiane przy kaciku z kawa, takie z parą młoda-sa sliczne!! To jedyna atrakcja moim zdaniem z tych całych pseudo tragów.Pozdrawiam !!!!
Zaden porzadny salon sie tam nie wystawia , same odpady daly sie nabrac na nabicie kabzy jakiemus pseudo organizatorowi- to jest targ ochlapow !!!! ZENADA.
organizatorem jest chyba jakas firma gorzko, tak sie reklamowali a wyszla wielka klapa,
http://www.gorzko.pl/index.php?s=targi
im raczej nie powierzyłbym zorganizowania mojego wesela
To chyba sa jakies jaja , wielkie jaja , z ludzi zrobili idiotow , a to badziewie co sie tam wystawia powinno dostac pierwsza nagrode za slubne buble , a firma gorzko najlepiej zrobi jak zniknie tak samo szybko jak sie pojawila aby nie psuc nam klientom dobrego smaku.
Chcialbym sie dowiedziec jakie zostalo zastosowane kryterium w ocenie firm, które sie wystawialy na targach w Alfie. Bylismy jedną z tych firm, którą okresliłaś jako "odpady". Jestem ciekawy czy zapoznalas sie z nasza ofertą. Jesli nie to mysle, że nie daje Ci to prawa do takich stwierdzeń, natomiast jesli byłaś na naszym stoisku to proszę o napisanie dlaczego uznalaś naszą oferte za "odpad". www.magfoto.pl
Właśnie wróciliśmy z Alfa Centrum.
To co tam się odbywa trudno nazwać tagami. Ludzie narzekali na targi organizowane przez Weselnik ale to co tam się odbywa jest grubo poniżej krytyki.

Najbardziej rozśmieszyło nas stoisko z dekoracjami z balonów przy wyjściu z kas sklepu spożywczego HA HA
---Współczuję---
Stoiska rozrzucone po całym alfa na dwóch piętrach. Tam, i bez targów w sobote i niedzielę jest dużo ludzi a dzisiaj był super tłok. Te stoiska wręcz przeszkadzją, ludzie nie mogą przejść. Nie ma możliwości żeby coś zamówić cZy obejrzeć.
Stoisk było bardzo mało i były kiczowate

Myślę że jakiekolwiek targi organizowane przez "GOrzko Gorzko" można sobie odpuścić - tutaj wykazali się całkowitym brakiem pojęcia o organizacji targów.
W tym przypadku nie chodzi o to żeby było dużo ludzi ale żeby byli to ludzie zainteresowani organizacją ślubu i wesela a nie przypadkowi ludzi którzy poszli po zakupy do spożywczego.
Nie jesteśmy jakimiś super zwolennikami weselnika ale ich targi były dużo lepsze i oczekujemy następnych może w trochę większej sali.

Pozdrawiamy forum
Zgadzam sie z Wami w 100%. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gorzko- Gorzko zrobiliscie sobie antyreklame , ja i mysle ze inni tez nie skorzystaja z waszych uslug.
Narzekałem na targi weselnika, ale po tym co dzis zobaczyłem w alfie to musze pzyznac ,ze porównywanie obu tych imprez wypadło tak: weselnik 4+, gorzko 1!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (214 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry