Widok

mały bagaż podręczny-gdzie kupic?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny ! jak wiecie, bo już wątki były, wizzair wprowadził mały bagaż podręczny, moja walizka z którą się włóczę miedzy krajami jest za duża, oczywiście nie mam zamiaru płacić za bagaż podręczny więc prośba - gdzie (przez internet) można zamówić jakąś małą walizeczkę czy coś takiego (kuferek podróżny??) który będzie spełniał te wymogi ? bo szukam i szukam i d*pa.
wymiary 42 x 32 x 25

aha, oczywiście dodam, że nie za 300 zł bo takie tylko widziałam :)
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pojemne torby podróżne znajdziesz w https://www.lejdi.pl/ i tak podpowiadam, bo czasami trudno znaleźć optymalną, a tam jest dosłownie wszystko, czego brakuje w zwykłej, stacjonarnej sprzedaży. Praktycznie wszystkie kategorie dopasowane do potrzeby kobiet, modnie i wygodnie.

Najlepszej jakości walizki można kupić w sklepie internetowym https://www.mojawalizka.pl/. Bardzo duży wybór, fajne ceny i szybka dostawa.

Jeśli chcesz kupić dobrą torbę na podróż samolotem, to z włąsnego doświadczenia mogę Ci podpowiedzieć, że bardzo dobrej jakości i co ciekawe włąsnej produkcji Torby podróżne mają w sklepie Pariso. Na prawdę torby od nich są solidne i warte uwagi. Ja z taką torbą latam już jakiś czas a dalej wygląda jak nowa!

Fakt taka na kołkach jest idealna na podróże ze względu na wygodę po prostu. Ja szukam czegoś dla dziecka 6 letniego jakąś małą. Właśnie się rozglądam też po sklepach internetowych za czymś odpowiednim

ja mieszkam w małej miejscowości i cięzko było mi dostać stacjonarnie fajną torbę. w większości sklepów były oklepane czarne, albo za takie ceny ze z butów wydzierało. znalazłam duzo fajnych modeli na https://bagazowo.pl/ w róznych kolorach i rozmiarach. kupiłam średnią torbę na kółkach zeby nie musieć taszczyć ze sobą bagazu tylko wygodnie ciągnąć go za rączkę i jestem bardzo zadowolona z jej jakości:) słuzy mi juz drugi rok i nie miałam z nią jeszcze zadnych problemów a wysyłka była dość szybko zrealizowana

Cena jest zdecydowanie nie w moim stylu

Myślę, że to super temat - https://www.merg.pl/product-pol-69264-Walizka-Podrozna-Lasalle-17.html
Pewnie, że wiele zależy od budżetu, tego ile macie do wydania i nie tylko, ale to jest zdecydowanie torba godna uwagi.
Co wy na nią? Wasz styl?
plecak ma wypchany na maxa i zawszę się dziwię że nigdy go nie sprawdzili :)))
image
zawsze ma plecak większy niż wymiary tego małego podręcznego......
Właśnie o to chodzi,że to plecak. Plecak ma możliwość "wepchnięcia go" Żeby było ciekawiej, obsługa zwróciła mi uwagę ,
że rączka plecaka wystaje.
Wziełam taśmę klejącą i skleiłam górę .Oczywiście przeszło.
Taśma klejąca jest zawsze ze mną w każdej podróży
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój brat lata co tydzień uk wizzair zawsze ma plecak większy niż wymiary tego małego podręcznego nigdy jeszcze nie kazali mu wrzucać i sprawdzać lata tak od kilku lat, natomiast koleżanka lata do Niemieć i tam sprawdzają.
image
Hania ,gdynianka dała linka do tej samej walizki 2 miejsca wyżej twego
wpisu.
Ta torba nie wchodzi!!!
Zapominacie,że producent podaje wymiary torby.
Jest jeszcze rączka i kółka. Nikt się "nie czepia" ,po prostu to nie wejdzie do tego koszyka i tyle.
Zauważyłam ostatnio,że to zależy od obsługi. Mi ostatnio lekko
rączka wystawała i przeszło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja napislam ogolnie,a wczesniej pisalam ,ze do Wizzair sie czepiaja o ta sama walizke,ze co przewoznik to ma inne standardy.Ale jak komus sie nudzi to sie zawsze o cos na forum przyczepi,bo tak najlatwiej sie na kims wyrzyc:)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta z IKEI bez problemu przechodzi w wizzair, nikt nie czepia się o 2 cm :)))
image
Dobrze, ze doleciał tym norwegianem i sądem na miejsce Jak
K czytać nie umie. Wizzair ma inne standardowe wielkości walizek, co widzi każdy rezerwując bilet. Te 2 ostatnie walizki SA za duże do Wizz. ludzie wracajcie do gimnazjum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kupilam najtansza w Carrefurze za 29zł najmniejsza walizke na kolkach i w Norwegianie i Sasie nie ma problemu i mozna z nia latac.
wczoraj w IKEI widziałam taką, super się prowadzi i chyba się na nia zdecyduje:)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00253064/
image
Gdynianka ,jak zakupisz tę torbę to podjedź na lotnisko i wsadź
ją do koszyka z wymiarami.
Jeżeli będzie pełna ,żadną siłą jej nie wepchniesz.
14litrów pojemności
też nic nie daje,chyba że masz bieliznę,kosmetyki i kilka
cienkich bluzek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00253064/

niby dziecieca,ale jest super bo ma kółeczka,zwrotna i malutka,jak zlozysz rączkę to z tyłu ma pas i można zalozyc na dużą walizkę.
Bagaż podręczny o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm
to tak ogólnie niby ma wyglądać .Torba o takich wymiarach
nie wchodzi w koszyk przy kasach.
Problem w tym,że w Wizair mieści się
plecak porządnie wypchany i już nic.
Jedynym plusem jest to,że laptopa,tableta ,aparat fotograficzny
możesz mieć przy sobie ale UWAGA w siatce/reklamówce :-)
Ok, dzięki za info

Emika.. Za droga, ale dzięki za linka :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry