Widok

mam wszystkiego dosyc!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem zalamana slub w lipcu a ja z przygotowaniami daleko w lesie...sali- nie ma sukni nie ma fotograf- w poniedzialek jest umowiony z nami ale co z tego jak nie mam gdzie wyprwic wesela...dj- nie ma bo sie nie znam i nie wiem kogo ...nauki- nie ma ,obraczek -nie ma...siedze godzinami przy kompie oglaszaja sir restauracje umawiam sie z nimi szczesliwa ale gdy tam dojezdzamy to nawet nie wchodzimy do srodka bo juz na zewnatrz budynek przypomina stare sanatorium...plakac mi sie chce ......juz nie chce zadnego slubu ...o mam juz buty i pania ktora bedzie spiewac w kosciela....szczerze mowiac jestem tym wszystkim zmeczona jeszcze w jakas nerwice wpadne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to teraz tylko sala rzezcywiście - jak sala bedzie to resztę wtedy na ta datę trzeeba ustalac

A sprawdzałas Zamek w Krokowej????
http://www.zamekkrokowa.pl/
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
pisalam juz ze niestety nie moge zmienic daty ze wzgledu na nienormowany czas pracy...co roku mamy wolne wlasnie w lipcu tym bardziej ze po weselu jedziemy w podroz poslubna...ja nie podchodze do tego dnia czyli wesele slubu jako do najwazniejszego dnia w zyciu ..dla mnie kazdy dzien jest wazny a najwazniejszym dniem byly narodziny moich dzieci..owszem slub i wesele to napewno wyjatkowe wydarzenie w zyciu i dlatego chce go spedzic w wyjatkowym miejscu z moimi najblizszymi...z marzen o wytfornej sukni wesela na 200 osob juz wyroslam...gosci nie chcemy zabierac gdzies daleko od gdanska i caly czas cos ..bylismy w kilku miejscach ogladac lolal ale uwiezcie na internecie pieknie wytwornie a w realu ech szkoda gadac....
Witam, jesli nie radzisz sobie z organizacją to może warto na kogos zrzucic część obowiazków?! W takim stresie łatwo o czyms zapomniec a niedociągnięcia będą widoczne. Jeśli chcesz pomogę Ci w organizacji Twojej imprezy-która ma byc najpiekniejszym dniem a nie udręka.
Jesli sie zdecydujesz skontaktuj się malwina103@wp.pl lub 601 200 761 ustalimy w czym potrzena Ci pomoc. Mam konkurencyjne ceny a poza tym wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam
hmmm, a może po prostu zmień datę ślubu?.. MOze warto przesunąć termin ślubu na sierpień lub początek września?? Jest post, ze ktoś chce odstąpić termin w Faltomie na 05.09.09, mają te ż jakąś muzykę załatwioną ect. - moze warto sprawdzić??:)
powodzenia

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

image
image
kosciol,pania do spiewania w kosciele buty wstepnie fotografa,jutro jedziemy do Renusza lecz obawiam sie ego miejsca bo kraza same negatywy chociaz znalazlo sie i kilka pozytywow...
wypisz wszytko - co masz załatwione, a co do załatwienia - napewno ci pomożemy
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
a co juz masz załatwione????

wesoladamo napisalam do Ciebie emaila...pozdrawiam
był tu jeszcze pare dni temu watek ze ktos chce odsprzedac termin (25.070 w oberzy pod lipami w Łęgowie - to blisko Pruszcza, a moze zmienic termin na pierwszy tydzien sierpnia? tez ostatnio bylo pare wątków ze 08.08.2009 pozwalniałay sie terminy, wiem ze byl jeszcze watek ze 25.07 ktos odsprzeda Estargon w Gdańsku.
naoomi,
odezwij sie do mnie na @ frizia01@wp.pl
jestem chyab w stanei ci troche pomodz
pozdrawiam
ej ale kwiecień a lipiec to jest różnica:P
przede wszystkim NIE PANIKUJ! my zdecydowalismy o slubie w połowie stycznia tego roku i robimy wesel w kwietniu tego roku zaraz po swietach. cale gadanie o zamawianiu sali na rok wczesniej zawsze mnie denerwowalo, bo jak sie chce to mozna wszystko. Jak nie znajdziesz nic w centrum moze poszukaj poza trójmiastem? Ceny mogą być konkurencyjne a te 50-60 km od miasta w dzisiejszych czasach to nie tragedia. Glowa do gory i do roboty
powodzenia
a sprawdzałaś zajazd jawor w Pruszczu?
w Villi Aqua jest tylko 25 lipiec zajety tak wszystko wolne a pani kierownik restauracji bardzo miła. sprobuj do nich
napewno uda sie wszystko załatwić, my zdecydowalismy o slubie w zeszłym miesiacu i wszystko na ślub w kwietniu juz gotowe, z tym ze wzieliśmy piątek zamiast soboty...
W Faltomie jest jeszcze wolny termin w lipcu, dokładnie 11. Wejdź na stronę, tam masz ten numer, zadzwoń i zapytaj czy to aktualna informacja :) http://www.hotel-faltom.com.pl/artykuly_pl_42.html
image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
naomi nie denerwuj sie-denerwujac sie nic nie zdzialasz. my zrobilismy tak-wsiedlismy w niedziele w samochod i objezdzilismy te lokalizacje ktore nam pasuja-akurat trafilismy ze byly sale na poprawiny gotowe wiec bylo widac jak to wyglada a do tego w kilku miejscach weselnikow z dnia poprzedniego spotkalismy-jedni mowili ze super, inni ze obsluga lub jedzenie czy cokolwiek do bani-te knajpy od razu odpadaly, moze wlasnie tak zrobcie?
my nasza restauracje znalezlismy przez zupelny przypadek-w "wymarzonej" restauracji tak sie poklocilismy z wlascicielka(burak nie kobieta) ze poszlismy sie gdzies przejsc zeby odreagowac, i wchodzac "na siusiu" zakochalam sie w nautiliusie i od razu dogadalismy sie z wlascicielami (nawet kase na zaliczke mielismy, ale to tez przez przypadek) wiec nie paniku, nie szukaj na sile, moze idzcie do waszej ulubionej restauracji i tam sie dogadacie?
a obraczkami, naukami i takimi drobiazgami sie nie przejmuj-na to na prwde nie potrzeba az tyle czasu!

powodzenia!
A FEEEEEEEEEE! Czy niektóre (niektórzy) nie macie swojego życia, tylko szukacie gdzie tu komuś dowalić? Obrzydzenie....
zobacz ile pojawia się wątków o odstąpieniu terminu - może znajdziesz coś dla siebie?
Jeśli nie sobota, to na piątek powinno udać się coś zorganizować.
Może nie zależy Wam na dużym przyjęciu? wówczas można umówić tylko elegancki obiad w mniejszej restauracji, a z tym nie powinno być problemu.
Jeśli się kochacie, przełożenie terminu na inny miesiąc/rok nie powinno być problemem. Moim skromnym zdaniem, to żadne tłumaczenie, że "jeśli nie pobierzecie się w lipcu, to nie zrobicie tego już nigdy".
Niemniej jednak wierzę, że wszystko uda się załatwić, wystarczy spojrzeć ile jest par, które organizują ślub w dwa miesiące, bo zaszła taka konieczność.... (tego akurat nie popieram... choć szanuję ;)

Pozdrawiam :)
Masakra, dziewczyny, wstydźcie się.

Naomi, weź się w garść i na pewno dasz sobie radę.

Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry