Widok
na stronce multikina jest info ze będzie
17 grudnia, godzina 12:00
"Cztery gwiazdki"
bociany nie wiem jak w poniedz ze spacerkiem :( jest połowa miesiąca i mam rozliczenia z pracy ale jeśli się wyrobię jutro to w poniedz będę spacerować
napiszę rano w poniedz jak mi idzie i czy wyjdę z małą
powinnam się do 12 wyrobić bo muszę to jeszcze nadać pocztexem a to tylko do 14 można
17 grudnia, godzina 12:00
"Cztery gwiazdki"
bociany nie wiem jak w poniedz ze spacerkiem :( jest połowa miesiąca i mam rozliczenia z pracy ale jeśli się wyrobię jutro to w poniedz będę spacerować
napiszę rano w poniedz jak mi idzie i czy wyjdę z małą
powinnam się do 12 wyrobić bo muszę to jeszcze nadać pocztexem a to tylko do 14 można
no dokładnie ;)
my wczoraj byłyśmy na dyżurze nocnym bo pediatra na urlopie a Sandra miała gorączkę i ogólnie taka rozbita jest
dostała eurespal i mam dawać nurofen i cebion z kataru złapanego na szczepieniu :/ zrobiło sie coś więcej
a w ogóle to się nie dziwię że złapała ten katar bo dyżur nocny jest w przychodni dziecięcej :/ i wieczorem sami chorzy tam są jakiś obłęd :/
i do tego dzieci razem z dorosłymi są na wieczornym dyżurze :/
my wczoraj byłyśmy na dyżurze nocnym bo pediatra na urlopie a Sandra miała gorączkę i ogólnie taka rozbita jest
dostała eurespal i mam dawać nurofen i cebion z kataru złapanego na szczepieniu :/ zrobiło sie coś więcej
a w ogóle to się nie dziwię że złapała ten katar bo dyżur nocny jest w przychodni dziecięcej :/ i wieczorem sami chorzy tam są jakiś obłęd :/
i do tego dzieci razem z dorosłymi są na wieczornym dyżurze :/
Dziewczyny
Poniedzialek - jesli pogoda dopisze to ja okolo 11-12 bede z dziecmi w parczku obok browaru. Przejscie pod tunelem SKM i wychodzi sie wprost na brame parku. Siadam zazwyczaj na lawce w slonku obok placu zabaw. No i mam termos :)
Wtorek - o ile pogoda dopisze park jak wyzej.
Sroda jeszcze nie wiem. A jak pogody nie bedzie to jade do Galerii Bałtyckiej na zakupy :)
Poniedzialek - jesli pogoda dopisze to ja okolo 11-12 bede z dziecmi w parczku obok browaru. Przejscie pod tunelem SKM i wychodzi sie wprost na brame parku. Siadam zazwyczaj na lawce w slonku obok placu zabaw. No i mam termos :)
Wtorek - o ile pogoda dopisze park jak wyzej.
Sroda jeszcze nie wiem. A jak pogody nie bedzie to jade do Galerii Bałtyckiej na zakupy :)
ten watek juz wygasl, mimo iz mieszkam wrecz w bloku obok niektorych osob stad brak checi z ich strony na spacer.
Jesli masz ochote dojechac do praku obok dawnego browaru ( obok SKM) to mozemy sie umowic. Tylko obawiam sie ze to dopiero w przyszlym tygodniu, na ten tydzien zapowiadaja deszcz :(
Ja mam dwojke do wietrzenia 4 lata i 5 miesiecy :)
Mieszkam obok Manhattanu.
Jesli masz ochote dojechac do praku obok dawnego browaru ( obok SKM) to mozemy sie umowic. Tylko obawiam sie ze to dopiero w przyszlym tygodniu, na ten tydzien zapowiadaja deszcz :(
Ja mam dwojke do wietrzenia 4 lata i 5 miesiecy :)
Mieszkam obok Manhattanu.
mam nadzieje ze deszczowo nie bedzie caly czas
dzis popadalo troche ale teraz juz ok w zasadzie nie wyszlam do tej pory bo mam troche zaleglej robotki w domu i chce to skonczyc ale zaraz sie wybieramy na spacerek
wiec wstepnie sie mozemy umowic na ktorys dzien a jak bedzie padalo to po prostu nie pojdziemy
dzis popadalo troche ale teraz juz ok w zasadzie nie wyszlam do tej pory bo mam troche zaleglej robotki w domu i chce to skonczyc ale zaraz sie wybieramy na spacerek
wiec wstepnie sie mozemy umowic na ktorys dzien a jak bedzie padalo to po prostu nie pojdziemy
hejka,
wlasnie przegladam to regionalne forum i wpadlam na wasz temat:
z racji tego ze ja dzis przejezdzalam co prawda autem kolo tego parczku o ktorym wspominalyscie pomyslalam ze napisze...
Jestem Ola i od 4 miesiedcy mieszkam w Gdansku, na osiedlu CZTERY PORY ROKU, jestem mezatka mam 4 miesiecznego synka, ale brakuje mi kolezanek;/ jesli wiek jest istotny to mam 20 lat, mloda siksa ;D
maz moj jest pilkarzem lechii i codziennie jest na treningu... wiec jesli bylaby okazja ze moglabym sie tez z ktoras z was spotkac to napewno by mnie podwiózł ;]
jakby co to moze numer gadu zostawie; 9118658
wlasnie przegladam to regionalne forum i wpadlam na wasz temat:
z racji tego ze ja dzis przejezdzalam co prawda autem kolo tego parczku o ktorym wspominalyscie pomyslalam ze napisze...
Jestem Ola i od 4 miesiedcy mieszkam w Gdansku, na osiedlu CZTERY PORY ROKU, jestem mezatka mam 4 miesiecznego synka, ale brakuje mi kolezanek;/ jesli wiek jest istotny to mam 20 lat, mloda siksa ;D
maz moj jest pilkarzem lechii i codziennie jest na treningu... wiec jesli bylaby okazja ze moglabym sie tez z ktoras z was spotkac to napewno by mnie podwiózł ;]
jakby co to moze numer gadu zostawie; 9118658
bigbeat ja bym z mila checia zabrala mala do jakiegos innego parku niz ten nad S bo szczerze mowiac juz mnie mdli od tego parku gdzie w zasadzie nie ma nic i od tej zasyfialej piaskownicy gdzie sikaja wszystkie okoliczne koty bo smrod czasem nieziemski ale do tego drugiego parku mam kawal drogi....jutro sie wybieram z mala nad morze , podobno jest tam placyk zabaw dla dzieci gdzie wstep wolny! a ponadto oblukalam wreszcie jeszce jedno miejsce fajne dla dzieci niedaleko mnie o ile da sie tam wejsc :D
dawny park "Jordanowski" Stacja SKM Gd-Wrzeszcz, wyjscie z tunelu pod torami w kierunku Browaru Heweliusz, na wprost z tunelu widac stare sklepiki- w likwidacji, za nimi czarny kuty wysoki plot Parku. Park w 1/3 zacieniony przez drzewa, obok przeplywa rzeka Strzyza z wyregulownym brzegiem, w slonku placyk zabaw dla dzieci.
Ja mam do tego praku najblizej i placyk zabaw jest "odpowiedni" dla mojego starszaka.
Bywam tam codziennie :)
Park Nad Strzyza - plac zabaw dla dzieci jest coraz bardziej "dramatyczny" i do tego brak cienia :(
Ja mam do tego praku najblizej i placyk zabaw jest "odpowiedni" dla mojego starszaka.
Bywam tam codziennie :)
Park Nad Strzyza - plac zabaw dla dzieci jest coraz bardziej "dramatyczny" i do tego brak cienia :(
a w jakim wieku jest Twój starszak? Mieszkam na Hallera i mam bliziutko do Parku nad Strzyżą i tam głównie chodzę z moimi chłopcami. Jednak często wędrujemy również do tego koło SKM choć tam głównie po pączki, których już niestety nie ma bo budki wyburzyli. Tylko, że ja tam spaceruję w weekendy i czasem po 17 jak wrócę z pracy, więc na spotkanie z Wami nie mam co liczyć :(
oligiusza ja spaceruje z mala rano w poludnie i wieczorkiem :D w poludnie o ile nie ma skwierczy i zar sie nie leje z nieba a wieczorkiem to czasem do 8 siedzimy w parku albo chodzimy bo ja taka chodliwa jestem, nie znosze siedziec w domu jeszcze przy fajnej pogodzie
tylko zal ze nie ma tu zbyt wielu miejsc dla dzieciaczkow a nad morze samemu za czesto nie chce sie chodzic bo kawalek jest
Abigeil nie jestem pewna ale z tego co piszesz chyba cie kojarze ...choc moge sie mylic :)
ja juz nie zapraszam na wspolne spacerki kazdy chyba woli chadzac swoimi drogami ...;)
tylko zal ze nie ma tu zbyt wielu miejsc dla dzieciaczkow a nad morze samemu za czesto nie chce sie chodzic bo kawalek jest
Abigeil nie jestem pewna ale z tego co piszesz chyba cie kojarze ...choc moge sie mylic :)
ja juz nie zapraszam na wspolne spacerki kazdy chyba woli chadzac swoimi drogami ...;)
olgiusza ja nie jeden juz raz probowalam nawiazywac jakies znajomosci , ale po po pewnym czasie doszlam do wniosku ze nikt a raczej zadna z mnamus na przestrzeni dluzszego czasu nie byla zainteresowana , wyczuwalam taki dystans , sory ale mam wrazenie ze ludzie coraz bardziej odgradzaja sie od innych i wola zyc sobie sami z dystansem do ludzi we wlasnym tylko swiatku bo tak im wygodniej...ale czy lepiej?
ja jestem otwarta ale jak widze ze ktos jest na nie to nie i koniec
to takie moje spojrzenie na to wszystko
milego dziona lecimy sobie na spacerek :) deszczyk co prawda pada z przerwami ale kurtki przeciwdeszczowe i kalosze ;)
ja jestem otwarta ale jak widze ze ktos jest na nie to nie i koniec
to takie moje spojrzenie na to wszystko
milego dziona lecimy sobie na spacerek :) deszczyk co prawda pada z przerwami ale kurtki przeciwdeszczowe i kalosze ;)
hej
my się dziś wybieramy na spacerek bo nie ma aż takiego słońca
ale mała śpi jeszcze
ale dopóki mała ma wysypkę to musimy spacerować same bo to cholerstwo chyba zaraźliwe jest
ale jak tylko mała wyzdrowieje to się umówimy z Wami na spaceros :)))
ja jestem z tych gadatliwych ;) i jak mnie ktoś zaczepi to pogadam :)
my się dziś wybieramy na spacerek bo nie ma aż takiego słońca
ale mała śpi jeszcze
ale dopóki mała ma wysypkę to musimy spacerować same bo to cholerstwo chyba zaraźliwe jest
ale jak tylko mała wyzdrowieje to się umówimy z Wami na spaceros :)))
ja jestem z tych gadatliwych ;) i jak mnie ktoś zaczepi to pogadam :)
annamaria - ja tez uwazam ze na sile nic sie nie robi.
tyle mamus z Wrzeszcza tu pisuje, a jakos nigdy jeszcze sie nie spotkalysmy.
Dziewczyny, ja wiele razy wam pisalam gdzie bywam i sadze ze to nie problem do mnie dojechac. Ja ze starszym na spacer sie nie nadaje, raczej praczek z placem zabaw, wiec dla mnie wypad na Klinicnza i spacerkiem do morza odpada.
Jesli macie ochote to jestem od pon-piatku w parku obok SKM.
Mam do raczki wozka przyczepiona blekitna apaszke i starszego synka :) , wozek zielony lub czarno-blekitny. Jesli mnie spotkacie we Wrzeszczu to haslo jak juz byla mowa" Fajny wozek".
tyle mamus z Wrzeszcza tu pisuje, a jakos nigdy jeszcze sie nie spotkalysmy.
Dziewczyny, ja wiele razy wam pisalam gdzie bywam i sadze ze to nie problem do mnie dojechac. Ja ze starszym na spacer sie nie nadaje, raczej praczek z placem zabaw, wiec dla mnie wypad na Klinicnza i spacerkiem do morza odpada.
Jesli macie ochote to jestem od pon-piatku w parku obok SKM.
Mam do raczki wozka przyczepiona blekitna apaszke i starszego synka :) , wozek zielony lub czarno-blekitny. Jesli mnie spotkacie we Wrzeszczu to haslo jak juz byla mowa" Fajny wozek".