Widok

fashion house, Szadółki - polacam!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Relacja z 3-godzinnego maratonu po Fashion House na Szadółkach strzeszczam tak: dużo sklepów, ceny bardzo przystepne, ale warto jechać gł. zw względu na niskie ceny garniturów męskich:
1. Sunset Suits - marynarka juz od 399 zł, i to naprawdę dobrze skrojona, co więcej istnieje możliwość "zmiany" wybranego modelu o 2 cm na każdym szwie (!!!) - mają tam końcówki serii i sa raczej pojedyncze rozmiarówki. Czasem jednak taka drobna kosmetyczna poprawka wystarczy ;-)
2. Próchnik
3. Wólczanka
a także warto obejrzec buty
4. Venezia
5. Gino Rossi,
predzej jednak kupicie tam butki na poprawiny, bo niestety białych nie ma zbyt wiele.

image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam..garniturr kosztował 399zł ale pani była tak miła , że opuściła cenę do 359zł + gratis otrzymaliśmy koszulę ;))))) tak więc można trafić na super okazje !
Najpiękniejszy dar od Boga...
image image
A jak słyszałam, że w sierpniu ma się tam otworzyć sklep z pełną ofertą dekoracji ślubnych.
tam jest juz jakis lokalik ze sztucznosciami (wazoniki,kwiatki,aniolki,pierdulki...)
ale nie wiem czy to o to chodzi

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
no właśnie, w tym miejscu zmieniają asortyment
kolejny raz odradzam sunset już lepiej iść kupic garnitur gdzieś na targowisko
dekorator - czemu odradzasz Sunset?

Co do tego sklepu z pierdółkami, to chyba jednak nie jest ten SKLEP "ŚLUBNY". Mam nadzieje, bo licze na cos wiecej :-)

image
image
image
sunset od dłuższego czasu szyje z tanich i złych jakościowo tkanin, i ich ubrania są do niczego, jak ktoś się zna to szybko to zauważy
Zgadzam się. Ja w Gino Rossi kupiłam piękne buciki za 200zł na poprawiny natomiast mama kupiła w jednym ze sklepów 2 sukienki na zmianę :) Ogólnie można coś znaleźć, ale nie polecam jeśli chodzi o konkretną rzecz bo fashion ma rzeczy albo pojedyncze albo w jednym rozmiarze.....polecam jechać w ciemno bez zamiaru zakupu konkretnej rzeczy w konkretnym kolorze.

image
image

Inne tematy z forum Jasień

Kaskada Jasień (5 odpowiedzi)

Dzięki lokalizacji Kaskady Jasień w dzielnicy z dobrze rozwiniętą infrastrukturą...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2206 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Linea (38 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

do góry