Widok
Radzę ostrożność przy zakupach w sklepie z maszynami do szycia na Starowiejskiej 42 w Gdyni. Konsultowałam wybór maszyny telefonicznie a mąż dowiedział się że najlepiej przyjechać i zobaczyć. W soboty sklep jest zamknięty, 6.08.2010 przejechałam do sklepu 80 km aby zobaczyć pracę chwytacza rotacyjnego co miało zadecydować o wyborze modelu z oferty dostępnej lub zamówieniu innego. Ledwo zdążyłam po pracy na 17.30 lecz Pani oznajmiła że może pokazać pracę rotacza za 50 zł lub po uprzednim zakupie. Osądźcie sami.
HEJ!Miło że napiasałaś:)To ile lekcji będę chciała zależy od tego jak szybko będę pochłaniać wiedzę:)A ile kasy mogę zapłacić,powiem szczerze najlepiej nie dużo,ale kompletnie nie wiem jak się ceny za taką naukę kształtują.Kurcze może jakieś 10-15zł ,ale prosze też o Twoją propozycję:))Okolice Oliwy jak najbardziej bo ja jestem z Żabianki!
Czekam na wiadomość!
pozdrawiam
Czekam na wiadomość!
pozdrawiam
Ewelina miałabym kogoś takiego dla Ciebie:) Napisz mi tylko ile potrzebowałabyś lekcji i ile byłabyś skłonna zapłacić, przepraszam że tak bezpośrednio ale muszę podać te informacje osobie, która ewentualnie udzielałaby Ci lekcji.
Napisz także czy ewentualnie okolicy Oliwy by Ci odpowiadały.
Pozdrawiam
Napisz także czy ewentualnie okolicy Oliwy by Ci odpowiadały.
Pozdrawiam