Widok

maszynki do golenia flexifront-courlux - ktoś wie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam,czy któras z Was używa tego produktu?właśnie zgodziłam się na paczke startową,czy macie może jakies doświadczenia z tą firma i ich produktem,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Koszmar, bo ich firma nadal funkcjonuje i oszukuje ludzi. Wczoraj sama dostałam od nich tę maszynkę do golenia za 74 zł! Sami założyli mi konto i wysyłają do mnie swoje produkty... już zrezygnowałam z tego g*wna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z tym rewelacja
Maszynki są rewelacyjne żoną kupiła mi 3 lata temu i używam do dziś
witam
ja też się dałem nabrać na te skarpety bambusowe
czy da się to jeszcze odkręcić ?
ile tych przesyłek przyjdzie dopóki dadzą spokój ?
Firma naciąga nie tylko na maszynki do golenia , równie skutecznie robi to na bambusowe skarpetki, zamiast zamówionego towaru - dostaje się wezwanie do zapłaty. Dziwnym trafem przesyłki z wnioskiem reklamacyjnym do nich nie docierają- zaś konsultanci tłumaczą się brakiem takowych. Ktoś robi całkiem dobry biznes na klientach.Przestrzegam przed tą firmą!!!!.Może ktoś zrobi porządek z oszustami? Pojedynczo nie kwalifikujemy się pod art. 286 KK ze względu na niską szkodliwość czynu, ale może zbiorowo?.
Czy ma pani telefon do tej firmy.pilnie potrzebny.Mój 693 730 676
Jakby wysłali chociaz,to ok, zapłaciłabym,ale wysyłanie upomienia do zaplaty za towar ,który nigdy do mnie nie dotarł, to nie jest uczciwa firma więc niech nikt nie oczekuje szacunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki, może tym razem się uda
pl@courlux.com

Na ten adres 3 lata temu wysłałam rezygnację i otrzymałam odpowiedź.
czy wiecie jak wysłać do nich maila jak nie jest się zalogowanym? bo znalazłam maila ale nie mogę wysłać
czy ktoś ma do nich kontakt? chciałabym wysłać rezygnację a podana wyzej strona nie działa
ja dostaję już od nich ostrza do maszynki od 2 lat co 4 miesiące i jestem bardzo zadowolna, nie mam żadnych problemów z tą firmą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
pracownik lub właściciel nakrętaczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skoro mają adres w polsce to dlaczego nigdzie nie jest podany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
FlexiFront (Courlux) i good shave (Westerfield) to nie ta sama firma. Courlux jest profesjonalną spółką, w której kontakt z serwisem klientów jest łatwy- telefon, faks, mail i też logując się na stronie głównej. Mają adres do korespondencji w Polsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dlaczego kłamiecie na tym formum !
Dostałem też regulamin i warunki klubu i przeczytajcie sobie USTAWA
z dnia 2 marca 2000 r.
o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny.1)
dopiero wtedy wypowiadajcie. Wprowadzacie ludzi w błąd i przy okazji szkalujecie firmę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja tez się wkręciłam lepiej kupić wkłady do gilleta niz to guano.No i problem jest taki,że to zwykły list a listy po drodze giną a ty płać bo to było do Ciebie.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
KURDE DO MNIE DZWONILI I TERAZ CZEKAM I PLUJE SOBIE W TWARZ:/ NAPISALAM JUZ MEILA ZE REZYGNUJE ALE ZE WCZESNIEJ NA FORUM NIE WESZŁAM:/ AJ
Po jakim czasie dostałeś list powitalny? Upłynęły już 2 tygodnie i ja nic nie dostałam. Zaczynam się martwić :(

maszynki do golenia flexifront-courlux - ktoś wie?

również dałem się namówić na te maszynki. nie neguje faktu samego zamówienia, bo wszystko było dla mnie jasne. najpierw przyszedł list powitalny z regulaminem (niezgodnym z polskim prawem, co by nie było), po ponad miesiącu paczka z uchwytem oraz 2 zamiast 3 obiecanymi ostrzami. s**** pies. zapłaciłem od razu. po paru dniach mowie, mam inna maszynkę, ale wypróbuje to cudo. i niestety... jakość tej maszynki porównać trzeba do badziewia za 1,5 pln z kiosku ruchu. dopiero po ogoleniu się wpisałem courlux flexifront w google i zobaczyłem, jak ta firma zarabia. szajsowate maszynki, jakaś biżuteria, skarpetki? (hehe). napisałem maila o rezygnacji i aby potwierdzili rezygnacje, wpłatę i usuniecie danych. po 2 godzinach dostałem maila, ze usunięto. maila wydrukowałem na odwrocie fakturki i na parę miesiecy trzeba to schować, aby nie wywinęli mi jakiegoś numeru.

ogólnie przestrzegam - produkty słabej jakości do oferowanej ceny!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry