Widok
Ale zobacz co znalazłam :)
http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/15931,UWAGA-NA-DARMOWE-MASZYNKI-FIRMY-FLEXIFRONT-Courlux-INT-SA.htm
http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/15931,UWAGA-NA-DARMOWE-MASZYNKI-FIRMY-FLEXIFRONT-Courlux-INT-SA.htm
ich strona
http://www.flexifront.com/pl/extra.asp
aha dane maja od firmy Acxion
nie mam pojęcia co to za jedni???
gdzieś widać podpisałam drobny druczek i teraz ktos zarabia na moich danych osobistych!!!
http://www.flexifront.com/pl/extra.asp
aha dane maja od firmy Acxion
nie mam pojęcia co to za jedni???
gdzieś widać podpisałam drobny druczek i teraz ktos zarabia na moich danych osobistych!!!
Ja też się wrobiłam w te maszynki :/
Kilka tygodni temu dzwoniła do mnie miły pan. Zgodziłam się na pakiet startowy, a potem poszukałam opinii na ich temat w internecie i trochę mi szczena opadła.
W środę dostałam od nich list z numerem klienta i regulamin. Na stronie internetowej zrezygnowałam z członkostwa w ich klubie. Na maila otrzymałam potwierdzenie, że moja rezygnacja została przyjęta. Zobaczymy co będzie dalej... :/
A dane mają z firmy Axcion. Wypełniałyście może w szpitalu ankietę, aby otrzymać próbki kosmetyków dla dzieci tzw niebieski kuferek ?? Ja wypełniłam i od tamtej pory ciągle coś dostaję :/
Kilka tygodni temu dzwoniła do mnie miły pan. Zgodziłam się na pakiet startowy, a potem poszukałam opinii na ich temat w internecie i trochę mi szczena opadła.
W środę dostałam od nich list z numerem klienta i regulamin. Na stronie internetowej zrezygnowałam z członkostwa w ich klubie. Na maila otrzymałam potwierdzenie, że moja rezygnacja została przyjęta. Zobaczymy co będzie dalej... :/
A dane mają z firmy Axcion. Wypełniałyście może w szpitalu ankietę, aby otrzymać próbki kosmetyków dla dzieci tzw niebieski kuferek ?? Ja wypełniłam i od tamtej pory ciągle coś dostaję :/
eh,ja też się dałam namówić,chyba w czerwcu.Do dziś nie dostałam maszynek,za to pismo,że do tej opłaty 9,90 dodali już 15zł za wysłanie upomnienia.Więc super,mam teraz niby zapłacić 25zł a towaru (chociażby nie wiem,jaki gówniany był) nie dostałam.Napisałam tam maila,zobaczymy co odpowiedzą...kurde,też durna jestem...nigdy wcześniej nie dałam się wciągnąć w jakieś kupowanie przez telefon,i jak raz kupiłam,to od razu jakieś oszustwo :(
moj maz dal sie w to wkrecic i oczywiscie wkopal mnie zebym wszytsko odkrecila, wiec zadzwonilam do tej firmy ze juz nie chce dostawac tych maszynek i pan powiedzial ze musze zaplacic za te maszynki co dostalismy+koszty upomnienia i nie bedize wiecej maszynek. Napisalam maila ze z nich rezygnuje i wiecej nie wysylaja:-)
do mnie dziś tez zadzwoniła typiara też z maszynkami i jej 5 razy gadam że nie jestem zainteresowana a ona dalej swoje po czym głośno i wyrażnie do niej z tekstem coś w stylu Czy Pani nie rozumie co sie do niej mówi powiedziałam ze nie jestem zainteresowana do widzenia!!!!
ja rozumiem że taka jej praca że prowizja od ilości spzredazy itd
ja rozumiem że taka jej praca że prowizja od ilości spzredazy itd
Uwaga na firmę Courlux!!!
Zgodziłam się na maszynki w wersji startowej (niestety), ale okazały się wielką porażką. Postanowiłam więc zrezygnować z "członkostwa". Odesłali mi maila z podziękowaniem za współpracę. Jednakże dziś w skrzynce było ponaglenie do zapłaty, za przesyłkę, którą niby do mnie wysłali na kilka dni przed rezygnacją!!
Oczywiście przesyłki nigdy nie otrzymałam, ale nie mogę im tego udowodnić, a teraz straszą mnie windykacją!
NIGDY NIE KUPUJCIE NICZEGO Z TEJ FIRMY!!!
Zgodziłam się na maszynki w wersji startowej (niestety), ale okazały się wielką porażką. Postanowiłam więc zrezygnować z "członkostwa". Odesłali mi maila z podziękowaniem za współpracę. Jednakże dziś w skrzynce było ponaglenie do zapłaty, za przesyłkę, którą niby do mnie wysłali na kilka dni przed rezygnacją!!
Oczywiście przesyłki nigdy nie otrzymałam, ale nie mogę im tego udowodnić, a teraz straszą mnie windykacją!
NIGDY NIE KUPUJCIE NICZEGO Z TEJ FIRMY!!!
Witajcie.
jakiś rok temu dzwonili do mnie także w sprawie tych maszynek.. Najpierw się zastanawiałam, ale dałam się namówić, uprzejma Pani ;) powiedziała mi, że zapłacę jedynie za przesyłkę ok.15zł (i faktycznie tak było) dostałam tak jak mówiła - maszynkę i zapasową wymienną końcówkę. Maszynka była po prostu - rewelacja. Nie zacinałam się nią i do tego można ją było używać nawet 3 m-ce, świetne ostrza itd.
Pani także wspomniała, że za pół roku przyślą mi 12końcówek i że gdybym chciała zmienić termin dostawy, mam się zalogować na ich stronie (login, jakieś numery miałam na fakturze od nich) i tak też zrobiłam, zalogowałam się i przesunęłam termin o 3 m-ce dalej, bo przesyłka miała kosztować 49 z czymś (a w tym czasie byłoby krucho z kasą).
Liczyłam na to, że mi przyślą, a tu się rozczarowałam, gdy maszynki nie przyszły a od nich zero odzewu, teraz nie mogę się zalogować do nich na stronę ponieważ gdzieś wsadziłam fakturę i nie mogę jej znaleźć a nigdzie nie zapisałam tego loginu.. ;/ na szczęście nie płaciłam z góry za te maszynki ;)
także generalnie u mnie było wszystko zgodnie z umową. i nie mam zastrzeżeń (a co do drugiej przesyłki, to może ja źle zaznaczyłam coś zmieniając termin, nie wiem.. ;))
pozdrawiam
jakiś rok temu dzwonili do mnie także w sprawie tych maszynek.. Najpierw się zastanawiałam, ale dałam się namówić, uprzejma Pani ;) powiedziała mi, że zapłacę jedynie za przesyłkę ok.15zł (i faktycznie tak było) dostałam tak jak mówiła - maszynkę i zapasową wymienną końcówkę. Maszynka była po prostu - rewelacja. Nie zacinałam się nią i do tego można ją było używać nawet 3 m-ce, świetne ostrza itd.
Pani także wspomniała, że za pół roku przyślą mi 12końcówek i że gdybym chciała zmienić termin dostawy, mam się zalogować na ich stronie (login, jakieś numery miałam na fakturze od nich) i tak też zrobiłam, zalogowałam się i przesunęłam termin o 3 m-ce dalej, bo przesyłka miała kosztować 49 z czymś (a w tym czasie byłoby krucho z kasą).
Liczyłam na to, że mi przyślą, a tu się rozczarowałam, gdy maszynki nie przyszły a od nich zero odzewu, teraz nie mogę się zalogować do nich na stronę ponieważ gdzieś wsadziłam fakturę i nie mogę jej znaleźć a nigdzie nie zapisałam tego loginu.. ;/ na szczęście nie płaciłam z góry za te maszynki ;)
także generalnie u mnie było wszystko zgodnie z umową. i nie mam zastrzeżeń (a co do drugiej przesyłki, to może ja źle zaznaczyłam coś zmieniając termin, nie wiem.. ;))
pozdrawiam
maszynki do golenia flexifront-courlux - ktoś wie?
również dałem się namówić na te maszynki. nie neguje faktu samego zamówienia, bo wszystko było dla mnie jasne. najpierw przyszedł list powitalny z regulaminem (niezgodnym z polskim prawem, co by nie było), po ponad miesiącu paczka z uchwytem oraz 2 zamiast 3 obiecanymi ostrzami. s**** pies. zapłaciłem od razu. po paru dniach mowie, mam inna maszynkę, ale wypróbuje to cudo. i niestety... jakość tej maszynki porównać trzeba do badziewia za 1,5 pln z kiosku ruchu. dopiero po ogoleniu się wpisałem courlux flexifront w google i zobaczyłem, jak ta firma zarabia. szajsowate maszynki, jakaś biżuteria, skarpetki? (hehe). napisałem maila o rezygnacji i aby potwierdzili rezygnacje, wpłatę i usuniecie danych. po 2 godzinach dostałem maila, ze usunięto. maila wydrukowałem na odwrocie fakturki i na parę miesiecy trzeba to schować, aby nie wywinęli mi jakiegoś numeru.
ogólnie przestrzegam - produkty słabej jakości do oferowanej ceny!!!
ogólnie przestrzegam - produkty słabej jakości do oferowanej ceny!!!
Dlaczego kłamiecie na tym formum !
Dostałem też regulamin i warunki klubu i przeczytajcie sobie USTAWA
z dnia 2 marca 2000 r.
o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny.1)
dopiero wtedy wypowiadajcie. Wprowadzacie ludzi w błąd i przy okazji szkalujecie firmę.
Dostałem też regulamin i warunki klubu i przeczytajcie sobie USTAWA
z dnia 2 marca 2000 r.
o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny.1)
dopiero wtedy wypowiadajcie. Wprowadzacie ludzi w błąd i przy okazji szkalujecie firmę.
Firma naciąga nie tylko na maszynki do golenia , równie skutecznie robi to na bambusowe skarpetki, zamiast zamówionego towaru - dostaje się wezwanie do zapłaty. Dziwnym trafem przesyłki z wnioskiem reklamacyjnym do nich nie docierają- zaś konsultanci tłumaczą się brakiem takowych. Ktoś robi całkiem dobry biznes na klientach.Przestrzegam przed tą firmą!!!!.Może ktoś zrobi porządek z oszustami? Pojedynczo nie kwalifikujemy się pod art. 286 KK ze względu na niską szkodliwość czynu, ale może zbiorowo?.