Widok
Madziu ja jestem. Byliśmy na zakupach :)
Madziu chce w empiku czy w jakimś zakładzie fotograficznym dać zdjęcie naszej córy żeby zrobili to w jakiejś ładnej ramce i wydrukowali to.
Orientyjesz się ile by kosztowało i ile bym musiała czekać na to.
W niedziele jest Dzień Babci a w poniedziałek Dzień Dziadka; chce takie prezenyty dla nich zrobić od Wiki :)
Ale się z tym szybko obudziłam, co? :/
Madziu chce w empiku czy w jakimś zakładzie fotograficznym dać zdjęcie naszej córy żeby zrobili to w jakiejś ładnej ramce i wydrukowali to.
Orientyjesz się ile by kosztowało i ile bym musiała czekać na to.
W niedziele jest Dzień Babci a w poniedziałek Dzień Dziadka; chce takie prezenyty dla nich zrobić od Wiki :)
Ale się z tym szybko obudziłam, co? :/
jeszcze nie zamówiłam, madzia mówila, ze jak by mi jutro albo jeszcze dzisiaj zamówiła na stronie internetowej empiku to jutro by było do odebrania. Mówiła, że coś mi zrobi jak jej foto wiki wyśle. tylko niewiem ile to wyjdzie zł, bo z kasą krucho i na te 3 egzemolarze nieche wydać więcej niż 30zł. jak wyjdzie wiecej to nad czymś innym bede musiała sie zastanowić :)
dobrze, że mój Paweł ma normalną pracę "dzienną":)))ciężko byłoby mi się przyzwyczaić:))), no właśnie-to wszystko jest tak naprawdę kwestią przyzwyczajenia. Dla Was to jest już na pewno normalne i pewnie zupełnie inaczej ustawiacie sobie Waszą dobę na wspólne spędzanie czasu;)))a i dzięki temu czas na swobodne pogaduszki z dziewczynami się znajdzie:))
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]
to jeszcze nie tragedia :)
inaczej, jeżeli faceci pływają albo wyjeżdżają za granicę na parę miesięcy i żony zostają same...
a tak to parę razy w miesiącu mam po prostu wolne wieczory rtylko dla siebie :) ploteczki z koleżankami, zabiegi upiększające w łazience, komputer do woli :)
no, ale teraz uciekam w moje kochane ramiona Męża :) :) :)
pa, do jutra!
inaczej, jeżeli faceci pływają albo wyjeżdżają za granicę na parę miesięcy i żony zostają same...
a tak to parę razy w miesiącu mam po prostu wolne wieczory rtylko dla siebie :) ploteczki z koleżankami, zabiegi upiększające w łazience, komputer do woli :)
no, ale teraz uciekam w moje kochane ramiona Męża :) :) :)
pa, do jutra!
no ja mysle tym bardziej ze tak blisko siebie mieszkamy
wiecie co musze sie wam pochwalic
jestem okropnym spiochem jak mam na 8 do pracy a zegarek nastawie na 7 to i tak wstaje o 7,15 i o 7,30 wychodze do pracy ale dzisiaj wstałam o 7 i o 7,15 wyszłam do sklepu idzieki temy mam dzisiaj pyszne bułeczki z wedlinka do pracy , maslanke która własnie pije i mleczko do kawy której nie piłam od 2 dni
ah :)
wiecie co musze sie wam pochwalic
jestem okropnym spiochem jak mam na 8 do pracy a zegarek nastawie na 7 to i tak wstaje o 7,15 i o 7,30 wychodze do pracy ale dzisiaj wstałam o 7 i o 7,15 wyszłam do sklepu idzieki temy mam dzisiaj pyszne bułeczki z wedlinka do pracy , maslanke która własnie pije i mleczko do kawy której nie piłam od 2 dni
ah :)