Widok

materac do łóżeczka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
proszę doradźcie jaki wybrać materac dla noworodka. Przeczytałam już cały internet ;) i niestety dalej mam mętlik w głowie. Jedyne czego się dowiedziałam, to że materac powinien być średnio twardy i że nie poleca się obecnie materacyków z wkładem naturalnym. Widziałam też że dość dobre opinie mają materace Fiki Miki i zastanawiam się nad kupnem modelu sensitive antyalergic MS11, tylko że w opisie jest informacja, że ma on wkład z pianki lateksowej przystosowanej do mrożenia w warunkach domowych ale nigdzie nie jest napisane czemu ma służyć to mrożenie...Poza tym średnio to widzę, żeby wyciągać ten wkład i mrozić... . czy ktoś ma taki materac i może podzielić się opinią ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kolejny raz potwierdzasz ze nie widzialas na żywo materacy z pianki wysokoelastycznej i nie masz pojecia o ich właściwosciach. kolejny raz piszesz o jakimś zapadaniu sie i dostosowaniu do kształtu dziecka (twoje wyobrażenie to chyba , że materac jest jak worek sako...). kobieto, skoro nic o tym nie wiesz, nie widziałas, nie dotykałas, to nie udzielaj sie w temacie. to tak jakbyś pisała i komentowała zapach perfum, których nigdy nie poczułaś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja opieralam sie na opiniach z netu i tego czego uzywaja znajomi. Ostatecznie kupilismy https://materacyk.pl/produkt/materac-sensitive-dla-dzieci/ i nie zaluje bo jest bardzo dobry :)

Dobre materace dla dzieci dostaniecie w Fiki Miki. Solidnie wykonane,bezpieczne dla zdrowia dziecka i niemowlaczka i starszej pociechy. My kupowaliśmy nie dawno od nich materac dla starszego synka właśnie Odeo +. Wygodny, zdrowy, nawet dla alergika bo ma zdejmowany specjalny pokrowiec i można go uprac w pralce

Ostatnio kupiliśmy materacyk Sensitive stąd https://materacyk.pl/produkt/materac-sensitive-dla-dzieci/ i sprawdza się znakomicie! Polecam je

Na Córeczkę po przyjeździe ze szpitala czekał model piano z Sembelli, sami mamy materac tej firmy.

I do łóżeczka i dla starszego dziecka dobre materace mają w Fiki Miki, teraz mamy dla dziecka od nich materac już z tych drugich Odeo +, dwie warsywy pianki, wygodny, zdrowy i ma nawet ściągany do prania w pralce pokrowiec

u nas sprawdza się https://materacyk.pl/produkt/materac-lateksowy/
Kupiliśmy go ze względu na cenę oraz na pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka,
brak odkształceń na materacu ( i jest to super, bo nasze dzieciątko jest ciągle w ruchu w nocy)

Także polecamy Piano.

Fajne i zdrowe materace mają w Fiki Miki.Mieliśmy od nich materac i do łózeczka i teraz już z tych drugich model Odeo +

My mamy w domku materac Sembelli i jesteśmy nim zachwyceni.

Okropne jest to wrzucanie reklam. Odgrzebujesz stary wątek, podszywasz się pod różne osoby....

My za to postawilismy na Dobranocke od Hilding jezeli jeszcze komuś to się przyda ;)

I dla małych i dla dużych dzieci dobre materace ma Fiki Miki w ofercie, mamy od nich materac Vera + już z tych drugich

Polecam materacyk Dobranocka od Hilding. Najlepszy! :D

Wszystkie niezbędne produkty dla dzieci jak materace, zabawki, pościel, przewijaki, wanienki i wiele więcej znajdziecie zaglądając do https://www.sensillo.pl/. Posiadają wyłącznie wysokiej jakości bezpieczne produkty.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry