Widok

materac gryczano-kokosowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam od 3 lat ten materacyk niedawno zdjelam z niego poszewke i okazalo sie iz gryka sie klei.teraz pytanie czy cos jest z tym materacem nie tak czy tak ma byc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po prostu zgnił. Kokos i gryka jest "żyjąca" więc ulewanie, wilgoć, ogrzewanie, pot itp itd powodują powolne pleśnienie plus inne mikro żyjątka. Na przyszłość polecam termo elastyczne, piankowe materace. Trochę kosztują, ale starczają na zdecydowanie więcej niż 3 lata. Teraz jest kilka promocji, jak chcesz to wyślę Ci na prv co i jak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
Ja właśnie wymieniłam gryczano-kokosowy na niby mega dobry piankowy Baby de Lux... i katastrofa. Pod główkami dzieci MOKRE PLAMY!!! Sprawdzałam kilka dni z rzędu aby mieć pewność, że to nie ulewki. Jutro jadę oddać tylko co dalej... może ktoś poleci naprawdę dobry materac
hop hop ....
Maua_mama poprosze inf na temat tych materacy podaje maila czerwcowa_mama@wp.pl

z góry dziekuje
.....................
podbijam, też chętnie się dowiem
moze ktos wie jeszcze jakies ciekawe reczy na temat tego materaca

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry