Widok

atlantic wozek wasze opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam
podoba mi sie ten wozek ale zalezy mi na opiniach doswiadcz0onych mam bede wdzieczna a moze macie innego faworyta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.allegro.pl/item372076410_atlantic_dla_ciebie_i_twojego_malucha.html
to link do zdjecia wozka
J tez jestem zdecydowana na ten wozek ,co prawda nie ma przekładanej rączki ale kiedys też niewiele wozków je miała i parasolka przciwsłoneczna starczała.Juz nawet zaczynaja mi sie podobac te nowe modele w nowych kolorach.

ja chociaz w ciazy nie jestem ale podoba mi sie ten wozek i cena tez fajna;)

image
my już kupiliśmy dla naszej małej ten wózek :)
rozwazyliśmy wszystkie wady i zalety i zdecydowaliśmy się na niego , mojemu mężowi podobał się bardzo wizualnie, a ja patrzałam na resztę , narazie go nie używamy, ale myślę że wybór był bardzo dobry

image
image
my kupilismy dla naszej niuni prowadziłam spacerówke z 2 letnia niunia i super lekko sie prowadzi zobaczymy niedługo jak bede go uzytkowała to napisze cos wiecej

witam, ja mam ten wózek dla naszej niuni, narazie używam gondoli i jestem bardzo zadowolona z niego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry