Widok

audiolog dziecięcy, Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny orientujecie się czy w Gdyni przyjmuje audiolog dziecięcy? W przychodni panie powiedziały mi, że w szpitalu miejskim ale przed chwilą dzwoniłam i okazuje się że już tam nie przyjmuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop...
hop...
nie wiem jak w Gdyni ale wczoraj idąc ul.Kościuszki w Gdańsku widziałam baner przy przychodni(NZOZ Fona-med),że przyjmuje audiolog.
Przychodnia Witomino.
niestety w tej przychodni na witominie tez nie ma , może ktoś jednak wie...
Ja przerabiałam ten temat 8 m-cy temu. W Gdyni nie ma, był w szpitalu miejskim ale nie mają podpisanej umowy z nfz.
Na Akademii w Gdańsku trzeba podjechać i wybłagać termin. Jak poważna sprawa to się uda. Nie ma co dzwonić tam, bo szkoda czasu i tak nikt nie odbierze.
Jest jeszcze przechodnia na Głogowskiej w Gdańsku. Tam bez problemu odbierają telefon i terminy nie są długie.
Potrzebne jest skierowanie, ale to pewnie już wiesz.
`mamasyna, dziekuję za odpowiedź :)
przerabiamy aktualnie ten temat :)

Gdyby ktoś potrzebował informacji - na początku lutego na Głogowskiej mogliśmy dostać termin na połowę kwietnia... Ale Pani powiedziała o drugiej poradni audiologicznej (też na NFZ) - NZOZ Fona-med na Kościuszki :) tam wyznaczyli nam termin "za miesiąc" (idziemy w pierwszej połowie marca)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry