Widok
donatella, ja robię tak, że zamawiam autobus na koniec wesela raz około 4-5, bo nie wiem jeszcze, do której może być wesele, a jak ktoś będzie chciał wracać wcześniej, to niestety taxa, lub własny transport. Droga Pruszcz-Gdańsk, to nie aż tak daleko. NIe jestem w stanie zapewnić np dwóch kursów w nocy...
Wejdz na strone www.pksw.pl
To pks w Wejherowie, tam sa cenniki i kilometry, ja biore od nich bo wychodzi najtaniej.
Sopot-Bojano, Bojano Gdynia Gl.
Ja tez bede miala wesele w Magnacie (w czerwcu) , bylabym wdzieczna gdybys napisala kilka slow na temat imprezy, jak juz bedzie po.Teraz jak bys mogla napisz mi na maila jakie sa koszty autobusu na wspomnianej trasie.Rozumiem ze po weselu autobus zabiera gosci do gdyni tak?
z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam
ollcia
To pks w Wejherowie, tam sa cenniki i kilometry, ja biore od nich bo wychodzi najtaniej.
Sopot-Bojano, Bojano Gdynia Gl.
Ja tez bede miala wesele w Magnacie (w czerwcu) , bylabym wdzieczna gdybys napisala kilka slow na temat imprezy, jak juz bedzie po.Teraz jak bys mogla napisz mi na maila jakie sa koszty autobusu na wspomnianej trasie.Rozumiem ze po weselu autobus zabiera gosci do gdyni tak?
z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam
ollcia