Widok

maz zmusza mnie do parcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moj maz wysyla mnie do pracy. powiem szczerze ze nie chce mi sie pracowac. wole siedziec z dzieckiem w domu, jas ma 2 latka. maz uwaza ze nie daje rady pracowac na 2 etatach zeby nas utrzymac. ale mi sie nie chce, odzwyczailam sie od chodzenia do pracy. nie bedzie mi sie chcialo rano malowac, szykowac itd. czy Wy tez tak macie?
poza tym maz powiedzial ze powinnam zgubaic pare kg po ciazy, zeby byc atrakcyjna jak przed porodem. wasi partnerzy tez wam tak mowili?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
prowokacja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buahahahahahahahaha!!!!!!!!!!! DOBRE!!!!! Jakie Ty kobieto zioło palisz?? Zmień dealera albo bierz połowę;)))))))
radze zmienic męża, na takiego co bedzie tyrac za Ciebie na trzech etatach :)

zenua !!
Normalnie powstrzymać się nie mogę...

Te głupie prowokacyjne wypowiedzi jakiegoś imbecyla, który najwyraźniej straaasznie się nudzi (lub też nie jest akceptowany przez swoje męskie towarzystwo) zaczynaja robić się już nudne...

Facet, weź wyjdź na spacer, pooddychaj świeżym powietrzem, może wtedy mózg zacznie Ci funkcjonować normalnie ;]

No chyba, że masz żonę, która haruje za Ciebie na paru etatach, a Ty siedzisz dupskiem przed komputerem z butelką piwa. Albo jesteś samotny, zakompleksiony i żadna kobieta Ciebie nie chce. W takim wypadku proponowałabym wizytę u psychiatry... tacy potrafią naprawdę zdziałać cuda :D
image
image
kolejny psychpoata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
debile sa wsrod nas:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Ja jestem przekonana, że to pisze babka. To typowo kobiece, zawistne i ciekawskie podejście do życia;)
Faceci się takimi pierdołami nie zajmują.
idioci owszem heh:P
niektore durne wątki przypisalabym facetowi,inne kobietom.suma sumarum to nie zmienia faktu,ze są durni:P
głupia prowokacja..................
image
Czy ja wiem czy głupia? Myślę, że gdyby można było poznać forumowiczów, wiedzieć jakimi są ludźmi to było by się zaskoczonym w jak wiele kobiet ma podobny sposób myślenia. Takie baby są na około, wystarczy się tylko rozejrzeć.
hehe.tylko,ze w zyciu bym na forum nie napisala,ze maz /partner kaze mi isc do pracy,a mi sie nie chce:P
Justi, Ty byś nie napisała, ja też nie, ale przez jakieś pięć lat przeglądania forum widziałam tyle wątków, które były dużo bardziej prymitywne i wcale prowokacjami nie były. Wystarczy czasem poprzeglądać Weselnik. Ludzie są ludźmi.
hmmm....jednak niektore wątki widac,ze sa ewidentnie czystą prowokacją.
a na weselniku nie bywam wogóle:P Wystarczy mi obserwacja znajomcych mi małżeństw...-czasem aż włos sie na głowie jeży:PPP
a moze to nie prowokacja tylko laska naprawde jest taka i prosi o rade:)
ja powiem tak mnie maz nie zmuszał nigdy d o pracy ja siedze z 2 dzieci w domu ale jak maz musial by charowac na 2 etatach zeby mnie utrzymac to bym poszla zby go odciazyc zwłaszcza majac 1 dziecko w wieku 2 lat:)

a ten problem z porannym malowaniem...to faktycznie masz problem bez kitu
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
ja bywam, mimo że ślubu nie biorę na razie:) Czasem Weselnik jest prawie tak pocieszny jak bash:) Inna rzecz to to, że lubię obserwować ludzi a akurat na Weselniku ujawnia się sporo cech charakteru, które najczęściej się skrywa. Tak czy inaczej - ludzie są najróżniejsi i zawsze warto się przyjrzeć. Ten wątek raczej jest prowokacją, z drugiej strony po Hiacyncie z Weselnika przestaję wierzyć we własną ocenę.Hiacynt wymyśliła sobie wszystko - ślub, sukienkę, terminy... Miało dziewczę rozrywkę - fikcyjne planowanie ślubu:)
łorety...to musi byc z nią cos bardzo nie tak :PPP

Ja za to slyszalam,ze weselnik to wlasnie jeden wielki cyrk,więc tym bardziej nie mam po co tam zaglądać:D
Agnieszko-no wlasnie.co innego jak sie pracowac nie musi,bo maz zarabia super dobrze.jednak rowniez nie wyobrazam sobie lenic sie w domu podczas gdy mąz/partner zasuwałby na dwoch etatach.Dlatego nie wierze w prawdziwosc tematu tego wątku,bo czy kobiety potrafią byc az tak glupie,zeby przyznac sie do takiego lenistwa :P...(?)
Justi, jeśli kobiety tu na forum potrafią się przyznawać do zdrady, pisać o tym, że mają upławy albo inne kłopoty intymne, zakochały się w koleżance albo zaszły w niechcianą ciążę co miało by je powstrzymywać przed przyznaniem się do lenistwa? Chodzi mi o to, że czasem mam wrażenie, że ludzie na forum nie wstydzą się niczego, nic nie jest zbyt prywatne, żeby o tym pisać, nie ma tematów tabu ani rzeczy świętych...
....i zastanawiajac sie dlaczego,znalazlam tylko jedną na to odpowiedź...-bo tutaj są anonimowe....
anonimowość na forum jest bardzo zwodnicza. Pisząc cokolwiek zostawia się ślady. Nie trzeba nawet dużej wiedzy o komputerach, żeby dowiedzieć się różnych rzeczy o nieostrożnych forumowiczkach. Wystarczy jedynie odrobina spostrzegawczości. Na pewno banałem jest dowiedzenie się co ktoś pisał w ciągu dnia na forum jeśli korzysta się z tego samego komputera. Znacznie ciężej jest zatrzeć ślady niż dotrzeć do tego co pisała taka niezadowolona żona. Do zacierania śladów trzeba mieć już dość konkretną wiedzę o komputerach. Pozostaje tylko życzyć pani niezadowolonej, żeby mąż był wyrozumiały;P
hahaha ... jakby cię mąż zmuszał do pracy w polu zakładając homonto to byś się miała co żalić ...

co do zgubienia paru kilo ... może ma rację? ... tłusta, leniwa, zaniedbana kura domowa potrafi się znudzić nawet najwspanialszemu mężczyźnie ....
papilio1@op.pl
Kasieńko-no fakt,najbardziej smieszą ci,ktorzy piszą pod kilkoma nickami z jednego komputera heh:P
Wiesz, na IP akurat można się mocno przejechać. IP wcale nie jest takie wyjątkowe - znajoma z forum ma identyczne IP jak ja. Nie korzystamy z tego samego komputera, nie jesteśmy tą samą osobą, nie ma w tym żadnych przekrętów. Oczywiście czasem są ewidentne sytuacje, gdy to samo IP mają osoby piszące identycznie pod różnymi nickami, niemniej trzeba mieć dystans do IP.
tak jak i do ludzi..i do siebie,bo inaczej moznaby dawno zwariowac;D
święte słowa;p
apropo...swietne zdjęcie przy nicku :DDD
Do pArcy ją zmusza buhahaha brutal jeden :P
Nie no tego to nie można tak zostawić ! :P
biedactwo,mnie nikt nie musiałby zmuszać:((((((((((
image

image
nieźle, ktoś się nudzi?pogoda ładna, więc warto wyjść na spracer...
image

ale jak widać prowokacja się udała ;)
a do mycia uszu i sexu też zmusza ? hahahaha
heheheheh:P
witaj........ja mam to samo tez maz ciagle zmusza mnie do roboty i czuje sie przez to gorsz;( mala ma 9 mies a on ciagle mi gada ze jak mala jeszcze troche podrosnie mam isc do pracy;( a ja juz nie pracowalam 8 lat i ic nie umiem,boje sie isc gdziekolwiek ;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bosz... skad sie biorą takie kobiety?? Skoro jest sie w zwiazku to trzeba wzajemnie sobie pomagac, ja nie wyobrazam sobie aby tylko moj maz pracował, nawet ze wzgledu na to ze mozna oszalec nie pracując! No i kontakt z ludzmi, oderwanie sie od codziennych zajęć domowych... Byloby mi wstyd gdyby to tylko maz pracowal. Jak urodzilam pierwsze dziecko to wrocilam do pracy jak moj syn mial 10 mies. Nie wiem jak teraz bedzie ale na pewno nie bede siedziala na tyłku i patrzała jak moj maz pracuje jak oszalały zeby zarobic na rodzine! Spaliłabym sie ze wstydu...
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kasia i martuchowata ,to watek z 2009 roku i prowokacja

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (6 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

do góry