Widok

azalia a miesiączka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kiedy moge się jej spodziewać? raczej regularnie?karmię piersią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mozesz sie pani spodziewac jak zmniejszy sie liczba karmien w ciagu doby.Ja dostalam 10 msc po porodzie a wczesniej wystep[owaly plamienia no i zmijeszylam liczbe jkarmien i wystapila
zyta mam na zbyciu opakowanie bo nie biorę chcesz?
Dobre pytanie, też je sobie zadaję. Jak na razie dwa opakowania azalii, szósty miesiąc karmienia i nadal jestem szczęśliwie bez tego ustrojstwa.
dopóki karmiłam regularnie to nie miałam ale jak przechodziliśmy z cyca i mała była na 1 karmieniu to miesiączkę dostałam po miesiącu od momentu zakończenia karmienia. Miałam nieregularne 15 dni potem przerwa 3-4 dni znowu 20 dni. I stwierdziłam z lekarką że azalia już jest za słaba i przeszłam na plastry jestem zadowolona
Cholera, szkoda, że trzeba w końcu odstawić, bo bym karmiła do menopauzy. ;-) Przy mojej aktywności, saunach, kąpielach, wodnych biczach itp. przygodach plasterek się nie odklei?
hmm, do zależy gdzie przykleisz. A przyklejam na pośladku. Można na brzuchu, ramieniu, barku no i na pośladku. Zanim zdecydowałam się czy na pewno plastry, troszkę poczytałam. Nie chciałam tbl bo u mnie krucho z pamięcią ;)
Na pośladku hmmm, dobry patent. Nawet jeżeli się odklei to zostanie w majteczkach. ;-)
Do Kamila :)))
Jeśli miałabyś na zbyciu opakowanie Azalii byłabym chętna :)))
Mój mail sabinaur@o2.pl trochę u nas kiepsko finansowo ale może chciałabyś chociaż połowę ceny ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kochana oddam ci za darmo masz gg 12090721
Właśnie nie mam kurcze jedynie mailem tylko mieszkam na Chyloni a ty gdzie???
przecież azalię przy karmienu bierze się bez przerw i wtedy @ nie ma.
Nasza Kochana Lenka
image
image
No ja karmię 6 miesiąc i nic jak na razie :)) Aż sama jestem ciekawa kiedy dostanę @ chociaż nie tęskno mi za tym??? Ale jak czytam to dziewczyny różnie dostają :)))
pisze na poczte
Do Kamila :))
Założyłam właśnie gg 17504150
Dziękuję Kamila :)))))))))))
bemaz, no faktycznuie :D
spko nie ma sprawy:))
to nie do końca tak jak piszesz. Nie masz miesiączki bo karmisz, karmisz więc bierzesz azalię. Jak przestaniesz regularnie karmić to może dojść do owulacji i miesiączki. Przerwa w braniu tabletki nie ma znaczenia. Azalię po prostu przyjmujesz codziennie o tej samej porze aby zagęszczała śluz szyjkowy i zapobiegała zapłodnieniu. Owulacja swoje, a azalia swoje.
Ja miałam mało pokarmu i karmiłam co 6 godzin to dostałam miesiączkę, teraz karmię tylko piersią i od 2 miesięcy nic.
image
image
w 10 miesiecy po porodzie dostalam miesiaczki i to dwa razy w ciagu miesiaca gdy przeszlam na karmienie tylko w nocy.
Po zakonczeniu karmienia mam zlecone od gina badania morfologia, hormony, usg piersi i dopiero po tym przejde na inne tabletki lub spirale.
sabina wysłalam dziś:)))
Abigail, napisałabyś mi na priv namiary na swojego gina?
bigbeat@vp.pl
bigbeat, wyslam ci :)
ale to nie tajemnica- Dr Jaroslaw Fiutowski
Dziękówa. :-)
O Fiutowskim już gdziesz czytałam na forum chyba bardzo dobre opinie.
A co pytania powyżej to ja brałam cerazzete przez poł roku jak karmiłam odstawiłam dwa tygodbie temu i nadal czekam na @ :) z utęsknieniem ... :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry