Widok

azalia a miesiączka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kiedy moge się jej spodziewać? raczej regularnie?karmię piersią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mozesz sie pani spodziewac jak zmniejszy sie liczba karmien w ciagu doby.Ja dostalam 10 msc po porodzie a wczesniej wystep[owaly plamienia no i zmijeszylam liczbe jkarmien i wystapila
zyta mam na zbyciu opakowanie bo nie biorę chcesz?
Dobre pytanie, też je sobie zadaję. Jak na razie dwa opakowania azalii, szósty miesiąc karmienia i nadal jestem szczęśliwie bez tego ustrojstwa.
dopóki karmiłam regularnie to nie miałam ale jak przechodziliśmy z cyca i mała była na 1 karmieniu to miesiączkę dostałam po miesiącu od momentu zakończenia karmienia. Miałam nieregularne 15 dni potem przerwa 3-4 dni znowu 20 dni. I stwierdziłam z lekarką że azalia już jest za słaba i przeszłam na plastry jestem zadowolona
Cholera, szkoda, że trzeba w końcu odstawić, bo bym karmiła do menopauzy. ;-) Przy mojej aktywności, saunach, kąpielach, wodnych biczach itp. przygodach plasterek się nie odklei?
hmm, do zależy gdzie przykleisz. A przyklejam na pośladku. Można na brzuchu, ramieniu, barku no i na pośladku. Zanim zdecydowałam się czy na pewno plastry, troszkę poczytałam. Nie chciałam tbl bo u mnie krucho z pamięcią ;)
Na pośladku hmmm, dobry patent. Nawet jeżeli się odklei to zostanie w majteczkach. ;-)
Do Kamila :)))
Jeśli miałabyś na zbyciu opakowanie Azalii byłabym chętna :)))
Mój mail sabinaur@o2.pl trochę u nas kiepsko finansowo ale może chciałabyś chociaż połowę ceny ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kochana oddam ci za darmo masz gg 12090721
Właśnie nie mam kurcze jedynie mailem tylko mieszkam na Chyloni a ty gdzie???
przecież azalię przy karmienu bierze się bez przerw i wtedy @ nie ma.
No ja karmię 6 miesiąc i nic jak na razie :)) Aż sama jestem ciekawa kiedy dostanę @ chociaż nie tęskno mi za tym??? Ale jak czytam to dziewczyny różnie dostają :)))
pisze na poczte
Do Kamila :))
Założyłam właśnie gg 17504150
Dziękuję Kamila :)))))))))))
bemaz, no faktycznuie :D
spko nie ma sprawy:))
to nie do końca tak jak piszesz. Nie masz miesiączki bo karmisz, karmisz więc bierzesz azalię. Jak przestaniesz regularnie karmić to może dojść do owulacji i miesiączki. Przerwa w braniu tabletki nie ma znaczenia. Azalię po prostu przyjmujesz codziennie o tej samej porze aby zagęszczała śluz szyjkowy i zapobiegała zapłodnieniu. Owulacja swoje, a azalia swoje.
Ja miałam mało pokarmu i karmiłam co 6 godzin to dostałam miesiączkę, teraz karmię tylko piersią i od 2 miesięcy nic.
w 10 miesiecy po porodzie dostalam miesiaczki i to dwa razy w ciagu miesiaca gdy przeszlam na karmienie tylko w nocy.
Po zakonczeniu karmienia mam zlecone od gina badania morfologia, hormony, usg piersi i dopiero po tym przejde na inne tabletki lub spirale.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry