Widok
babskiego towarzystwa szukam
Mam 32 lata, 3 letnią córkę, sporo czasu i sporą nadwagę. Mieszkam w Gdyni na Karwinach, jestem zodiakalną rybą. Poszukuję koleżanki o podobnych parametrach:) by kawkę w towarzystwie wypić, ale też by mieć towarzystwo do zrzucania kilogramów, jestem zmotywowana i zdecydowana spędzać min 40 minut na szybkim marszu (właściwie pierwsze marsze już za mną). Inna aktywność jak najbardziej wchodzi w grę:)
Spotkajmy się, pomaszerujmy, poznajmy się, może się zaprzyjaźnimy. Moje przyjaciółki rozjechały się po świecie..
moje gg 10303210, na imię mi Magda
Spotkajmy się, pomaszerujmy, poznajmy się, może się zaprzyjaźnimy. Moje przyjaciółki rozjechały się po świecie..
moje gg 10303210, na imię mi Magda
Ja jestem Asia, mam 33 lata, panna, nie mam dzieci, zodiakalna ryba i jestem też puszysta - ale niestety z Wrzeszcza ;-)
Mam pieszo około 3 min do pięknych lasów oliwskich - i tam maszeruję, muszę schudnąć, bo już mam problem ze stawami - bolą mnie nogi.
Serdecznie pozdrawiam i życze wytrwałości ;-)
Mam pieszo około 3 min do pięknych lasów oliwskich - i tam maszeruję, muszę schudnąć, bo już mam problem ze stawami - bolą mnie nogi.
Serdecznie pozdrawiam i życze wytrwałości ;-)
Ah, to szkoda, że mieszkasz tak daleko:( Dzięki, że się odezwałaś:), Tobie również życzę super rezultatów i może towarzyszki:), może odezwie się tu ktoś z Twoich stron:) A stawy.. wiem coś o tym.. niestety..:)
A może wrzuć mi na gg namiary na siebie, może byśmy się kiedyś wybrały na hmm.. zieloną herbatkę:), a najlepiej czerwoną :D
A może wrzuć mi na gg namiary na siebie, może byśmy się kiedyś wybrały na hmm.. zieloną herbatkę:), a najlepiej czerwoną :D
Drogie panie bardzo wam zazdraszczam,ups zazdroszczę ja mam odwrotny problem robie wszystko żeby mi waga szła w góre genetycznie stoi w miejscu muszę na siłe i na wspomaganiu nabijac wagę bo 4 razy w tyg siłownia a tą pania co bola stawy to własnie od nadwagi wiec bieganie i szybkie marsze tylko pogorsza sprawe przy tej wadze, najpierw prosze
mniej jesc pózniej marsze lekkie bieganie i cwiczenia aerob
polecam jadłospis ,woda mineralna i marchewka;)powodzenia
mniej jesc pózniej marsze lekkie bieganie i cwiczenia aerob
polecam jadłospis ,woda mineralna i marchewka;)powodzenia