Widok
babydream pieluszki jakie opinie
uzywacie pieluszek babydream jakie macie opinie zastanawiam sie nad kupnem ich??
mialam juz te w zestawie po 2 sztuki takie probki i wlasnie wydawaly sie grube i sztywne a jakie Wy macie opinie na ich temat???
czy polecacie jakies inne np z lidla
mialam juz te w zestawie po 2 sztuki takie probki i wlasnie wydawaly sie grube i sztywne a jakie Wy macie opinie na ich temat???
czy polecacie jakies inne np z lidla
My uzywamy baby dream roz. 4 i jesteśmy bardzo zadwoleni - nic nie przecieka, pieluszka jak dla mnie o wiele lepsza niz huggisy, bella czy pampers sleep&play a cenowo rewelacja. Trochę grubsza od pampersów active ale tak samo rozciagliwa po bokach.
Te pierwsze rozmiary były faktycznie sztywne ale 4 jest mięciutka i elastyczna :)
Te pierwsze rozmiary były faktycznie sztywne ale 4 jest mięciutka i elastyczna :)
Ja od dłuższego już czasu kupuję Babydream'y i jestem bardzo zadowolona.
A cena nie jest promocyjna - one zawsze tyle kosztują (w każdym razie od kiedy Młody ich używa, a to już przynajmniej z pół roku :) ).
Mi nie przeszkadza ich grubość - ważne dla mnie jest to, że nie zdarzyło się, żeby przeciekały, a to istotne, kiedy ma się dziecko lubiące długo spać. :)))
A cena nie jest promocyjna - one zawsze tyle kosztują (w każdym razie od kiedy Młody ich używa, a to już przynajmniej z pół roku :) ).
Mi nie przeszkadza ich grubość - ważne dla mnie jest to, że nie zdarzyło się, żeby przeciekały, a to istotne, kiedy ma się dziecko lubiące długo spać. :)))
od babydream lepsze są wg mnie lidlowe , mają lepszy wkład , z babydream często zel nam się wydostawał i zostawał na skórze - a córka długo w nich nie chodziła, lidlowe calą noc ma ubrane i nic sie nie dzieje,poza tym lidlowe są miękkie i dobrze trzymają zapięcia, uważam że są lepsze nawet niż huggiesy, które przy rozmiarze nr 4 były twarde i w dodatku farbowały bodziaki
ja uzywam dla synka i fajne sa
teraz
07.07
beda na okazji dnia po 30zl za ok 80-90szt zalezy od rozmiaru
http://www.rossnet.pl/okazja_dnia
teraz
07.07
beda na okazji dnia po 30zl za ok 80-90szt zalezy od rozmiaru
http://www.rossnet.pl/okazja_dnia
Ja uzywam 4+ babydream. Zawsze uzywalam pampersow, ale odkad zaczelam uzywac rozmiar 4 zaczelam szukac tanszej alternatywy i moge naprawde polecic babydream. Nie przeciekaja i jakosciowo wydaja mi sie ok. Huggiesy dla mnie odpadly. Czasem mam wrazenie, ze babydream sa lepsze niz pampers, bo one jakies takie cienkie sie zrobily i kilka razy przeciekly.
Matko, znów nas wkręcaja w jakieś walki promocjowe, już chyba wolałam komitety kolejkowe i zawieranie przyjaźni z ekspedientkami za komuny ;)
Bardzo lubię pieluszki i chusteczki BabyDream. Pieluszki są trochę grubsze i trochę sztywniejsze od Pampersów, ale w rozmiarze 5 nie robi to już większej różnicy. Używamy ich od miesiąca i chyba już nie wrócę do Pampersów, bo nie mam zamiaru za paczkę pieluch płacić 45 złotych "w promocji".
Za to pieluchomajtki były beznadziejne - każda zmiana pieluchy była połączona ze zmianą ubranka. Pampersowe ActivePants bez porównania lepsze. Podobno na dniach mają być nowe, ulepszone pieluchomajty z Rossmanna, może później wypróbuję.
Bardzo lubię pieluszki i chusteczki BabyDream. Pieluszki są trochę grubsze i trochę sztywniejsze od Pampersów, ale w rozmiarze 5 nie robi to już większej różnicy. Używamy ich od miesiąca i chyba już nie wrócę do Pampersów, bo nie mam zamiaru za paczkę pieluch płacić 45 złotych "w promocji".
Za to pieluchomajtki były beznadziejne - każda zmiana pieluchy była połączona ze zmianą ubranka. Pampersowe ActivePants bez porównania lepsze. Podobno na dniach mają być nowe, ulepszone pieluchomajty z Rossmanna, może później wypróbuję.
Ja babydremów używam od 8 miesięcy. W szpitalu miałam je i pampersy. Pampersy mi przeciekały więc założyłam babydream i jestem bardzo zadowolona. 3 sa szczególnie fajne bo są grubsze takie niby typowo na noc ale na dzień;p Teraz wprowadzili jakieś ulepszenia i są ciut cieńsze ale tak samo chłonne. Używam także chusteczek, mydełka płynu do kąpieli pudru. Wszystko bardzo dobrze się sprawdza.
Też używam płynu do kąpieli, żelu do mycia ciała i włosów, kupuję jeszcze podkłady, służą nam za przenośny przewijak, teraz też są w promocji, ale takiej zwykłej, sklepowej ;)
Na szczęście chusteczki, płyny do kąpieli i podkłady bardzo często są w promocyjnej cenie w sklepie, pieluchy chyba tylko nie? Nie sprawdzałam do tej pory, bo nie byłam zainteresowana...
Na szczęście chusteczki, płyny do kąpieli i podkłady bardzo często są w promocyjnej cenie w sklepie, pieluchy chyba tylko nie? Nie sprawdzałam do tej pory, bo nie byłam zainteresowana...
moja Luśka jest na nie uczulona, są grubaśne no ale cena czyni cuda - próbowalismy też huggies i z bella i w mojej ocenie pampersy są najlepsze- niby drogie no ale jak się zacznie w sklepach przeliczać ile 1 szt wychodzi w porównaniu z konkurencją to nie jest źle więx zostaliśmy przy czymś co nam się wydaje najlepsze i nie zamierzam już testować nic innnego na moim dziecku więc albo zwykłe pampersy albo premium care- których używamy na wyjścia i wyjazdy gdzieś dalej!
Eee, nie są grubaśne, przynajmniej nie "5". Dużo cieńsze od Huggiesów, a od Pampersów Active Baby grubsze tylko nieznacznie.
Mają dokładnie taki sam układ (i jakość) rozciągliwych elementów i "falbanek" co Pampersy, naprawdę jestem zadowolona, a ponad dwa lata kupowałam tylko Pampersy.
A uczulenie to sprawa indywidualna, uczulenia na Pampersy też są.
Mają dokładnie taki sam układ (i jakość) rozciągliwych elementów i "falbanek" co Pampersy, naprawdę jestem zadowolona, a ponad dwa lata kupowałam tylko Pampersy.
A uczulenie to sprawa indywidualna, uczulenia na Pampersy też są.