Widok

babydream pieluszki jakie opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
uzywacie pieluszek babydream jakie macie opinie zastanawiam sie nad kupnem ich??
mialam juz te w zestawie po 2 sztuki takie probki i wlasnie wydawaly sie grube i sztywne a jakie Wy macie opinie na ich temat???
czy polecacie jakies inne np z lidla
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam, nam bardzo pasuja. nie przeciekaja. imo tez nie sa sztywne. cena atrakcyjna wiec warto:)
image
Niegdyś je kupowałam, potem je unowocześnili i mala sie uczulila.
Zalezy od dziecka
Uwazam ze sa miekkie i chlonne.
Aktualnie kupuje Nowe Happy za 37 zl paczka, bezposrednio od producenta.
Nie sa, az tak miekkie jak pampersy, ale sa chlonne i ladne.
Moze podobne do nowych Dada, ale ladniejsze.
my używamy babydream na zmiane z pampersami i dada premium z biedronki, powiem tak: moim zdaniem babydream sa bardzo fajne, miękkie, mile w dotyku, jedyna wada to ich grubosc, a tak ok, polecam.
My uzywamy baby dream roz. 4 i jesteśmy bardzo zadwoleni - nic nie przecieka, pieluszka jak dla mnie o wiele lepsza niz huggisy, bella czy pampers sleep&play a cenowo rewelacja. Trochę grubsza od pampersów active ale tak samo rozciagliwa po bokach.
Te pierwsze rozmiary były faktycznie sztywne ale 4 jest mięciutka i elastyczna :)
ja jestem zadowolona bardzo,,przeszłam na nie po tym jak dada sie schrzaniły :)
imageimage
Ja używam Babydreamów i są bardzo dobre,jak dla mnie lepsze od pampersów
Ja właśnie dzisiaj wziełam na próbe te próbki rozm.4 robia dobre wrazenie i nie wiem jak reszta ale 4 są ok :) no i dzisiaj widzialam ze sa na promocji w rossmanie za 19,99 :)
image
image
no a kartonik w promocji za 39.99 dlatego sie zastanawiam bo w sumie mialam pampersy a teraz huggiesy dla mnie huggies lepsze od pampersow a jestem ciekawa jak inne
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
Ja od dłuższego już czasu kupuję Babydream'y i jestem bardzo zadowolona.

A cena nie jest promocyjna - one zawsze tyle kosztują (w każdym razie od kiedy Młody ich używa, a to już przynajmniej z pół roku :) ).

Mi nie przeszkadza ich grubość - ważne dla mnie jest to, że nie zdarzyło się, żeby przeciekały, a to istotne, kiedy ma się dziecko lubiące długo spać. :)))
bardzo nam podpasowały i są najlepsze z tych tańszych pieluszek.Dla mnie lepsze niż Huggiesy
image
image
My też uzywamy od 2 zaczeliśmy teraz jesteśmy na 4 ale ja osobiscie wole te pieluszki na noc nie sa takie sztywne,no cena jest super 19,90 to ich stała cena
image
Ja czasami uzywam na wyjazdach sa super,'pojemne' hehe nie przemakaja wygodne super.
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
Ja ich używałam po pampersach i mały często miał odpazoną dupke a teraz kupuje dada premium z biedronki i sa super nie przeciekaja i sa mieksze od babydream
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Od momentu jak pampki zmieniły strukturę i mała je przesikuje, zaczęliśmy używać babydream.
Jestem bardzo zadowolona i nawet już nie kombinuję, żeby szukać innych.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
od babydream lepsze są wg mnie lidlowe , mają lepszy wkład , z babydream często zel nam się wydostawał i zostawał na skórze - a córka długo w nich nie chodziła, lidlowe calą noc ma ubrane i nic sie nie dzieje,poza tym lidlowe są miękkie i dobrze trzymają zapięcia, uważam że są lepsze nawet niż huggiesy, które przy rozmiarze nr 4 były twarde i w dodatku farbowały bodziaki
jak dla mnie są nawet lepsze od pampersa, w tej chwili juz tylko tych używamy, a przeszliśmy jak nie było promocji na pampki i bardzo dobrze :)))
image
huggiesy i farbowanie grrrrr do tej pory nie mogę doprać :(
podbijam :)

jak wagowo wypadają "4" i ile ich jest w kartonie?

7.07 są kody zniżkowe na pieluchy i nie wiem czy warto pobrać ;) (29,99zł)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas babydream się nie sprawdziły, podobnie jak pampersy. Od kilku miesięcy używamy wyłacznie LIBERO i są genialne! Kupujemy w auchan (sa też na allegro).
[url:]http://lilypie.com/">
Warto. ;)

W kartonie są dwa opakowania po 40 sztuk.
Waga 7-18 kg.
my właśnie cały czas (od 1,5 roku) jedziemy na Pampersach ;)

kupiłam niedawno na próbę nowe Dada - ale nie sprawdziły się (chociaż jak Gabryś był maleńki, to używaliśmy i były super)

boję się, że znowu kupię i nie będę miała co z tym zrobić ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agusia, najwyżej sprzedasz. ;) Wiem, że dużo dziewczyn używa Babydreamy, więc jest szansa.

Poza tym w Rossmanie mają takie "próbki" pieluch - pakowane po dwie sztuki (chyba 1,99). Może sprawdź sobie najpierw i zobacz czy Wam pasują?
oooo :D dobrze wiedzieć :D dzięki Mamtu za podpowiedź :D muszę się przejść po taką próbkę pieluch ;)
Nie ma za co. ;)
ja uzywam dla synka i fajne sa

teraz

07.07

beda na okazji dnia po 30zl za ok 80-90szt zalezy od rozmiaru

http://www.rossnet.pl/okazja_dnia
Ja uzywam 4+ babydream. Zawsze uzywalam pampersow, ale odkad zaczelam uzywac rozmiar 4 zaczelam szukac tanszej alternatywy i moge naprawde polecic babydream. Nie przeciekaja i jakosciowo wydaja mi sie ok. Huggiesy dla mnie odpadly. Czasem mam wrazenie, ze babydream sa lepsze niz pampers, bo one jakies takie cienkie sie zrobily i kilka razy przeciekly.
Ja tak ostatnio sobie myślałam, że te babydream, mimo, że używamy, to żadna okazja.
Nie pamiętam ile pieluch jest w pampersach, ale wydaje mi się, że dwa razy tyle co w babydream, a przy promocji kosztują dwa razy tyle. Czyli na jedno wychodzi
imageimage
image
Babydream za 4 wychodzi 0,50 za sztukę - nie wiem jak to się ma obecnie do Pampków, ale jakiś czas temu cena była bez porównania niższa i opłacało się kupować w Rossmanie.
Dziewczyny, przypominam o dzisiejszych kodach na Rossnecie.

Karton pieluch za 29,99. :))
o super. :)
imageimage
kody już wyczerpane :(

jak to? ,ja sciagałam 3 min temu
imageimage
kurcze ja juz sie nie zalapalam na kod :( Jakby ktos mial i nie potrzebowal to ja chetnie przyjme :)

czyli to jest ze na każdą osobę inny kod? czy jeden ogólnie jest i wystarczy go podac?
imageimage
ooo dobre pytanie, moze da rade uzyc jeden np 2 razy?

wiem ze np do tuszu do rzes byl jden i ten sam kod... moze ktoras z forumek podzieli sie kodem np na priva?

wcześniej jak pobierałam kody na chusteczki lub Pampersy - to każdy był inny :] jeden na jednego maila ;)

wypróbowaliśmy te pieluchy i nie byliśmy zadowoleni :/ także odpuściłam sobie te kody :)
ja bardzo chętnie przyjmę KOD

Ja mam dwa na zbyciu jakby coś. :) Która chętna niech pisze priva.
mamtu - napisalam :):):)

mamtu tez napisalam :)

Odpisałam. :)
Matko, znów nas wkręcaja w jakieś walki promocjowe, już chyba wolałam komitety kolejkowe i zawieranie przyjaźni z ekspedientkami za komuny ;)

Bardzo lubię pieluszki i chusteczki BabyDream. Pieluszki są trochę grubsze i trochę sztywniejsze od Pampersów, ale w rozmiarze 5 nie robi to już większej różnicy. Używamy ich od miesiąca i chyba już nie wrócę do Pampersów, bo nie mam zamiaru za paczkę pieluch płacić 45 złotych "w promocji".

Za to pieluchomajtki były beznadziejne - każda zmiana pieluchy była połączona ze zmianą ubranka. Pampersowe ActivePants bez porównania lepsze. Podobno na dniach mają być nowe, ulepszone pieluchomajty z Rossmanna, może później wypróbuję.
Ja babydremów używam od 8 miesięcy. W szpitalu miałam je i pampersy. Pampersy mi przeciekały więc założyłam babydream i jestem bardzo zadowolona. 3 sa szczególnie fajne bo są grubsze takie niby typowo na noc ale na dzień;p Teraz wprowadzili jakieś ulepszenia i są ciut cieńsze ale tak samo chłonne. Używam także chusteczek, mydełka płynu do kąpieli pudru. Wszystko bardzo dobrze się sprawdza.
imageimage
Też używam płynu do kąpieli, żelu do mycia ciała i włosów, kupuję jeszcze podkłady, służą nam za przenośny przewijak, teraz też są w promocji, ale takiej zwykłej, sklepowej ;)

Na szczęście chusteczki, płyny do kąpieli i podkłady bardzo często są w promocyjnej cenie w sklepie, pieluchy chyba tylko nie? Nie sprawdzałam do tej pory, bo nie byłam zainteresowana...
Agatha, pieluchy chyba zwykle nie są w "promocji", ale one na co dzień mają tak przystępną cenę, że promocja to już kompletna rozpusta. ;)
Oj tam, nie ma czegoś takiego, jak za duża promocja ;)

Mogliby w tym Rossmannie robić tak dobre produkty dla dorosłych jak dla dzieci, dziecięca "spożywka" też moim zdaniem im nie wyszła.
pieluch używam od nie dawna dopiero, zresztą używamy tylko na noc więc ciężko mi różnicę z pampersami wyłapać ...

Ale kosmetyków nie używałam, jakoś nigdy nie mogłam się przekonać. Serio są takie fajne? Bo cena fajna jak najbardziej :)
imageimage
image
Mają bardzo delikatny zapach i mnie nie uczulają, sama często ich używam. Po Oilatum kupiłam właśnie te kosmetyki na próbę, bo cena mnie skusiła i już przy nich zostałam. Kilka razy kupiłam w międzyczasie Niveę, ale w sumie nie widzę różnicy.
Ja bardzo lubię ichni żel do kąpieli (tak z dozownikiem) - myjemy się nim wszyscy. :)
Mi bardzo podpasowal krem na wiatr i zimno z olejkiem z avocado - o wiele fajniej sie rozprowadza niz nivea na kazda pogode no i nie ma cynku w skladzie ktory wysusza (u nas to wazne bo mlody ma nardzo delikatna skore).
My równiez polecamy żel do kąpieli z dozownikiem, bardzo wydajny.

Pieluszki babydream postanowiłam sprawdzić - ponieważ większaść z Was ich używa i poleca i muszę powiedzieć że są bardzo fajne, miękkie ,nie przeciekają -jak dla mnie to bardzo podobne do pampersów - cenowo też
moja Luśka jest na nie uczulona, są grubaśne no ale cena czyni cuda - próbowalismy też huggies i z bella i w mojej ocenie pampersy są najlepsze- niby drogie no ale jak się zacznie w sklepach przeliczać ile 1 szt wychodzi w porównaniu z konkurencją to nie jest źle więx zostaliśmy przy czymś co nam się wydaje najlepsze i nie zamierzam już testować nic innnego na moim dziecku więc albo zwykłe pampersy albo premium care- których używamy na wyjścia i wyjazdy gdzieś dalej!
jeśli dziecko jest uczulone to nie ma co probowac z innymi
Eee, nie są grubaśne, przynajmniej nie "5". Dużo cieńsze od Huggiesów, a od Pampersów Active Baby grubsze tylko nieznacznie.

Mają dokładnie taki sam układ (i jakość) rozciągliwych elementów i "falbanek" co Pampersy, naprawdę jestem zadowolona, a ponad dwa lata kupowałam tylko Pampersy.

A uczulenie to sprawa indywidualna, uczulenia na Pampersy też są.
A'propos Pampersów: w sobotę na Rossnecie będzie kod na PremiumCare - różne rodzaje po 34,99. ;)
podbijam
Sprawdziliśmy wszystkie chyba dostepne na rynku:) babydream najbardziej nam przypasowały. Poza tym kupuje nam je dziadek, to już w ogółe nie ma co marudzic;):):) POLECAM!
imageimage
używamy babydreamów od rozmiaru 3 teraz jesteśmy już na 5 i jest ok- nie przeciekają tak jak huggies i happy- 5 po zmianie są cieńsze i bardziej miękkie- także polecam
Rozmiar 2 jest super:-)
podbijam,jak spisuja sie pieluszki w rozmiarze 4?
nam 4ki spisuja sie swietnie, a przeszlismy na nie z Pampersów Premium Care, wiec wg mnie sa naprade ok, zawsze mozesz kupic, taki dwupak, chyba 1,99 zł kosztuje i wypróbopwac te dwie pieluszki.
image image
teraz sa jakies nowe i sa beznadziejne,cena 28zl 58 sztuk ale sztywne i grube.mam nadzieje ze tych starych nie wycofuja.
bardzo długo uzywaliśmy babydreamów i byliśmy zodowoleni ale pozniej przerzucilismy się na DADA z biedronki (roz 4 i 5 ) i te wydają mi się bardziej elastyczne niż BD

Kupuję Huggies na allegro, dla mnie to najwygodniejsza opcja- nie muszę taszczyć tego sama do domu, a do tego wychodzi najtaniej.

U nas też od początku Huggies, dziecko niedawno skończyło rok i już wybieramy te dla większych dzieci, fajne mięciutki, przy zabawie nic się nie przesuwa, nie uciska.

Trzy wpisy pod rząd i zawsze sama sobie polecasz pieluchy? Oj upały szkodzą ludziom na głowę...

są ok

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

do góry