Widok
No ja w sumie troszkę tłuszczyku mam, ale to "bulgotanie" czułam bardzo głęboko i było bardzo nietypowe, nigdy nie miałam takiego odczucia wcześniej więc myślę, że to naprawdę było maleństwo :)
ewel - cieszę się że kupiłaś sobie ten detektor, tylko pamiętaj, żeby nie sprawdzać za często ;)
Z każdym tygodniem coraz bardziej się cieszę, wiem, że maleństwo na dobre zadomowiło się w moim organiźmie, czuję to bardzo mocno :)
ewel - cieszę się że kupiłaś sobie ten detektor, tylko pamiętaj, żeby nie sprawdzać za często ;)
Z każdym tygodniem coraz bardziej się cieszę, wiem, że maleństwo na dobre zadomowiło się w moim organiźmie, czuję to bardzo mocno :)
Asski cieszę się,że wszystko ok:)Myślę że mozesz już coś odczuwać.
Ostatnio i mi się wydaje,że coś czuję.Zwłaszcza wieczorem jak się położę do łóżka:)Pani doktor mówiła,że tak tez może być z powodu kompletnego braku tłuszczu(jestem chudziutka):))))Tzn.byłam bo teraz zaczyna się to szybko zmieniać:))
Piszcie a bedzie nam lżej:))
pozdrawiam
Ostatnio i mi się wydaje,że coś czuję.Zwłaszcza wieczorem jak się położę do łóżka:)Pani doktor mówiła,że tak tez może być z powodu kompletnego braku tłuszczu(jestem chudziutka):))))Tzn.byłam bo teraz zaczyna się to szybko zmieniać:))
Piszcie a bedzie nam lżej:))
pozdrawiam
ewel zazdroszczę ci podejścia do zwolnienia, tego że potrafisz się cieszyć faktem że masz wolne itp. ja jakoś nie mogę się oswoić z myślą o zwolnieniu, boję się że źle na to spojrzą w pracy(dyrko liczył że popracuję do stycznia), że mnie zwolnią itd. nie wiem skąd u mnie takie myśli, ale łapię przez nie dołka:((
witajcie;) ale mnie tu długo nie była, zaganiana jestem... ale teraz się to zmieni - szykuje się zwolnienie:( ewel super że czujesz się spokojniejsza! to bardzo ważne. mnie uspakajają już częste ruchy maluszka, w czwartek idziemy na usg połówkowe - nie mogę się doczekać;)
Liluś - gratuluję i trzymam kciuki!
Liluś - gratuluję i trzymam kciuki!
Halo czy już tu nikogo nie ma?:)))
Dostałam wczoraj wieczorem swój wyczekiwany detektor tętna płodu i jestem taka szczęśliwa:))))
Wbrew powszechnym opiniom na temat tego sprzętu jestem bardzo zadowolona:)Po jakiejś minucie znalazłam serduszko:))
Biło jak szalone co mnie bardzo uspokoiło.Aż się popłakałam ze szczęścia!
pozdrawiam
Dostałam wczoraj wieczorem swój wyczekiwany detektor tętna płodu i jestem taka szczęśliwa:))))
Wbrew powszechnym opiniom na temat tego sprzętu jestem bardzo zadowolona:)Po jakiejś minucie znalazłam serduszko:))
Biło jak szalone co mnie bardzo uspokoiło.Aż się popłakałam ze szczęścia!
pozdrawiam