Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i tak trzymać :)

Kurcze, powiem Ci szczerze, że już coraz bardziej bym chciała, żeby był kwiecień :))))
Teraz ten najlepszy okres tylko się cieszyć:)
Jeżeli chodzi o detektor to fakt,że kusi aby częściej tego użyć:)))
Z tego co mi wiadomo to nie jest to szkodliwe tylko stresujące dla dziecka.Chcę dla swojego dziecka jak najlepiej dlatego będę używać tego sprzętu tylko w razie niepewności.
No ja w sumie troszkę tłuszczyku mam, ale to "bulgotanie" czułam bardzo głęboko i było bardzo nietypowe, nigdy nie miałam takiego odczucia wcześniej więc myślę, że to naprawdę było maleństwo :)

ewel - cieszę się że kupiłaś sobie ten detektor, tylko pamiętaj, żeby nie sprawdzać za często ;)

Z każdym tygodniem coraz bardziej się cieszę, wiem, że maleństwo na dobre zadomowiło się w moim organiźmie, czuję to bardzo mocno :)
Liluś bedzie dobrze:))Musi być dobrze i tyle:)))
Wiem co czujesz,u mnie juz koniec 15tc a ja dalej w stresie.
Jak bedziesz chciała pogadać to pamietaj o MNIE,o NAS:)))

pozdrawiam cieplutko
Wcześnie, 5 tydzień, ale lekarz wczoraj już widział pęcherzyk. Cieszę się, że u Was wszystko dobrze, mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.
Asski cieszę się,że wszystko ok:)Myślę że mozesz już coś odczuwać.
Ostatnio i mi się wydaje,że coś czuję.Zwłaszcza wieczorem jak się położę do łóżka:)Pani doktor mówiła,że tak tez może być z powodu kompletnego braku tłuszczu(jestem chudziutka):))))Tzn.byłam bo teraz zaczyna się to szybko zmieniać:))
Piszcie a bedzie nam lżej:))

pozdrawiam
Witam wszystkie przyszłe mamy :)
U mnie wszystko super, czuję się poprostu FANTASTYCZNIE!!!
I nie wiem czy to możliwe, ale dwa dni temu czułam jakieś dziwne bulgotanie w brzuchu - i tak się zastanawiam, czy to już czułam maluszka??
to świetnie Liluś:) a który to tydzień?
Wczoraj byłam u lekarza. Na razie wszystko jest ok. Lekarz zapisał mi luteinę, żeby w razie co jak on to określił dmuchać na zimne.
ewel zazdroszczę ci podejścia do zwolnienia, tego że potrafisz się cieszyć faktem że masz wolne itp. ja jakoś nie mogę się oswoić z myślą o zwolnieniu, boję się że źle na to spojrzą w pracy(dyrko liczył że popracuję do stycznia), że mnie zwolnią itd. nie wiem skąd u mnie takie myśli, ale łapię przez nie dołka:((
Liluś tak się cieszę:)))Trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze i napewno będzie!
Fiolka czekam na wiadomości w czwartek oczywiście dobre:)))
Ja juz jestem na zwolnieniu,nie powinnam ryzykować po tylu poronieniach.Teraz się byczę i cieszę swoim stanem:)

ściskam Was mocno:))))))
witajcie;) ale mnie tu długo nie była, zaganiana jestem... ale teraz się to zmieni - szykuje się zwolnienie:( ewel super że czujesz się spokojniejsza! to bardzo ważne. mnie uspakajają już częste ruchy maluszka, w czwartek idziemy na usg połówkowe - nie mogę się doczekać;)
Liluś - gratuluję i trzymam kciuki!
A ja tylko chciałam się pochwalić, że jestem w ciąży. W czerwcu straciłam swojego maluszka, a teraz się udało znowu. Mam wielką nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam dziewczyny i życzę zdrówka dla was i maluszków.
Halo czy już tu nikogo nie ma?:)))
Dostałam wczoraj wieczorem swój wyczekiwany detektor tętna płodu i jestem taka szczęśliwa:))))
Wbrew powszechnym opiniom na temat tego sprzętu jestem bardzo zadowolona:)Po jakiejś minucie znalazłam serduszko:))
Biło jak szalone co mnie bardzo uspokoiło.Aż się popłakałam ze szczęścia!

pozdrawiam
Witam przyszłe mamusie:)
Jak się czujecie????
Ja dzisiaj mam kiepski dzień coś mnie w prawym boku pobolewa:(
Jeżeli jutro będzie to samo jadę na pogotowie bo będę się zamartwiać.

pozdrawiam Was cieplutko
a ja przez dwa tyg. mam lekie plannienie a dziś robiłam BEATHA i jest wynik 143,2, według moich wyników z MEDICOVER, to 3-4 tydz., ale najgorsze te plamienie, pierw czarne smary, a teraz lekka krew.Jutro ide do lekarza.
Ewel to ja chyba urodzę razem z Tobą :) Pierwsze usg powielało się z OM i miałam rodzić 29 kwietnia, ale już kolejne USG wskazują zawsze datę 20 kwietnia bo nasz Ludzik zaczął rosnąć o tydzień szybciej :)
Ja mam 12 kwiecień :)

Serduszko bije prawidłowo 140 uderzeń na minutę, i ma 4 komory :)

Jejku, jak dobrze być po wizycie u lekarza :)

Na jakiś czas mi wystarczy, trudniej jest im dłużej od wizyty, ja mam dopiero 25 listopada USG, ale też mam nadzieję, że do tego czasu poczuję pierwsze ruchy ;)
ja mam termin na 23 kwietnia.
A Ty na kiedy?:)
Słyszałaś juz bicie serduszka?:)
Gratuluję Wam wszystkim - obyśmy tak dalej mogły się wymieniać tylko takimi nowinkami :) Aż do porodu...
ewel na kiedy masz termin wyznacony??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry