Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piszcie,piszcie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi lekarz zleciła zrobić miedzy 3-5 dniem cyklu.Wiem co musisz przezywać.Trzymam kciuki i za Ciebie:)
Od początku trzeba myśleć pozytywnie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja staram się o dzieciątko, ale na razie niestety nie wychodzi. W innym wątku zadałam pytanie w którym dniu cyklu najlepiej zrobić badania hormonalne ale na razie nikt nie odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ojj aż tak daleko nie wybiegam.Tyle mi już fasolek ucieklo że wolę się nie nakręcać.Aby do czwartego miesiąca a wtedy zacznę myśleć pozytywnie:)
Jeszcze raz gratuluję. Beta rośnie ślicznie, myślę, że nie masz po co powtarzać badania.
Bardzo się cieszę, wiem co znaczy strata dziecka. Sama przeżyłam w czerwcu zabieg. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo i życzę spokojnych 9 miesięcy.
juz nie ma co powtarzać rośnie ładnie to najwazniejsze
teraz umów się do gina na pierwsze usg abys mogła posłuchać serduszka, najlepiej tak na przełomie 7/8 tygodnia

gratuluję

image
hej moje kochane:)Dopiero usiadłam do komputera:)Odebrałam wynik-4906:)To chyba dobrze co?Niby po 48godz miało wzrosnąć o 66% a wzrosło dużo więcej:)Piszcie co o tym sądzicie i jak było u Was.Nie wiem teraz czy powinnam znowu powtórzyć za jakiś czas?Cieszę sie:))))))To chyba te Wasze kciuki:)
Hooopppp czekamy na wyniki.
Również trzymam kciuki :)
Ja też :)
To 3mam kciuki aż zbieleją ;)
Dobra to lecę najpierw do laboratorium a pozniej do pracy.Będę wieczorem do napiszę.pozdrawiam cieplutko
Ja robiłam po 48 godzinach od poprzedniej. A że długo się staraliśmy i byłam straaasznie niecierpliwa, to wiem jak trudno jest czekać :) Ja bym zrobiła dzisiaj ;)
Zuzka myślisz że dzisiaj powinnam zrobić tą bete czy poczekać do jutra chociaz nie wiem jak wytrzymam.Odpisz proszę
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia - i mam nadzieję, że to jednak nie żadne grypsko :) 37,1 to jak najbardziej fizjologiczna temperatura w drugiej części cyklu i w ciąży, więc oby widmo choroby odeszło hen daleko :)
Daj znać jak będziesz miała wyniki bety! Ja sobie sprawdzałam przyrost tutaj: http://babymed.com/tools/pregnancy/hcg/ . Od razu pokazywał się wykres i informacja, czy przyrost jest prawidłowy :)
dziękuję kochana:)
37,1 to normalna temperatura... Spróbuj wieczorkiem może tej chłodzącej kąpieli jak temp zacznie się podnosić. W książce piszę, żeby wlać letnią wodę i stopniowo dolewać zimnej. Jak zaczną się dreszcze, to należy przerwać kąpiel.
Teraz sobie zmierzyłam to mam 37,1-to chyba taka normalna temperatura w ciąży prawda?Zresztą u mnie oprócz grypki dochodzi jeszcze stres związany z ciążą.Jest to moja 7ciąża,wszystkie zakończyły się niepowodzeniem:(Dlatego też boję się tej bety.A i mam trochę problemów osobistych i tak wszystko do kupy daje pewnie taki wynik...Jak mi do jutra nie przejdzie to lecę rano do lekarza,dzisiaj już nie dam rady.
Ewel, sprawdziłam w książce i napisali tam, że przy takiej temp, koniecznie trzeba szybko zgłosić się do lekarza, bo może być niebezpieczna dla płodu. Trzeba robić wszystko, żeby temp zbić zanim aż tak się podniesie... Leć do zwykłego lekarza i niech coś poradzi. Nie ma na co czekać!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie boli nie gardło ani też nie męczy mnie katar.Mam jakieś dziwne łamania w kościach tak jak przy grypie a temperatura z wczoraj to 38,7.W dzien jest troche lepiej ale jak tylko nadchodzi wieczór to przeżywam męki,raz mi zimno raz gorąco...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry