Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej moje kochane:)Dopiero usiadłam do komputera:)Odebrałam wynik-4906:)To chyba dobrze co?Niby po 48godz miało wzrosnąć o 66% a wzrosło dużo więcej:)Piszcie co o tym sądzicie i jak było u Was.Nie wiem teraz czy powinnam znowu powtórzyć za jakiś czas?Cieszę sie:))))))To chyba te Wasze kciuki:)
juz nie ma co powtarzać rośnie ładnie to najwazniejsze
teraz umów się do gina na pierwsze usg abys mogła posłuchać serduszka, najlepiej tak na przełomie 7/8 tygodnia

gratuluję

image
Jeszcze raz gratuluję. Beta rośnie ślicznie, myślę, że nie masz po co powtarzać badania.
Bardzo się cieszę, wiem co znaczy strata dziecka. Sama przeżyłam w czerwcu zabieg. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo i życzę spokojnych 9 miesięcy.
Ojj aż tak daleko nie wybiegam.Tyle mi już fasolek ucieklo że wolę się nie nakręcać.Aby do czwartego miesiąca a wtedy zacznę myśleć pozytywnie:)
Od początku trzeba myśleć pozytywnie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja staram się o dzieciątko, ale na razie niestety nie wychodzi. W innym wątku zadałam pytanie w którym dniu cyklu najlepiej zrobić badania hormonalne ale na razie nikt nie odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi lekarz zleciła zrobić miedzy 3-5 dniem cyklu.Wiem co musisz przezywać.Trzymam kciuki i za Ciebie:)
Piszcie,piszcie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
GRATULACJE! przy takiej becie dzidzia już się zadomowiła i mocno się trzyma mamy :) Umów się do gina - już teraz powinien być widoczny pęcherzyk, serduszko trochę później :) I dbaj o siebie! Tzn o was :)
Oby się już trzymała na dobre:)Leczę tą tarczycę,biorę eutyrox i duphaston więc może będzie dobrze:)Umówiłam się do gina na środę więc zobaczymy co tam w środku słychać?!Poza tym lekarz chce mi wstawić jeszcze inne możliwe leki żeby tą ciążę w końcu utrzymać.Wspominała nawet coś o heparynie w brzuch.Przy statniej ciąży nie dostawałam leków bo od początku beta prawie nie rosła.Zobaczymy co się będzie działo!Boże o niczym innym nie marzę!!!!
Super! Trzymam kciuki, żeby dzidziuś dzielnie się trzymał!!!
ALE SUPER!!!
Cieszę się z Twojego wyniku :)))
Mój też super :) Zrobiłam po 6 dniach i z 1314 wzrosło do 10669 :)))
Mam nadzieję że będziemy z każdym m-cem coraz szczęśliwsze :)))
Ja mam umówioną wizytę w czwartek więc znów będę trzymać kciuki najpierw za Ciebie :)))
Pozdrowionka i zmykam, bo mam dziś wieczór panieński :))))
Uśmiech nie schodzi mi z twarzy :)))
Ja też się cieszę że i Ty masz tak dobry przyrost:)))Tylko tam dzisiaj nie szalej:)Będę pisać.Pewnie jeszcze nic wielkiego nie ujrzę na usg ale już bedę coś więcej wiedziała:)
Napiszcie mi kobiety czy Was też na początku brzuch bolał czasami jak na miesiączke??Jakoś za każdym razem coś mnie tam boli!I już się martwie:(
Mnie też brzuch pobolewał - to normalne (ale mówię bardziej o takim ćmieniu niż o jakimś ostrym, silnym bólu - taki może być niepokojący). Nie stresuj się za bardzo :) Chociaż wiem, że na początku jest z tym najtrudniej, a potem też czasem się panikuje ;)
Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że ja również niedługo będę mogła się pochwalić takimi wynikami. Trzymam bardzo mocno kciuki :) Dbaj o Was!!!
ja też gratuluję i też trzymam mocno kciuki! :)
Dziekować nie będę wolę nie zapeszać:)))Wile mi pomaga rozmowa z Wami i za to muszę podziękować:)))
Witam po weekendzie :)
Panieński udał się wyśmienicie, bawiłam się świetnie, choć bez kropelki alkoholu :))

ewel - jeżeli chodzi o brzuch to mam takie same bóle i koleżanki mamy mówiły mi że to normalne
Pozdawiam...
To fajnie że impreza się udała:)
Dzisiaj rano dzwoniłam do swojej ginekolog z pytaniem czy powtórzyć jeszcze tą bete.Powiedziała że dla świętego spokoju oczywiście mojego mam zrobić:)Więc zrobię!
Hej kobiety:)Zrobiłam tą bete no i od czwartku przyrosło do 18204:)Tak się ciesze:)Teraz tylko w środę do lekarza i uzbroić się w cierpliwość:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry