Widok
hejka;) już jestem po wizycie i z maluszkiem wszystko ok, jest nawet spory podobno - 23cm, koniec 19tc:) szyja ok, więc się cieszę. ale mam niedoczynność tarczycy , od dziś biorę leki i do endokrynologa za tydzień.... poza tym zmartwiłam się bo lekarka wspomina o zwolnieniu a ja nie za bardzo chcę iść:( na razie popracuję jeszcze, następne usg połówkowe już 3.11;)) dzięki za kciuki Ewel:)) a jak ty się czujesz??
Super ewel:) cieszę się że wszystko jest dobrze - tak jak zresztą cię przekonywałyśmy;):)) mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza? który tydzień zaczynasz? chyba 13? to już niedługo 2 trymestr! pozdrawiam ciepło i trzymajcie kciuki - ja mam jutro wizytę i usg i zaczynam się już denerwować.... jadę zrobić badania...
no widzisz ewel, mowilismy ze bedzie dobrze! ja tez od kilku dni mam jakies bole brzucha ale sporo leze i biore nadal swoje lekarstwa cierpliwie :) z dobra mysla :) o detektorach tetna slyszalam rozne opinie. Z jeden strony moze cie uspokoic, ale z drugiej-napedzic stracha jak np. dziecko ulozy sie do ciebie pupka... My zdecydowalismy nie kupowac tego urzadzenia. Moim zdaniem mozna sie wtedy zafiksowac. Ale zrobisz jak zechcesz :) Na forum ostatnio byla dyskusja na ten temat, wpisz w wyszukiwarce to sobie poczytasz i sama zdecydujesz :)
Dzidzia fika jak szalona:)
Wiecie co mnie zdziwiło,pani doktor włożyła mi sonde do środka i powidziała "O CHŁOPIEC":)
A mi oczy o podłogę:)Powiedziała że tak to wygląda a pewność będzie miała trochę pózniej:)
Ale jaja.....:)
Wiem że to możliwe od 12tc na dobrym sprzęcie.
Taka niespodzianka!!!!!!
Kocham WAS:)))))))))
Wiecie co mnie zdziwiło,pani doktor włożyła mi sonde do środka i powidziała "O CHŁOPIEC":)
A mi oczy o podłogę:)Powiedziała że tak to wygląda a pewność będzie miała trochę pózniej:)
Ale jaja.....:)
Wiem że to możliwe od 12tc na dobrym sprzęcie.
Taka niespodzianka!!!!!!
Kocham WAS:)))))))))