Widok
ja też mam plamienia od 3 tygodni. Jestem teraz w końcówce 9 tygodnia. We wtorek nawet pojechałam do szpitala bo mi sie nasiliły te plamienia. Okazało sie ze niewielki kawałek kosmowki mi się odkleja , jest to ponoć nie groznie. Zarodek rośnie prawidłowo. Najbardziej mnie wkurza ze nie potrafię się ciażyc z tej ciąży, cały czas te plamienia mnie tak strasznie denerwują;-( dziewczyny jak tu nie zwariować. Kiedy mija ryzyko poronienia?
dziewczyny bóle wrzucha w ciazy są normalnie nie martwcie sie a ciemny sluz to moze byc po prostu jakies zakazenie albo infekcja ktorwe u niektoruch koiet ciagna sie cała ciąze. NIe grozi to dziecku. NIebezpieczna jest świeza krew. MI w ciązy lekarka powiedziała ze gdyby pojawła sie kropla Świezej krwi to mam jechac odrazu do szpitala bez skierowania bo ciezarnje skierowanie nie jest potrzebne. Kobity uspokoic sie bo tylko mozecie sobie zaszkodzic i nie szukac na siłe złych objawów :)
Kurde martwię się bo wczoraj wieczorem zauważyłam przy siusianiu i na wkładce trochę jasno brązowego śluzu,bardzo skąpe są te plamki ale są...Próbuję się dodzwonić do swojej pani doktor ale jakoś nie odbiera.Już zdążyłam się zryczeć bo sił mi brakuje,zawsze coś...Mam lekkie ćmienie brzucha,boję się że to się może nasili choć od wczoraj nic się nie zmieniło.Zwariować można!
Cześć dziewczyny :)))
Nareszcie po weselichu odetchnęłam :)))
Dziś zrobiłam betę i progesteron (zalecenie p. ginekolog) - jutro odbieram wyniki.
Powiem wam, że strasznie się boję w ostatnich dniach - ale odganiam złe myśli. Też mam bóle brzucha - zawsze mnie przerażają - ale przechodzą i najważniejsze że nie mam żadnych plamień. Chcę iść za tydzień do lekarza - bo wkurza mnie, że poprzednia p.ginekolog nie zrobiła usg - CHCĘ ZOBACZYĆ!!!!!! co się w środku dzieje :(((
Ale ciągle jestem dobrej myśli - byle do jutra - do odbioru wyników :)
3majcie się ciepło dziewczyny!!!! Będzie dobrze!!!! MUSI BYĆ :))))
Nareszcie po weselichu odetchnęłam :)))
Dziś zrobiłam betę i progesteron (zalecenie p. ginekolog) - jutro odbieram wyniki.
Powiem wam, że strasznie się boję w ostatnich dniach - ale odganiam złe myśli. Też mam bóle brzucha - zawsze mnie przerażają - ale przechodzą i najważniejsze że nie mam żadnych plamień. Chcę iść za tydzień do lekarza - bo wkurza mnie, że poprzednia p.ginekolog nie zrobiła usg - CHCĘ ZOBACZYĆ!!!!!! co się w środku dzieje :(((
Ale ciągle jestem dobrej myśli - byle do jutra - do odbioru wyników :)
3majcie się ciepło dziewczyny!!!! Będzie dobrze!!!! MUSI BYĆ :))))
ja też za tydzień więc witaj w klubie:-) powiem ci ze ja przed 1 wizyta tak się denerwowalam ze pojechałam do szpitala pare dni wczesniej żeby zrobili mi usg . Pczywiacie było to spowodowane plamieniwm . Ale lekarz miłe mnie zaskoczył w szpitalu i uspokoił. Nie martw się będzie dobrze.skoro beta tak ładnie rośnie.a odebralas dzisiejszy wynik ?