Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ktory to jest twoj tydzien ciazy?tymi bolami bym sie nie przejmowalam, a czy lekarze powiedzieli ci czemu poronilas poprzednie ciaze?
Ewel nie denerwuj się. Napewno wszystko jest dobrze. Odpoczywaj sobie i myśl pozytywnie. Trzymam kciuki.
jak uważacie,czy przy tak ładnym wzroście bety jak miałam dotychczas może być pusty pęcherz????
A jeżeli chodzi o moje bóle to zawsze w poprzednich ciążach były one zapowiedzią poronienia stą mój strach... Więc nie wiem co oznaczają teraz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najgorsze jest to że zostaje nam tylko czekanie:(Ja jeszcze nawet nie wiem czy pojawił się zarodek?:(Boję się jak cholera!Męczą mnie koszmary!Musimy się wspierac i trzymać razem...Rozmowa pomaga to pewne!Trzymam kciuki za Ciebie!
wiem co czujesz, ja jestem w 8 tygodniu ciazy, od 2 tygodni plamie. nie jest to duze plamienie bo taka jedna plamka an dzien, czasami w ogole nie ma a czasami jak robie "kupe" sorrki za smialosc, to wtedy mam taki brazowy sluz. bylam u lekarza 2 tygodnie temu, serduszko bilo, dostalam leki i mam sie oszczedzac...ale to sie tak latwo mowi :( caly czas biegam do lazienk - mozna zwariowac....teraz mam wizyte dopiero za tydzien ale nie wiem jak to wytrzymam bo ta niepewnosc jest najgorsza...a ty nie martw sie o bole w podbrzuszu bo na poczatku ciazy to normalka. wez sobe nospe a na pewno ci przejdzie...musimy sobie jakos radzic i te najgorsze mysli oddalic....:( tylko jak tu przyspieszyc czas
Już zrobiłam badanie tylko wynik będę miała o 14.00.Dam znać wieczorem.Ajjj jakaś załamana jestem:(
Ewel bądź dobrej myśli!!!
Cześć kobiety!Jutro jednak idę zrobić bete znowu bo coć kiepsko się czuję,boli mnie brzuch chwilami dość mocno jak na miesiączkę.Mam złe przeczucia i strasznie się boję że się sprawdzą.Wizyta u ginekologa dopiero w następną środę,muszę wiedzieć już teraz co tam się dzieje.Ogólnie to jestem bardzo zmęczona tymi fizycznymi dolegliwościami bo rujnują one moją psychikę.
Myślicie że przy pustym pęcherzu też tak ładnie przyrasta beta?Oszaleje!!!!
heh... i już kombinujesz:)Ja też zrobię sobie betke w przyszłym tygodniu.Tymczasem życze WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA:)To teraz ten ślub tak?
Na szczescie mam urwanie glowy przez najblizsze tygodnie wiec mam nadzieje ze nie bede miala czasu na kombinowanie, zrobie za tydzien betke, i mam zrobic progesteron i cukier, zobacze jak te wyniki i wtedy zarejestruje sie na wizyte kolejną do swojej lekarki - moze to zrobie za 2 tygodnie i powiem ,ze na urlop jade dlatego szybciej jestem ;)
No coż w takim razie musimy czekać:)Będziesz robiła jeszcze beta hcg?
Mi już różne pomysły do głowy przychodzą:)Jakby tu szybciej coś wiedzieć niż za dwa tygodnie:)
Pani doktor nie chciała mi zrobić USG :(, powiedziała, że nie ma się co spieszyć...
Ale jednoznacznie, niezaprzeczalnie stwierdziła że JESTEM W CIĄŻY, a poziom hormonów jest bardzo dobry wiec nie mam się niczym martwić tylko dbać o siebie.
Za 2 lub 3 tyg. pójdę już do mojej p. doktor (bo jest teraz na urlopie) i wtedy poproszę o USG.
Wiec teraz zostaje mi tak jak Tobie ewel czekanie :)
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :)
Pozdrawiam
kurcze taka jestem ciekawa a zaraz muszę iść do pracy i się chyba nie dowiem tak szybko:(
no to trzymam kciuki i czekam:)
Właśnie szykuję się do wyjścia - jak tylko wrócę to napiszę :)
Asski jak tylko wrócisz to napisz:)
Dzieki kobietki:)pęcherzyk żółtkowy był widoczny też dzisiaj:)
ja też trzymam kciuki daj znać
Nie denerwuj się, na początku tak jest :) Ja chodziłam na początku ciaąy co tydzień na USG, tak się złożyło. I najpierw był widoczny pęcherzyk ciążowy, potem pęcherzyk żółtkowy i dopiero na trzecim USG była piękna fasolka :) Spokojnie, będzie dobrze :)

asski, trzymam kciuki za betę :)
Nie denerwuj się tak :) To napewno nie pomaga, musisz być dobrej myśli - 3mam kciuki cały czas, a sama dam znać jutro ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry