Widok
wiem co czujesz, ja jestem w 8 tygodniu ciazy, od 2 tygodni plamie. nie jest to duze plamienie bo taka jedna plamka an dzien, czasami w ogole nie ma a czasami jak robie "kupe" sorrki za smialosc, to wtedy mam taki brazowy sluz. bylam u lekarza 2 tygodnie temu, serduszko bilo, dostalam leki i mam sie oszczedzac...ale to sie tak latwo mowi :( caly czas biegam do lazienk - mozna zwariowac....teraz mam wizyte dopiero za tydzien ale nie wiem jak to wytrzymam bo ta niepewnosc jest najgorsza...a ty nie martw sie o bole w podbrzuszu bo na poczatku ciazy to normalka. wez sobe nospe a na pewno ci przejdzie...musimy sobie jakos radzic i te najgorsze mysli oddalic....:( tylko jak tu przyspieszyc czas
Cześć kobiety!Jutro jednak idę zrobić bete znowu bo coć kiepsko się czuję,boli mnie brzuch chwilami dość mocno jak na miesiączkę.Mam złe przeczucia i strasznie się boję że się sprawdzą.Wizyta u ginekologa dopiero w następną środę,muszę wiedzieć już teraz co tam się dzieje.Ogólnie to jestem bardzo zmęczona tymi fizycznymi dolegliwościami bo rujnują one moją psychikę.
Myślicie że przy pustym pęcherzu też tak ładnie przyrasta beta?Oszaleje!!!!
Myślicie że przy pustym pęcherzu też tak ładnie przyrasta beta?Oszaleje!!!!
Na szczescie mam urwanie glowy przez najblizsze tygodnie wiec mam nadzieje ze nie bede miala czasu na kombinowanie, zrobie za tydzien betke, i mam zrobic progesteron i cukier, zobacze jak te wyniki i wtedy zarejestruje sie na wizyte kolejną do swojej lekarki - moze to zrobie za 2 tygodnie i powiem ,ze na urlop jade dlatego szybciej jestem ;)
Pani doktor nie chciała mi zrobić USG :(, powiedziała, że nie ma się co spieszyć...
Ale jednoznacznie, niezaprzeczalnie stwierdziła że JESTEM W CIĄŻY, a poziom hormonów jest bardzo dobry wiec nie mam się niczym martwić tylko dbać o siebie.
Za 2 lub 3 tyg. pójdę już do mojej p. doktor (bo jest teraz na urlopie) i wtedy poproszę o USG.
Wiec teraz zostaje mi tak jak Tobie ewel czekanie :)
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :)
Pozdrawiam
Ale jednoznacznie, niezaprzeczalnie stwierdziła że JESTEM W CIĄŻY, a poziom hormonów jest bardzo dobry wiec nie mam się niczym martwić tylko dbać o siebie.
Za 2 lub 3 tyg. pójdę już do mojej p. doktor (bo jest teraz na urlopie) i wtedy poproszę o USG.
Wiec teraz zostaje mi tak jak Tobie ewel czekanie :)
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :)
Pozdrawiam