Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to niezly z niej rzeznik! zwiekszac dawki bez wynikow;/ ja musze sprawdzac co miesiac i wtedy dopiero moja doktor podejmuje decyzje.
bardzo sie ciesze, ze trafilas na odpowiedniego lekarza;)
no widzisz ewel, mowilismy ze bedzie dobrze! ja tez od kilku dni mam jakies bole brzucha ale sporo leze i biore nadal swoje lekarstwa cierpliwie :) z dobra mysla :) o detektorach tetna slyszalam rozne opinie. Z jeden strony moze cie uspokoic, ale z drugiej-napedzic stracha jak np. dziecko ulozy sie do ciebie pupka... My zdecydowalismy nie kupowac tego urzadzenia. Moim zdaniem mozna sie wtedy zafiksowac. Ale zrobisz jak zechcesz :) Na forum ostatnio byla dyskusja na ten temat, wpisz w wyszukiwarce to sobie poczytasz i sama zdecydujesz :)
dzięki:)No właśnie czytałam,ale chyba jednak kupię.Jak mam czekać tak długo na wizyte to pewnie szybciej uda mi się usłyszeć to serduszko:)Taka mam nadzieję:)
Super ewel:) cieszę się że wszystko jest dobrze - tak jak zresztą cię przekonywałyśmy;):)) mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza? który tydzień zaczynasz? chyba 13? to już niedługo 2 trymestr! pozdrawiam ciepło i trzymajcie kciuki - ja mam jutro wizytę i usg i zaczynam się już denerwować.... jadę zrobić badania...
Fiolka już trzymam kciuki:)
U mnie w piątek zacznie się 14tc:)
Pisz co tam u Ciebie:)
Halo Fiolka:))))
Tylko napisz jak badania!!!!:)

hejka;) już jestem po wizycie i z maluszkiem wszystko ok, jest nawet spory podobno - 23cm, koniec 19tc:) szyja ok, więc się cieszę. ale mam niedoczynność tarczycy , od dziś biorę leki i do endokrynologa za tydzień.... poza tym zmartwiłam się bo lekarka wspomina o zwolnieniu a ja nie za bardzo chcę iść:( na razie popracuję jeszcze, następne usg połówkowe już 3.11;)) dzięki za kciuki Ewel:)) a jak ty się czujesz??
Ah, zazdroszczę takiej sporej fasolki!!! Ja dopiero zaczęłam 13 tydzień i moja ma teraz pewnie jakieś 7cm a 23 cm to jeszcze dla mnie piękna abstrakcja :) Ja następne usg mam za 3 tygodnie (16tc) a połówkowe za 7 (20tc). Może następnym razem uda się potwierdzić, że to dziewczynka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja jestem w 20 tyg a nie wiem jeszcze jaka plec :(
Bo to chyba zależy od tego, jak się maluszek ułoży w trakcie badania ;) nasz ostatnio zakrył sobie buzię - jak na złość bo chcieliśmy zmierzyć kość nosową ;) ale na szczęście na poprzednim usg było widać mały nosek. ale jak widać nasze maluszki pokazują już swój charakter :)
no nasz chłopczyk to się na nas dziś wypiął;)) wszystko konkretnie widzieliśmy:)
Hej:)
Cieszę się Fiolka że wszystko jest dobrze z maluszkiem:)))
Wiem jakie to fajne uczucie po wizycie jeżeli oczywiście jest wszystko ok,tak fajnie wtedy stres z człowieka schodzi:)
Ja tak róznie się czuję,niby wszystko fajnie ale nadal cos mnie tam pobolewa:(
Zrobiłam dziś badanie ogólne moczu bo tak myślę że może to chory pęcherz mnie tu tak bardzo stresuje!
Wynik niestety odbiorę dopiero we wtorek bo dzisiaj wyjeżdżam do rodziców na kilka dni.
Dzisiaj zaczął się 14 tydzień,szczypię się w rękę czy to aby napewno nie sen:))
Co by nie było,dziękuję Bogu za każdy dzień!!

BUZIOLE:)
ewel - ja mam dziś początek 15-go :)
Coraz bardziej czuję się przyszłą mamą - dużo myślę o maleństwie...we wtorek idę do lekarza, więc jak zwykle dam znać :)

Pozdrawiam :)
dziewczyny cały czas trzymam kciuki za nas wszystkie i jestem pewna że będzie dobrze:) dodatkowo zaczyna się weekend więc cieszmy się i odpoczywajmy:))
dziewczyny czy wyni 750 w 5 tyg. jest ok?
powtórz betę po 48 h i jeżeli wzrosła conajmniej 66% to będzie ok.
powtarzam co 72 h wg zalecen lekarza i jak wzrosnie 2 x to ma byc ok..
Hej kobiety:)
Właśnie wróciłam od rodziców:)Trochę wypoczełam:)
Co u Was słychać?Jak samopoczucie??

Ja jutro idę do lekarza na bardziej dokładne usg,już się trzęsę:(

To będzie wielki dzień!

pozdrawiam
Asski szybciutko daj znać!!!:)))

Czekamy:)
hejka;) ja też chwilowo wypoczywam:) u mnie dobrze, czekam na kolejne badania usg będziemy już nagrywać płytkę 3D:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry