Widok
no widzisz ewel, mowilismy ze bedzie dobrze! ja tez od kilku dni mam jakies bole brzucha ale sporo leze i biore nadal swoje lekarstwa cierpliwie :) z dobra mysla :) o detektorach tetna slyszalam rozne opinie. Z jeden strony moze cie uspokoic, ale z drugiej-napedzic stracha jak np. dziecko ulozy sie do ciebie pupka... My zdecydowalismy nie kupowac tego urzadzenia. Moim zdaniem mozna sie wtedy zafiksowac. Ale zrobisz jak zechcesz :) Na forum ostatnio byla dyskusja na ten temat, wpisz w wyszukiwarce to sobie poczytasz i sama zdecydujesz :)
Super ewel:) cieszę się że wszystko jest dobrze - tak jak zresztą cię przekonywałyśmy;):)) mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza? który tydzień zaczynasz? chyba 13? to już niedługo 2 trymestr! pozdrawiam ciepło i trzymajcie kciuki - ja mam jutro wizytę i usg i zaczynam się już denerwować.... jadę zrobić badania...
hejka;) już jestem po wizycie i z maluszkiem wszystko ok, jest nawet spory podobno - 23cm, koniec 19tc:) szyja ok, więc się cieszę. ale mam niedoczynność tarczycy , od dziś biorę leki i do endokrynologa za tydzień.... poza tym zmartwiłam się bo lekarka wspomina o zwolnieniu a ja nie za bardzo chcę iść:( na razie popracuję jeszcze, następne usg połówkowe już 3.11;)) dzięki za kciuki Ewel:)) a jak ty się czujesz??
Hej:)
Cieszę się Fiolka że wszystko jest dobrze z maluszkiem:)))
Wiem jakie to fajne uczucie po wizycie jeżeli oczywiście jest wszystko ok,tak fajnie wtedy stres z człowieka schodzi:)
Ja tak róznie się czuję,niby wszystko fajnie ale nadal cos mnie tam pobolewa:(
Zrobiłam dziś badanie ogólne moczu bo tak myślę że może to chory pęcherz mnie tu tak bardzo stresuje!
Wynik niestety odbiorę dopiero we wtorek bo dzisiaj wyjeżdżam do rodziców na kilka dni.
Dzisiaj zaczął się 14 tydzień,szczypię się w rękę czy to aby napewno nie sen:))
Co by nie było,dziękuję Bogu za każdy dzień!!
BUZIOLE:)
Cieszę się Fiolka że wszystko jest dobrze z maluszkiem:)))
Wiem jakie to fajne uczucie po wizycie jeżeli oczywiście jest wszystko ok,tak fajnie wtedy stres z człowieka schodzi:)
Ja tak róznie się czuję,niby wszystko fajnie ale nadal cos mnie tam pobolewa:(
Zrobiłam dziś badanie ogólne moczu bo tak myślę że może to chory pęcherz mnie tu tak bardzo stresuje!
Wynik niestety odbiorę dopiero we wtorek bo dzisiaj wyjeżdżam do rodziców na kilka dni.
Dzisiaj zaczął się 14 tydzień,szczypię się w rękę czy to aby napewno nie sen:))
Co by nie było,dziękuję Bogu za każdy dzień!!
BUZIOLE:)