Widok

BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No juz wróciłam.Wiem tylko tyle że ciąża znajduje sie tam gdzie powinna i że jest pęcherzyk ciążowy.Nic więcej nie widać jeszcze:(Nie ma zarodka:(I już mam wizje że się nie pojawi!Mam teraz przyjść za dwa tygodnie wtedy już i serce powinno być widoczne.Nie wiem czego ja oczekiwałam.Mam brać dalej duphaston i eutyrox i czekać...
Będzie dobrze - trzymam kciuki :))
Dam znać po wizycie!Już jestem w blokach startowych:)Troche się denerwuje...
SUPER!!! Gratulacje!!! 3mam kciuki za Ciebie w środę a sama idę w czwartek :)
Piękna beta! Gratuluję raz jeszcze :) I życzę pięknych, spokojnych 8 miesięcy - zobaczysz jak szybko teraz będzie czas mijać :)
świetne wieści :) oby tak dalej :)
No to super!!! Trzymam kciuki za szczęśliwe 8 miesięcy :)))
Hej kobiety:)Zrobiłam tą bete no i od czwartku przyrosło do 18204:)Tak się ciesze:)Teraz tylko w środę do lekarza i uzbroić się w cierpliwość:)
To fajnie że impreza się udała:)
Dzisiaj rano dzwoniłam do swojej ginekolog z pytaniem czy powtórzyć jeszcze tą bete.Powiedziała że dla świętego spokoju oczywiście mojego mam zrobić:)Więc zrobię!
Witam po weekendzie :)
Panieński udał się wyśmienicie, bawiłam się świetnie, choć bez kropelki alkoholu :))

ewel - jeżeli chodzi o brzuch to mam takie same bóle i koleżanki mamy mówiły mi że to normalne
Pozdawiam...
Dziekować nie będę wolę nie zapeszać:)))Wile mi pomaga rozmowa z Wami i za to muszę podziękować:)))
ja też gratuluję i też trzymam mocno kciuki! :)
Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że ja również niedługo będę mogła się pochwalić takimi wynikami. Trzymam bardzo mocno kciuki :) Dbaj o Was!!!
Mnie też brzuch pobolewał - to normalne (ale mówię bardziej o takim ćmieniu niż o jakimś ostrym, silnym bólu - taki może być niepokojący). Nie stresuj się za bardzo :) Chociaż wiem, że na początku jest z tym najtrudniej, a potem też czasem się panikuje ;)
Napiszcie mi kobiety czy Was też na początku brzuch bolał czasami jak na miesiączke??Jakoś za każdym razem coś mnie tam boli!I już się martwie:(
Ja też się cieszę że i Ty masz tak dobry przyrost:)))Tylko tam dzisiaj nie szalej:)Będę pisać.Pewnie jeszcze nic wielkiego nie ujrzę na usg ale już bedę coś więcej wiedziała:)
ALE SUPER!!!
Cieszę się z Twojego wyniku :)))
Mój też super :) Zrobiłam po 6 dniach i z 1314 wzrosło do 10669 :)))
Mam nadzieję że będziemy z każdym m-cem coraz szczęśliwsze :)))
Ja mam umówioną wizytę w czwartek więc znów będę trzymać kciuki najpierw za Ciebie :)))
Pozdrowionka i zmykam, bo mam dziś wieczór panieński :))))
Uśmiech nie schodzi mi z twarzy :)))
Super! Trzymam kciuki, żeby dzidziuś dzielnie się trzymał!!!
Oby się już trzymała na dobre:)Leczę tą tarczycę,biorę eutyrox i duphaston więc może będzie dobrze:)Umówiłam się do gina na środę więc zobaczymy co tam w środku słychać?!Poza tym lekarz chce mi wstawić jeszcze inne możliwe leki żeby tą ciążę w końcu utrzymać.Wspominała nawet coś o heparynie w brzuch.Przy statniej ciąży nie dostawałam leków bo od początku beta prawie nie rosła.Zobaczymy co się będzie działo!Boże o niczym innym nie marzę!!!!
GRATULACJE! przy takiej becie dzidzia już się zadomowiła i mocno się trzyma mamy :) Umów się do gina - już teraz powinien być widoczny pęcherzyk, serduszko trochę później :) I dbaj o siebie! Tzn o was :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry