Widok

ubezpieczenia mieszkania

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Chcialam podpytac z jakich ofert/ towarzystw ubezpieczeniowych korzystacie? Jestesmy tym zainteresowani, ale jak na razie nie podjęlismy jeszcze decyzji...
Bede wdzieczna za cenne wskazówki:)
pozdr,

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My dom ubezpieczylismy w Hestii, dwa lata temu. W tym roku przechodzimy do innej firmy, bo chcmey od razu samohody i dom w jednej ubezpieczyc i jest taniej. Chyba to PZU, bo maja znizki dla nauczycieli tez.

My mamy wszystko ubezpiecozne w Alianz, bardzo fajna obsługa wszystko jasen, dogodne warunki i agent bez problemu do domu przyjechał.
dzieki za info:) jakby ktos jeszcze chcial sie wypowiedziec.. zapraszam:D

pychota amacie samochod?? bo najlepiej wtedy w jednej firmie ubezpieczyc bo wtedy dobre znizki sie dostaje ja mam wsyztsko w PZu ale w porownaniu do innych rownie dobrych ubezpieczycieli jest drogo niestety Alianz podobno super duzo moich znjomych sobie chwali
mamy.. chyba rzeczywiscie warto to przemyslec:) myslimyo ubezopieczeniu mieszkania tak od ponad roku...a czas straaasznie szybko leci:)))

W sumie to ubezpieczenie mieszkania stosunkowo nie kosztuje tak duzo zalezy jaki zares chcesz my mamy tylko ten bardzo podstawowy i placimy 100 zł za cały rok ale pzu generalnie jest drogie mamy tam wsyztskio i to chyba juz nasza wygoda ze tak z roku na rok przedłuzamy tam umowe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry