Widok

ubezpieczenia mieszkania

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Chcialam podpytac z jakich ofert/ towarzystw ubezpieczeniowych korzystacie? Jestesmy tym zainteresowani, ale jak na razie nie podjęlismy jeszcze decyzji...
Bede wdzieczna za cenne wskazówki:)
pozdr,

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sumie to ubezpieczenie mieszkania stosunkowo nie kosztuje tak duzo zalezy jaki zares chcesz my mamy tylko ten bardzo podstawowy i placimy 100 zł za cały rok ale pzu generalnie jest drogie mamy tam wsyztskio i to chyba juz nasza wygoda ze tak z roku na rok przedłuzamy tam umowe
mamy.. chyba rzeczywiscie warto to przemyslec:) myslimyo ubezopieczeniu mieszkania tak od ponad roku...a czas straaasznie szybko leci:)))

pychota amacie samochod?? bo najlepiej wtedy w jednej firmie ubezpieczyc bo wtedy dobre znizki sie dostaje ja mam wsyztsko w PZu ale w porownaniu do innych rownie dobrych ubezpieczycieli jest drogo niestety Alianz podobno super duzo moich znjomych sobie chwali
dzieki za info:) jakby ktos jeszcze chcial sie wypowiedziec.. zapraszam:D

My mamy wszystko ubezpiecozne w Alianz, bardzo fajna obsługa wszystko jasen, dogodne warunki i agent bez problemu do domu przyjechał.
My dom ubezpieczylismy w Hestii, dwa lata temu. W tym roku przechodzimy do innej firmy, bo chcmey od razu samohody i dom w jednej ubezpieczyc i jest taniej. Chyba to PZU, bo maja znizki dla nauczycieli tez.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry