Widok

bezsennosc w II trymestrze

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy to normalne w ciazy? Dzisiaj polozylam sie o 1 a 4.20 jeszcze spogladnelam na zegarek.. Masakra jak sie klade to oczy jak 5zl i nie moge spac....Jak juz padne ze zmeczenia to spie do 13....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też to odczuwam, ale chyba nie w takim stopniu. ja np w nocy wstaje siusiu, i potem mam 2-3 godz z głowy! nie mogę zasnąć i już , a budzę się rano jakbym do pracy musiałą isc, więc podczas dnia szybko opadam z sił i potrzebuję drzemki, a jak się zdrzemnę, to nie mogę zasnąć do północy i tak w kółko....
Ja jak juz zasne to oczywiscie ze 3 razy wstaje na siku, przy kazdym przewroceniu na drugi bok sie budze....
ja też nie spałam.... do tego stopnia, że lekarka zaleciła relanium - i to tez nie pomogło!
Ja w ciąży byłam wyspana o 4.30:)
ja miałam dokładnie to samo w będąc w ciąży:) taki urok
to chyba każda tak ma a jak nie każda to 98% wiec sie nie martw, a jak możesz spać do 13 to śpij wyspij sie teraz bo jak dzidzia przyjdzie to juz nie pośpisz!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry