Widok

biegunka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny znacie jakies domowe sposoby na biegunke,dzis apteki zamkniete a moj synek sie meczy dalam juz mu tartr jablko ale nie pomaga

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rumianek lub mięta lekko posolona, gorzka czekolada. A może masz w domowej apteczce węgiel lub smecte? ... dużo pić...

image
image
a apteki powinne być dzisiaj otwarte... tak jak stacje benzynowe...

image
image
kolo mnie jest wszystko zamkniete zaraz sprobuje miete i wszypac szczypte soli???

image
tak...

image
image
dzieki za pomoc mam nadzieje ze to bedzie chcial wypic

image
podziękujesz jak pomoże...

image
image
polecam odgazowaną colę i gorzką czekoladę, smecta i nifuroksazyd (w ciężkim stadium, ale to na receptę)
i duuużo podawać do picia
odgazowana cola dla dziecka poltorarocznego to chyba nie najlepszy pomysl;)ale dzieki za rady dzis bylismy juz u lekarza

image
zapewniam że cola odgazowana nie zaszkodzi, wbrew pozorom wielu pediatrów poleca, oczywiście nie w litrach...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (17 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

Woda na oknach - mam dość. (95 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

do góry