Widok

bielizna damska - czy macie problem?

Mam pytania do Pań.

Czy macie problem z zakupem bielizny?

Konkretnie chodzi mi o: ceny, fasony, możliwość zakupu kompletu (biustonosz+majtki)...

Czy stać Was na bieliznę firmową,gdzie komplet kosztuje ok 300zł? Czy często kupujecie bieliznę na rynkach, pod tunelami "tą zakrapianą ryżem",ze względu na ceny?

A wreszcie jakie macie oczekiwania co do bielizny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie duze rozmiary biustonoszy mozna dostacna ul.panskiej wejscie przez sklep z butami,ja noszerozmiar 70 M a tam sa takie rozmiaryiceny przystepne moj kosztowal stowke i sa to polskie firmy. polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny! Słyszałam, że niedługo otwierają w Szczecinie salon bielizny i ubrań dla kobiet z dużym biustem ( dobry-rozmiar.pl ),a w nim m.in. biustonosze w rozmiarach od D do K, bielizna korygująca, koszule, żakiety, a to wszystko na duże biusty ;)
mam niestety parobem i to nie tylko ja, jest nas wiele z tym problemem, otóż ciężko dostać biustonosz w obwodzie 60-65 miseczka b lub c- nigdzie nie ma no chyba że takie bawełniane coś dla nastolatek, a ja mam 30 lat i chciałabym coś bardziej dla dorosłych :-) znalazłam tylko w intymisimi z regulowaną szerokością, musiałam się nachodzić :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko jest super, gdy masz biust standardowej wielkości. Ja miałam zawsze problem z kupnem biustonosza, ponieważ potrzebuję miseczkę K. Przeważnie sklepy oferują do miski D lub E, natomiast już takich większych nietypowych nie mają. Musiałam dużo czasu spędzić w internecie, by faktycznie znaleźć sklep, który oferuje duże staniki i z dużymi miseczkami. W końcu trafiłam na http://www.bieliznadlarodziny.pl gdzie mają staniki KrisLine i niektóre modele są nawet do H!!!! Po prostu rewelacja. Problem tylko w tym, że takie biustonosze kosztują po 150 zł, ale cóż począć. Nietypowi muszą płacić zawsze więcej, tak jak kobiety w dużych rozmiarach. Najważniejsze, że mogę bez problemu dla siebie kupić wygodne biustonosze
Monika
ja zazwyczaj kupuje przez internet, najczęściej na http://nevershy.pl/ - bardzo dobrze wiem, jaki typ np stabnika najlepiej trzyma biust i szukam zawsze konkretnych modeli. w necie jest taniej, a jesli stanik nie będzie pasował, to zawsze możesz zwrócić w stanie nienagannym.
Najbardziej uwielbiam salon Christelle na Świętojańskiej w Gdyni.
Jestem dumną posiadaczką 70J.
Zawsze mam fachowo dobraną i piękną bieliznę. Odradzam przypadkowe sklepy. Sprawdzają się tylko te, które maja przeszkolony personel i dobrą rozmiarówkę. Nigdy nie wyszłam z tego sklepu niezadowolona, zawsze jest wybór, jak nie z firmy Dalia, która ma dobre fasony to z Cleo czy Panache.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam e-felina.pl fajna bielizna, i wszelskie rozmiary, na pewno coś znajdziesz dla siebie:0
Salon Felina w Rivierze w Gdyni, super staniki super obsługa:)
Dobrze dobrana bielizna to podstawa ,ja mam bardzo duży biust bo nosze rozmiar 90jj,na pańskiej dostaje rozmiary dla mnie z czego jestem bardzo zadowolona ,przy tym są normalne ceny. Bo sklep we wrzeszczu to z cenami przesadza.Pozdrawiam oraz polecam ten sklep wejście przez sklep z butami
Pewnie miałaś konsultację brafiterki. Mnie się też udało skorzystać z takiej porady, tylko na jakiejś imprezie targowej. Też mam spory biust i nieduży obwód pod biustem. Kiedyś kupowałam za małe miseczki i za luźny stanik. Ja dopasowałam sobie staniki polskiej Dalii z http://nevershy.pl .Wreszcie jestem zadowolona ze swojego biustu.
Miałam spory problem z doborem biustonosza, mam duże piersi a na polskim rynku ciężko znaleźć do nich rozmiarówki. No i okazało się, że pół mojego życia dobierałam źle dopasowane staniki. Dopiero. gdy wybrałam się do Ewy Bień panie pomogły mi z wyborem odpowiedniego rozmiaru i biustonosza. Nie są niestety zbyt tanie, ale za jakość trzeba zapłacić, naprawdę polecam zapoznać się z ofertą tego sklepu, może znajdziecie coś dla siebie :)
W CH Osowa jest sklep Animar. Fajna bielizna, polscy producenci też. Obsługa ma pojecie o co chodzi.
Przeszukałam cały internet i zainteresowała mnie właściwie tylko jedna strona http://www.me-seduce.pl/index.html, zamówiłam dostarczyli, jestem zadowolona.Po za nimi raczej z seksowną bielizną na necie kruuuucho :(
gdzie w gdyni można kupić stanik na duze cycki?

a może jest takie miejsce w gdyni gdzie Panie z obsługi pomogą dobrać odpowiedni rozmiar?
ja zaopatruję się w esotiq - czasem ceny faktycznie jak z kosmosu ale często mają spore zniżki i mają sms club dla stałych klientek (można od razu się zapisać w zasadzie :D ) i tam bardzo często fajne okazje się trafiają. dla przykładu ostatnio było "kup bieliznę za minimum 300 zł i zapłać połowę" a czasem jak wyprzedają towar to ta promocja połączona jest jeszcze ze zniżkami w sklepie i raz udało mi się kupić 4 komplety bielizny za 150zł :)

kiedyś kupowałam te bazarkowe...ale ani to dopasowane do biustu, rozciąga się po 2 praniach...po co kupować kilka byle jakich staników na chwilę jak za tą cenę można mieć jeden a porządny...
Ja często kupuję w tym sklepie: http://www.e-lady.pl Mają duży wybór i ceny przystępne.
Jeśli masz rozmiar 100c, to oznacza, że jesteś ekstremalnie grubym facetem :) Polecam wizytę u brafitterki. Dobry rozmiar biustonosza potrafi zdziałać cuda :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakis konkretny model (np z gaji) polecacie?taki-z ciut większymi miseczkami ;)
ja kupuję bieliznę w sklepie internetowym e-bieliznakobieca.pl marki takie jak Mat, Ava, Obsessive są zawsze w korzystnej cenie. Każdy wybierze coś dla siebie. na zamówienie też długo nie trzeba czekać.
ja kupuje fikuśna bieliznę w New Yorkerze. Poza stanikami z fabrycznie napompowanymi poduchami cała reszta jest super!!! fajnie wykonana, seksowna i często w duzych przecenach. Ostatnio kupiłam sliczny gorset tylko majtek nie mogę dobrać ;-/

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki powiększające piersi (17 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry