Widok

bielizna do ślubu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
własnie zastanawiam sie nad bielizna. czy te wszystkie staniki pod gorset, które ładnie modeluja biust musza tak nieciekawie wygladac.
szukam czegos co bedzie zarazem ładnie lezało i pieknie wygladało. stanik - oczywiscie musi byc bez ramiaczek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
ja również szukam czegoś takiego, poproszę forumki o zamieszczanie zdjęć bielizny pod gorset.
szukałam bardzo długo, aż w końcu zdecydowałam się na biustonosz z Triumph'a, taki prosty, bez ozdób, chociaż szukałam czegość powiedzmy ładniejszego, ale niestety nic nie znalazłam, a jak już coś ciekawszego było to babki w sklepie mówiły "raczej nie utrzyma się pod suknią" :(
i wybrałam prosty model.
no własnie ja tez myslalam o triumphie i mialam nadzieje,ze tam moze cos znajde. pewnie trzeba bedzie zrezygnowac z ładnego biustonosza na recz pragmatyzu :(
trudno!
odbije sobie w majtakch:) ! chyba nie bede dobierac w takim wypadku do kompletu!
mój kosztował 99zł, jest sprawdzony, bo mam już taki model, tylko, ze czarny i noszę go pod suknię bez ramiączek i jest super.
Ja nosze tylko Triumph'a, ale bielizne na slub kupilam w Agnes w Gdyni, jest sliczna w kolorze ecru swietnie modeluje i sie trzyma oczywiscie bez ramiaczek, za sam stanik zaplacilam okolo 100zl. Jest duzy wybor ale mi sie tylko ten model podobal. Mozna kupic komplet figi i pas do ponczoch a firma nazywa sie Lupoline.
Ja rowniez kupilam Triumph'a. W sumie myslalam o bardziej sesksownej beliznie a nie praktycznej...
Gosiu, ja w sprawie piosenki - nie udalo mi sie wyslac na twoj adres - moze masz inny?
A co jesli kobieta ma duzy biust? Ja nosze rozmiar stanika 90 c i obawiam sie ze nie bede mogla miec biustonosza bez ramiaczek :( ech pomozcie....
http://sklep.lupoline.pl/ cos takiego moze??
hej ank a jaki to model tego stanika ma jakas nazwe zebym wiedzial o co w sklepei pytac ???

nie szkodzi!!! newnie askrzynka jest przepełniona. jak bede miala wiecej czasu to postaram sie gdzies poszukac!
Dziekuje w kazdym razie!!!
to w takim wypadku wydaje m sie ze uratuje cie gorset z fiszbinami i taki az do pempka mysle ze wtedy bedzie sie lepiej tzrymal nic zwykly stanik bez ramiaczek
do góry