Widok
Sorry, że się wtrącam, ja akurat nic wspólnego ze ślubem nie mam, ale wydawało mi się, że dla obojga noc poślubna jest bardzo ważna... I... Wydawało mi się że i bielizna powinna być na ta okazję wyjątkowa. A oba komplety wydaja się być strasznie... Hm... Praktyczne, pewnie wygodne, ale napewno nie sexy... No ale może ja się mylę...
he he he :) dzięki dzięki meg - nie trzeba tylu pochwał ;) no cóż, z takimi zdolnościami jak ja to się trzeba urodzić :) bosze, jaka ja jestem skromna ;)
no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
dzieki kochane za wasze opinie... matko, jak sie niektóre z Was czyta to ząłamać się można, że bielizna beznadziejna i jak mój chłop mnie w nij zobaczy to bedzie żygać na kilometr!!!! (sorki za dosadne słowa, ale niektóre to tu ostro przeginają)..
a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie
buziakosy słodkie
do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))
a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie
buziakosy słodkie
do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))
Oj, niestety zwracaja uwage i to bardzo- tylko o tym glosno nie mowia.Witch napisał(a):
> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>
> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>