Widok
kwiatki beda pieknie wyglądały czerwcowa...
no a co do bielizny, to kurcze chyab faktycznie ta 2, a czkolwiek ta 1 bardziej uniwersalana , a do 2 bardziej gatki pasuja z tyłu z koronką..
a bielizne można kupic w sklepach z bielizna Lilly - ale gdzie jest w Gadńsku to nie wiem.
Ja w swoim salonie gdzie suknie kupuje bedę sie w nia zaopatrywac...
ale to jest w W-wie...
cmoakski za szczere opinie :o)))
no a co do bielizny, to kurcze chyab faktycznie ta 2, a czkolwiek ta 1 bardziej uniwersalana , a do 2 bardziej gatki pasuja z tyłu z koronką..
a bielizne można kupic w sklepach z bielizna Lilly - ale gdzie jest w Gadńsku to nie wiem.
Ja w swoim salonie gdzie suknie kupuje bedę sie w nia zaopatrywac...
ale to jest w W-wie...
cmoakski za szczere opinie :o)))
Moim zdaniem oba komplety są ładne, a który bardziej pasuje...? ten, który Tobie bardziej się podoba, bo my i tak ich nie zobaczymy spod sukienki ;-)
PS. Amarylisy są faktycznie ogromne -mam w doniczce to wiem ;-) Ale wszystko zależy od tego jak wiązanka będzie skomponowana.
PS. Amarylisy są faktycznie ogromne -mam w doniczce to wiem ;-) Ale wszystko zależy od tego jak wiązanka będzie skomponowana.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice -mężatka :-)
Czerwcowa w ogóle się tym nie przejmuj!!!
Wiesz faceci tak naprawde w ogóle takich rzeczy nie dostrzegają...
jak zobaczy twój bukiet to pewnie stwierdzi że piękny i powie że "te amarylisy to nie są takie złe" hihihi Na tym zdjęciu po prostu wyglądają na bardzo wielkie "drzewce" na pewno w bukiecie pieknie będa się komponowac....
I żeby nie było że nie doceniam męskiego poczucia estetyki ;o)))
Wiesz faceci tak naprawde w ogóle takich rzeczy nie dostrzegają...
jak zobaczy twój bukiet to pewnie stwierdzi że piękny i powie że "te amarylisy to nie są takie złe" hihihi Na tym zdjęciu po prostu wyglądają na bardzo wielkie "drzewce" na pewno w bukiecie pieknie będa się komponowac....
I żeby nie było że nie doceniam męskiego poczucia estetyki ;o)))