Widok

bielizna -która lepsza???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane, wiecie jak wygląda moja sukienka i teraz która bielizna lepsza pod nia???

ta
image

czy ta
image
w tej 2 gatki takie same jak w tej pierwszej

chyba ta 2 co??? czy może jednak ta gładka???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj, niestety zwracaja uwage i to bardzo- tylko o tym glosno nie mowia.Witch napisał(a):

> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>

Meg kup drugą:):)Ja na początku kupiłam stanik w stylu 1. i...potem jak zobaczyłam model skoronką to zachorowałam na niego takze lepiej od razu kup to co cię bardziej ucieszy:):)A majteczki są superowe..

:) druga

zdecydowanie drugi komplecik! Jest bardziej pociągający !

Sukienusia bardzo ładna... a bielizna zdecydowanie ta druga... jest bardziej zmysłowa:)

zdecydowanie 2
2! :)
a ja i tak uważam, że pierwsza :)
Ale ty jestes;-)))
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www:
e-mail: elena.wizaz@gmail.com

tel. kom. 0 510 082 655
no staram się jak mogę ;)
wiem agusia i oto chodzi -widziałm bielizne na zywo, wiem jak wyglada... ;)))

rybka -daj se na luz... błagam

dzieki kochane za wasze opinie... matko, jak sie niektóre z Was czyta to ząłamać się można, że bielizna beznadziejna i jak mój chłop mnie w nij zobaczy to bedzie żygać na kilometr!!!! (sorki za dosadne słowa, ale niektóre to tu ostro przeginają)..

a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie

buziakosy słodkie

do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))

he he he :) dzięki dzięki meg - nie trzeba tylu pochwał ;) no cóż, z takimi zdolnościami jak ja to się trzeba urodzić :) bosze, jaka ja jestem skromna ;)

no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
dzieki witch ;)))

buziakosy...
przesłac Ci zdjatko mojej sukienusi??? ;))))

no baaa :) pewnie że tak!!! jeszcze się pytasz ;)
już dawno powinnaś to zrobić :) chyba jestem uzależniona :)

buziąteczka
witch_blade@tlen.pl
Sorry, że się wtrącam, ja akurat nic wspólnego ze ślubem nie mam, ale wydawało mi się, że dla obojga noc poślubna jest bardzo ważna... I... Wydawało mi się że i bielizna powinna być na ta okazję wyjątkowa. A oba komplety wydaja się być strasznie... Hm... Praktyczne, pewnie wygodne, ale napewno nie sexy... No ale może ja się mylę...

a ja mam wrażenie że młodzi są tak zmęczeni tym dniem, że noc poślubna jest pojęciem zdziebko przereklamowanym :)))))
Kasieńka,

a ja mam pyatnie do Ciebie czy masz juz wybrana sukienke???? czy wiesz jak bedzie wygladała, czy kiedykolwiek miałas ubrany stanik bez ramiaczek??? czy wiesz jakie jest jego zadanie??? czy pod swoją sukienke już masz kupiona bielizne???

to podstawowe pytania zadawane przed kupnem... czekam na odpowiedz z twojej strony...
a jesli nie masz nic wspólnego ze slubem to prosze Twój komentarz nie jest tutaj autoratatywny... bielizna ślubna to co innego niż bielizna erotyczna...

Meg, ależ oczywiście, że nie jest autorytatywny. Po prostu byłam zdziwiona i tyle. To, co się komu podoba to subiektywna sprawa. A takiej ślicznej białej sukienki zapewne nigdy mieć na sobie nie będę ale miło czasem na takie popatrzeć. w końcu jestem kobietą.

do góry