Widok
Oj, niestety zwracaja uwage i to bardzo- tylko o tym glosno nie mowia.Witch napisał(a):
> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>
> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>
dzieki kochane za wasze opinie... matko, jak sie niektóre z Was czyta to ząłamać się można, że bielizna beznadziejna i jak mój chłop mnie w nij zobaczy to bedzie żygać na kilometr!!!! (sorki za dosadne słowa, ale niektóre to tu ostro przeginają)..
a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie
buziakosy słodkie
do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))
a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie
buziakosy słodkie
do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))
he he he :) dzięki dzięki meg - nie trzeba tylu pochwał ;) no cóż, z takimi zdolnościami jak ja to się trzeba urodzić :) bosze, jaka ja jestem skromna ;)
no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
Sorry, że się wtrącam, ja akurat nic wspólnego ze ślubem nie mam, ale wydawało mi się, że dla obojga noc poślubna jest bardzo ważna... I... Wydawało mi się że i bielizna powinna być na ta okazję wyjątkowa. A oba komplety wydaja się być strasznie... Hm... Praktyczne, pewnie wygodne, ale napewno nie sexy... No ale może ja się mylę...
Kasieńka,
a ja mam pyatnie do Ciebie czy masz juz wybrana sukienke???? czy wiesz jak bedzie wygladała, czy kiedykolwiek miałas ubrany stanik bez ramiaczek??? czy wiesz jakie jest jego zadanie??? czy pod swoją sukienke już masz kupiona bielizne???
to podstawowe pytania zadawane przed kupnem... czekam na odpowiedz z twojej strony...
a jesli nie masz nic wspólnego ze slubem to prosze Twój komentarz nie jest tutaj autoratatywny... bielizna ślubna to co innego niż bielizna erotyczna...
a ja mam pyatnie do Ciebie czy masz juz wybrana sukienke???? czy wiesz jak bedzie wygladała, czy kiedykolwiek miałas ubrany stanik bez ramiaczek??? czy wiesz jakie jest jego zadanie??? czy pod swoją sukienke już masz kupiona bielizne???
to podstawowe pytania zadawane przed kupnem... czekam na odpowiedz z twojej strony...
a jesli nie masz nic wspólnego ze slubem to prosze Twój komentarz nie jest tutaj autoratatywny... bielizna ślubna to co innego niż bielizna erotyczna...