Widok
dzieki za info, ale miałam tam pracować kiedyś :)
bieliznę kupują pod tunelem i od tanich firm z hurtowni,
odprwają metki i sprzedają jako Lupo !!!!! albo firmują własną marką !!!!
więc jak mam za stanik zaplacić kilkadziesiąt złotych to wolałabym, by ekspedientka przy mnie nie odgryzała sterczących nitek !!!
Ten sklep w City Forum na piętrze w przejściu to też ich, tam jest to samo !!
A ha nie kupuj tam jakiś okazjonalnych rajstop,
te takie co na codzień schodzą to spoko, są dobre,
ale te na okazje to leżą nawet kilka lat,
kazali mi tam sprzedać rajstopy na sylwestra z wyszytym na kostce: "sylwester 2000", po 2 dniach dalam sobie spokój :)
bieliznę kupują pod tunelem i od tanich firm z hurtowni,
odprwają metki i sprzedają jako Lupo !!!!! albo firmują własną marką !!!!
więc jak mam za stanik zaplacić kilkadziesiąt złotych to wolałabym, by ekspedientka przy mnie nie odgryzała sterczących nitek !!!
Ten sklep w City Forum na piętrze w przejściu to też ich, tam jest to samo !!
A ha nie kupuj tam jakiś okazjonalnych rajstop,
te takie co na codzień schodzą to spoko, są dobre,
ale te na okazje to leżą nawet kilka lat,
kazali mi tam sprzedać rajstopy na sylwestra z wyszytym na kostce: "sylwester 2000", po 2 dniach dalam sobie spokój :)
.
Ja kupilam swoja w Batorym w Gdyni,
(a doradzila mi moja swiadkowa , ktora tez na sobie taka wyprobowala w dniu swojego slubu ) Sklep znajduje sie chyba na pierwszym lub drugim pietrze, po stronie glownego wejscia taki maly sklepik z bielizna.
Tam dostalam piekna bielizne :koronkowe majteczki , staniczek z odpinanymi ramiaczkami w kolorze ecri , do tego jeszcze wkladki silikonowe, bo akurat pod gorset idealnie pasuja i ponczoszki ecri - razem dalam 195 zl a bielizna jakosciowo jest naprawde dobra i to taka specjalna na silikonach by sie dobrze trzymala pod gorsetem lub czymkolwiek innym bez ramiaczek - nie spada.
bielizna nazywa sie samanta.
pozdrawiam
(a doradzila mi moja swiadkowa , ktora tez na sobie taka wyprobowala w dniu swojego slubu ) Sklep znajduje sie chyba na pierwszym lub drugim pietrze, po stronie glownego wejscia taki maly sklepik z bielizna.
Tam dostalam piekna bielizne :koronkowe majteczki , staniczek z odpinanymi ramiaczkami w kolorze ecri , do tego jeszcze wkladki silikonowe, bo akurat pod gorset idealnie pasuja i ponczoszki ecri - razem dalam 195 zl a bielizna jakosciowo jest naprawde dobra i to taka specjalna na silikonach by sie dobrze trzymala pod gorsetem lub czymkolwiek innym bez ramiaczek - nie spada.
bielizna nazywa sie samanta.
pozdrawiam
ja standardowo tylko triumpf, moze i drozsze, ale za to na pewno lepsza jakosc i przeciez nie na jeden raz :)
a powiedzcie mi jak z ponczochami - biale czy cieliste...? bardziej sklaniam sie ku cielistym, bo bialych nie znosze ;) ale szczerze to nie znalam zadnej Panny Mlodj ktora miala inne niz biale - ale to mnie nie przekonuje, stawiam na cieliste !!
a powiedzcie mi jak z ponczochami - biale czy cieliste...? bardziej sklaniam sie ku cielistym, bo bialych nie znosze ;) ale szczerze to nie znalam zadnej Panny Mlodj ktora miala inne niz biale - ale to mnie nie przekonuje, stawiam na cieliste !!
ja tez kupuje bielizne w triumphie od lat, ale niestety na ta specjalna okazje nie widzialam takiej bielizny jak trzeba pod suknie z gorsetem, a przeszlam po kilkunastu sklepach triumpha w trojmiescie i nic ,
wiec kupilam inna bielizne i musze przyznac ze jakosciowo jest bardzo dobra i nie zaluje, bo w triumphie takiej nie widzialam.
Wyzej podalam gdzie kupilam dla zainteresowanych.
wiec kupilam inna bielizne i musze przyznac ze jakosciowo jest bardzo dobra i nie zaluje, bo w triumphie takiej nie widzialam.
Wyzej podalam gdzie kupilam dla zainteresowanych.
wejdz jeszcze do kwiatkowskiego , tam tez jest sklep Triumph'a. Ja osobiscie zdecydowalam sie wlasnie tam na bialy gładki stanik z odpinanymi ramiaczkami i do tego zwykle gladkie figi, bo nie wiem czy wy tez mialyscie taki problem ze odznaczaly sie wam w sukni koronki od bielizny. Dobrze ze na codzien nosze koronkowa bielizne wiec moglam to zauwazyc w czasie przymiarek.
Ostatnio w poszukiwaniu bielizny ślubnej zajrzałam równiez do salonów firmowych Atlantica i jest tam identyczny stanik jak w Triumphie - gładki , biały z odpinanymi ramiączkami, na podwójnej taśmie silkonowej - idealny pod sukienkę ślubną i kosztuje 39,99zł (w Triumphie 99,99zł). Niestety jeden minus - robiątylko do rozmiaru 80B.... a ja potrzebuję 80C :(
a czy któraś może kupowała juz bielizne w sklepie obok Auchan?Tam na wystawie jest bardzo ładny staniczek z odpinanymi ramiączkami...tyle ze oprócz tego nic nie wiem bo dziś przez przypadek tam byłam na chwilke tylko...ale chyba wróce czegos wiecej się dowiedziec...tylko nie wiem jak z jakością więc pytam :)
gorsety sa z USA i sa dobrze zrobione no i wygodne pod warunkiem , ze nie zesznurujesz sie na maxa. Bylam wczoraj w nim na urodzinach mojego taty na maxa zesznurowana ( hihi) i po 6 godzinach go zdjelam ( bo juz nie moglam) nauczka na przyszlosc zeby tak mocno nie sciagac ale poza tym bylo ok no i talia jest boska
na slub kupie nowy mam nadzieje ze mniejszy bo schudne a na tym sie naucze w nim chodzic ( hehe) pozdrawiam
na slub kupie nowy mam nadzieje ze mniejszy bo schudne a na tym sie naucze w nim chodzic ( hehe) pozdrawiam
2812julia napisał(a):
> a co wy na to????
> ja kupilam gorset pod suknie slubna i wyglada naprawde
> suuuuuuuuper, do tego robi bajeczna talie nawet do 12 cm mniej
> mozna sie zesznurowac jesli ktos chce. Naprawde polecam , w
> dodatku jest to orginalne i nadaje sie do sukni bez ramiaczek.
Julia,
a cycki z tego nie wypadną, jak sie ręce podniesie?
bo tak wygląda :]
> a co wy na to????
> ja kupilam gorset pod suknie slubna i wyglada naprawde
> suuuuuuuuper, do tego robi bajeczna talie nawet do 12 cm mniej
> mozna sie zesznurowac jesli ktos chce. Naprawde polecam , w
> dodatku jest to orginalne i nadaje sie do sukni bez ramiaczek.
Julia,
a cycki z tego nie wypadną, jak sie ręce podniesie?
bo tak wygląda :]
.
Ja polecam ten sklep z bielizną https://www.modisimo.pl/damska-bielizna Ogromny wybór i częste przeceny
Młodym pannom o nieco bardziej obfitych kształtach na pewno przyda się bielizna wyszczuplająca. https://mybaze.com/pl/bielizna-wyszczuplajaca To wyjątkowy dzień i warto zadbać żeby wyglądać jak najlepiej.
Też tam zamawiałam :)
Bardzo fajny produkt, którym jest Panele poliwęglanowe jest do sprawdzenia pod tym linkiem :)
Wybór odpowiedniej bielizny, zwłaszcza pod suknię ślubną wcale nie jest prosty. Musi dawać przede wszystkim komfort i poczucie bezpieczeństwa. Zajrzyj tu https://podpowiadamy.pl/czy-bielizna-slubna-musi-byc-biala-jaki-kolor-bielizny-na-noc-poslubna/ i sprawdź, na co zwracać uwagę podczas zakupu i gdzie znaleźć dobrą gatunkowo bieliznę ślubną w atrakcyjnej cenie. Powodzenia!
Jeśli chodzi o bieliznę pod suknię ślubną, na pewno świetnie sprawdzi się body wyszczuplające z tego sklepu: https://orirose.pl/. Sprawdź, wydaje mi się, że pod tego typu kreację będzie jak znalazł. Warto mieć pewność, że podczas tego wyjątkowego dnia nic nie będzie nam nieładnie odstawało. Polecam to podejście wszystkim przyszłym pannom młodym!