Widok

bielizna pod suknię slubną?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie mozna kupić bieliznę pod suknię?
nie biorąc pod uwage salonów ślubnych i internetu?

suknia z gorsetem, więc bez ramiaczek,
i o ile to możliwe, żeby nie wyglądał tak pancernie i odstraszajaco?
no i dodam, że nie białą, tylko ecru:)

.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o bieliznę pod suknię ślubną, na pewno świetnie sprawdzi się body wyszczuplające z tego sklepu: https://orirose.pl/. Sprawdź, wydaje mi się, że pod tego typu kreację będzie jak znalazł. Warto mieć pewność, że podczas tego wyjątkowego dnia nic nie będzie nam nieładnie odstawało. Polecam to podejście wszystkim przyszłym pannom młodym!

Też tam zamawiałam :)

Wybór odpowiedniej bielizny, zwłaszcza pod suknię ślubną wcale nie jest prosty. Musi dawać przede wszystkim komfort i poczucie bezpieczeństwa. Zajrzyj tu https://podpowiadamy.pl/czy-bielizna-slubna-musi-byc-biala-jaki-kolor-bielizny-na-noc-poslubna/ i sprawdź, na co zwracać uwagę podczas zakupu i gdzie znaleźć dobrą gatunkowo bieliznę ślubną w atrakcyjnej cenie. Powodzenia!

Młodym pannom o nieco bardziej obfitych kształtach na pewno przyda się bielizna wyszczuplająca. https://mybaze.com/pl/bielizna-wyszczuplajaca To wyjątkowy dzień i warto zadbać żeby wyglądać jak najlepiej.

Ja polecam ten sklep z bielizną https://www.modisimo.pl/damska-bielizna Ogromny wybór i częste przeceny

Najlepszym rozwiązaniem będzie jak odwiedzisz etam.pl. Mają duży wybór, więc jestem przekonana, że znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie. :)
albo ....mozesz mnie odwiedzic i moj przymierzyc :)

nie mozna ale ja zamowilam 1 nie pasowal po przymiarce i mi wymienili bez problemu i na wlasny koszt przyslali

ale taka talia to by mi sie przydała
ehh, marzenia :]

.
Julia a mozna to gdzies w niemczech przymierzyc, bo ja to sie boje ze numer bedzie nie taki czy cos. Mieszkam w de wiec nie bylo by problemu.

nie "cycki" nie wypadaja ( daje gwarancje nato a wiem oczym mowie bo mam 80DD ) a co do splaszczania to owszem i bogu nich za to beda dzieki z moich 115 cm robia na max zesznurowane nawet 105 cm

ja to sie boje ze to troche splaszcza biust, no a jak by wyskoczyl to tez byloby ciekawie....

2812julia napisał(a):

> a co wy na to????
> ja kupilam gorset pod suknie slubna i wyglada naprawde
> suuuuuuuuper, do tego robi bajeczna talie nawet do 12 cm mniej
> mozna sie zesznurowac jesli ktos chce. Naprawde polecam , w
> dodatku jest to orginalne i nadaje sie do sukni bez ramiaczek.

Julia,
a cycki z tego nie wypadną, jak sie ręce podniesie?
bo tak wygląda :]

.
nie ma za co :)

:)dzieki
nie na gorsecie pisze EMPIRE intimates made in the usa

hej julia a novadessous to jest firma produkująca te gorsety ??
gorsety sa z USA i sa dobrze zrobione no i wygodne pod warunkiem , ze nie zesznurujesz sie na maxa. Bylam wczoraj w nim na urodzinach mojego taty na maxa zesznurowana ( hihi) i po 6 godzinach go zdjelam ( bo juz nie moglam) nauczka na przyszlosc zeby tak mocno nie sciagac ale poza tym bylo ok no i talia jest boska
na slub kupie nowy mam nadzieje ze mniejszy bo schudne a na tym sie naucze w nim chodzic ( hehe) pozdrawiam

dziękuje to sobie zamowie bo itak jade 12 do niemiec. a ty go juz masz? jaki materiał? jak go sie nosi? chodzi mi oto czy jest wygodny?

Dziób, ja bym tego sklepu nie polecała, mają kiepski wybór. Pani zaproponowała mi tylko jeden rodzaj biustonosza kiepskiej jakości. I nie mają dużych rozmiarów.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
do góry