Widok
Ja również będe mieć Ananke A 043. I chociaz panie w salonie sukien slubnych mówiły, ze mam kupić podwójny push-up, to wygladałam w nim szczerze mówiąc "tragicznie" jak z teledysku Madonny ( nie wiem czy kojarzycie te sterczące stożki) i zdecydowałam się własnie na bardotke, ale z pionowymi cieciami firmy Samanta, biust lezy rewelacyjnie, jest podniesiony do góry i w gorsecie bedzie napewno ładnie wygladał, buziaczkensy....
No no, trzeba zmierzyć. Ja np. musze mieć cięcie pionowe, bo lubię biust okrągły, a nie szpice. No i nie lubię żeby stanik był za bardzo do przodu (taki bufet:). Tylko pionowe cięcie i bardotka, bez wkładek. Zawsze nosiłam 80C, ale Panie z Batorego dopasowały mi 75D Corina i jest super!!!
A poza Corinem i Samantą polecam Lormar. Triumph też zaczął mieć ciekawe wzory, bo odeszłam dawno temu od tej firmy ze względu na nudne fasony.
A poza Corinem i Samantą polecam Lormar. Triumph też zaczął mieć ciekawe wzory, bo odeszłam dawno temu od tej firmy ze względu na nudne fasony.
Wszystko zależy od tego jakie ma się piersi. Nie powiem, żeby moje były jakieś "niestandardowe", ale muszę zawsze przymierzyć 20 staników, żeby dobrać taki, w którym nie będę miała sprzętu pod pachami/ spłaszczonego/ wylewającego się/ w kształcie trójkąta lub w innych kształtach, w którym piersiom nie do twarzy:)))
wydaje mi się że Corin była w sklepie Gorseteria (bo tam kilka razy kupowałam) ale ten sklep gdzieś się wyniósł z Mdisona - ale na 100% Corin jest równiez w la'chanson (www.lachanson.pl) - manhattan, carrefour itd ;-)
właśnie znalazłam w szafie ze 3 komplety właśnie z CORIN :) są dobrej jakości i w niezłej cenie ;-) la'chanson polecam cieplutko :)!!
właśnie znalazłam w szafie ze 3 komplety właśnie z CORIN :) są dobrej jakości i w niezłej cenie ;-) la'chanson polecam cieplutko :)!!
Ja niestety nie wiem, gdzie można takową kupić. Jednak przy okazji nowego wątku o bieliźnie chciałabym Wam napisać o niedużym saloniku z bielizną w gdyńskim Batorym - na 2-gim piętrze, obok kas Bomi (w innym wątku pisała o nim chyba Elajza). Nie chodzi mi o wybór i asortyment, ale o jakość obsługi. Jako ewentualna klientka szczerze polecam wizytę tam, bo obsługa jest na najwyższym poziomie. Naprawdę, przesympatyczna pani, zajęła się mną profesjonalnie i bez narzucania się, znosiła mi do przymierzalni co chwilę coś innego, doradzała. Grzecznie poprosiwszy o pozwolenie, obejrzała mnie w tej bieliźnie i oceniła, jakie modele będą mi pasować, wreszcie na końcu przeprosiła, że zamęcza mnie przymierzaniem tylu sztuk. (Qrcze, dlaczego w innych sklepach czuję się, jakbym to ja miała przepraszać, że tyle przymierzyłam?) I tak nic nie kupiłam, ale pani absolutnie nie dawała odczuć, ze po zmierzeniu 12 staników muszę któryś nabyć. I tak pewnie tam wrócę, dla samego podejścia do klienta warto!
No i mają bardzo ładną bieliznę :-)
PS. Przepraszam za wtrącenie...
No i mają bardzo ładną bieliznę :-)
PS. Przepraszam za wtrącenie...