Widok

ubieracie rajstopy dla dzieci?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, tak się zastanawiam czy ubierać dla mojej 4 latki rajstopy pod spodnie przy takiej pogodzie jaka była ostatnimi dniami. A wy nakładacie swoim dzieciom, czy dopiero jak się mocniej ochłodzi?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja zakladam. i 3 latkom i 7-latce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
My nie, dzieciaki nie lubia.. jak idziemy na dluzej na dwor to cieplejsze spodenki, zima na spodnie ida spodnie od kombinezonu, takie nie za grube.. a ze normalnie chodza do p-la, to rajstopy i spodnie to za cieplo, wiec same spodnie, a do tej pory na dwor maja takie gumowane spodenki na normalne, dresowe. Corce czasem domspodniczki, tomtak, ale ze woli spodnie, to tez nie za czesto te rajstopki uzywa..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja 2-latce też nie zakładam, grubsze spodenki (ale nie jakieś zimowe ocieplane). Ubieram tak jak siebie, a sobie rajstop nie zakładam pod spodnie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak wychodzimy na krótki spacer to normalnie zakładam tylko spodnie, ale wybieram takie z grubszego materiału dresy czy jeansy
do przedszkola zakładam leginsy i na dwór jak idą to ma przeciwdeszczowe i przeciwwiatrowe spodnie na wierzch
ma 3 lata:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pogoda zmienna i często zastanawiam się jak ubrać dziecko, bo jak słońce wyjrzy to ciepło, a jak się schowa to zimno, Ale też mi się wydaje, że by było jej za ciepło w rajstopach i spodniach, a nie chcę dziecka przegrzać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ani 2 latce ani 5 latkom nie zakladam jeszcze nie pora u nas na to :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja zakładam,bo młody podziębiony a i w domu lata na boso,siada na gołej podłodze,jak lata w domu w rajtach to na wyjście spodnie cieńsze na wierzch,ostatnio pogoda typowo jesienna..........nie wiem czy rajstopki to przegrzewanie.........chyba,że frottowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najlepiej samamu ubrac rajstopy i w nich wyjsc...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
nieeee ani mniejszej ani większej, ciepło jest :)))))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Absolutnie nie zakładam mojemu 3 latkowi rajstop. Rajstopy to tylko zimą przy - 10 st. lub więcej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
-10? to ja sobie szybciej nakładam. Moja mała już nosi cienkie bawełniane ale jest wózkowa sama chodze już z chustą na szyi a ostatnio i czapke miałam w torebce bo grad padał więc za ciepło nie było. Jeżeli Twoje maleństow jest chłodne to załóż rajstopki i nie patrz na forum- sama najlepiej znasz swoje dziecko. Ja jak widze gołe głowy i nóżki w skarpetkach to się pukam w głowe mamy jesień- mam koleżanke ktra twierdzi wiecznie,że dla jej syna gorąco i małego rozbiera mały zimny i wiecznie zasmarkany ale przecież jest gorąco a dziecka przegrzewac nie wolno!
zimowa kurtka, kozaki- nie
rajstopki- tak
ale może mi się to zmieni wraz z wiekiem małej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Oczywiście,że zakładam,pogoda już nie jest łądna,tym bardziej,że syn łapkie wszystko co możliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
a nie zastanawia Cie dlaczego łapie, może właśnie dlatego że go przegrzewasz, przemyśl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie dlatego.Po po prostu skoro mi jest zimno to dziecku tym bardziej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ile ma twój lat?
nie zakładam jeszcze
nosi skarpetki i spodnie typu jeansy sztruksy
odpowiadajac na pytanie rajstop nie zakładamy :)
jest całkiem fajna jesień przynajmniej większość dni jest ładna i dość ciepła, mówię nie o 6 czy 7 rano, ale godziny południowe, na prawdę nie mam pojęcia w czym wasze dzieciaki będą chodziły zima przy mrozach, no chyba ze po dwie pary rajstop będą miały ubierane :)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
na zime to produkują takie spodnie ocieplane wiesz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry