Widok

bim bam cafe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy chodzicie tam z dzieciakami?
jak wyglądają tam zajęcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy chodzi Ci o to w budynku Krewetki w Gdansku głownym,obok kina?
Jezeli tak to wlasnie wczoraj chcialam tam z corka pojsc a okazalo sie ze juz zakonczyli dzialalnosc i punkt jest do wynajecia.Bardzo szybko bo dopiero co bylo otwarcie.
Bo powinni otworzyć w Madisonie, wtedy by nie narzekali, że pusto.
Ja też przypadkiem to odkryłam i wtedy siedziała jedna babeczka z dzieckiem. Jak poszłam za jakiś czas to już było zamknięte.
Lipa i punkt niewypał.
image
Dziewczyny zmieniły lokal na Gdynię na Centrum Handlowe, faktycznie punkt troszkę nietrafiony :-)
szkoda, że w centrum Gdańska nie ma takiej kawiarenki.
Ciężko jest tu dziekolwiek z dzieckiem wyjść, bo albo patologia w piaskownicy siedzi, albo zasikane, czy pełno szkieł.
Ogólnie Centrum Gdańska jest do D...
image
Pati, a gdzie na Gdynie?

nei słyszałamz eby sie cos nowego otworzyło,a tez lipa i nie ma gdzie chodzic.
image image
bunga bunga cafe zamknęli? A takie były przemądrzałe właścicielki - nooo cóż, żeby prowadzić biznes, to trzeba mieć trochę oleju w głowie, a nie siana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
no to się spóźniłam:) szkoda.
a w jakich kawiarenkach w centrum są jakieś małe kąciki zabaw dla maluchów?
podoba mi się w mamma cafe na wawelskiej - synek miał co robić, a mama zrelaksowana zdążyła przejrzeć gazetki i wypić dobrą kawę;)
a nie zamknęły Proszę Pana, a zmieniły lokal na taki, który daje więcej możliwości na prowdzaenie zajęć dla Mam, rodziców i maluszków. Szeroka 97,zapraszam :)
bylam na szerokiej, fajnie, podibalo mi sie, i desery pyszne :)
Anka to zapraszam do piaskownicy na zaspe.U nas to mozna na boso chodzic,jest tak czysto. I towarzystwo przyzwoite,sami swoi:)
no wlasnie w sobotę widziałam coś "dzieciowego" na szerokiej. chciałam zajrzeć, ale szykowała sie burza , więc niestety nie zajrzałam.
wreszcie coś dla nas! na pewno tam wpadnę, kiedy będę na starówce.
Nie wiem,czy mogę się tu wypowiadać , z racji tego,że jestem właścicielką..... to chyba nie zgodne z regulaminem:/

Panie Halewicz, może poza rocznym prowadzeniem działalności i pracy w kawiarniach nie mam doświadczenia ale wiem, jakie miejsce chce stworzyć. Dla Rodzin , Dzieci, Mam. Dla nas. Inne niż wszystkie. Bo jestem Mamą.Potrzebuje czasu na rozwój i wprowadzenie wszystkiego o czym marzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry