Widok

blurp

e tam nalazło, my tylko tyle gadamy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek

a faktycznie

Rozmiar UK

Hallo
Potrzebuję tabele rozmiarów UK - chodzi o numerację spodni.
Nie wiem jaki mam rozmiar wg Angoli, a ktos ma mi coś kupic w UK :)
Jeśli ktoś ma coś takiego - plz help.
GG 2483514
P.S ..Pzdr 2 Stworek :))

rozmiary odzieży

http://www.prestar.pl/informatory_inne.htm#Rozmiary%20odziezy
pozdrowionka.
nastepnym razem naucz się używać googli - szybciej idzie, ;)

Rozmiar UK

No dzięki bażo, ale tam niewiele się dowiedziałem..są rozmiary garniturów, koszuli i butów, a mi chodzi o SPODNIE - konkretnie przelicznik np. naszego rozmiaru 34 to wg UK jest...?
Umiem korzystac z Google :))

:P

no proszę. sami "starzy znajomi", i nudno jak kiedyś.

Greylin vel Agusia

No to się wypisz i zdaj legitymacje:)))) ja nie wiem czy mi sie chce na ten Woodstock jechać z wami> Będę w tych górach intensywnie nad tym myslał. Trzymaj się w tym Hamburgu:))

gdansk

gdansk

nudy

NUDYYYYYYYYYYYYYYYYYY

No tak

Dziś wielkim przpadkiem dowiedziałam się że w Sopocie będzie kocert Patrici Kaas.
Wiem, że już nie dostanę biletów bo sie zagapiłam, jednak uderzyło mnie coś innego.
Na żadnym portalu miasta Sopot, nawet na portalu organizatora nie ma dokładnego planu przebieg 41. Sopot Festival..
No pieknie..

Chciałam Wam tylko powiedziec....

że jestem najszczęśliwszą kobietą pod słoncem z moim Jareczkiem ;) Wiem, ze to glupie, ale poczulam wlasnie tak silna potrzebe podzielenia sie z ludzmi moim szczesciem, ze po prostu nie moglam sie powstrzymac ;) zaraz lece wykrzyczec to na dachu jakiegos odpowiednio wysokiego obiektu ;)
Pozdrawiam wszystkich ;)

Euralio

ładnie się nazywasz

pilnie poszukuje!!!!!!

bardzo pilnie poszukuje mieszkania do wynajecia---2 pokojowe najlepiej w sopocie.... bardzo prosze osoby mogace mi jakos pomoc o kontakt na gg-----6108384

Uwaga !!!!

Poszukuje świadkow wypadku drogowego z dn.23.05.2004go.r -niedziela
Poszukuje świadkow wypadku drogowego z dn.23.05.2004go.r -niedziela W dniu 23.05.2004.r okolo godziny 14 -stej w Pruszczu Gdańskim na ul.Grunwaldzkiej -mial miejsce poważny wypadek drogowy.Czołowo z jadącym prawym pasem Renault 11-zderzyła się Skoda Oktavia-zjezdzając ze swojego pasa.SZUKAM kierowce, ktory jechał za naszym samochodem i udzielil pomocy /reanimacja/ jednej z ofiar wypadku lub wszystkich co widzieli wówczas ten WYPADEK .Proszę o kontakt tel (058) 557 44 01.prosić Annę. ofiara wypadku drogowego, wampirek34@wp.pl

Dziękuję Stworku

;)

Euralio

proszę bardzo. "Wykrzywpyszczek" jest tak stworkowe, ze naprawdę mi sie podoba. Uwielbiam podobne dziwactwa.(określenie: dziwactwa to mój dość niechętny ukłon w stronę pożartego przez "normalność" społeczeństwa, bo w moim powykrzywianym świecie te i inne rzeczy mają swoje mocne i uzasadnione miejsce ;))

Dobra, dobra - wez sie nie podlizuj ;)

A tak powaznie....ja tez hołduję takim dziwactwom i kocham je, bo kochac trzeba. I warto. Uwielbiam też to, co zamilowanie do takich dziwactw robi z nami. Po pewnym czasie widzimy wiecej, slyszymy lepiej, ten 'normalny' , szary świat przestaje sie liczyc i zastępuje go jakaś pokręcona i dziwaczna anomalnia prawie że ;)
He...teraz jem bób na śniadanie i cieszę się ze dzis w koncu nastał upragniony piątek. W piątek dziwactwa przybieraja na sile.

:)

"a zeby Cie obesralo" ;)
ciekawe czy ktos wie z jakiego filmu to cytat :)

dla ulatwienia:
ceniony rezyser oraz aktorzy
( zapewniam ze nie jest to moja produkcja ;) )

Ps. wstawka muzyczna nie ma z filmem zadnego zwiazku ... :)

Liiiiizzzzzzzzz

Euralio

W piatek dziwactwa przybieraja na sile

by apogeum osiagnac sobotniej nocy ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (86 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry