Widok

body - jak dużo tego kupować? ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie. Właśnie zaczęłam robić zakupy dla swojego pierwszego malucha. Zastanawiam się, ile mniej więcej sztuk body powinnam mieć na początek, żeby było tak optymalnie? Wiem, że to może śmieszne pytanie, ale ja nie mam zupełnie żadnego doświadczenia. Wszyscy mówią, że body to najlepsze rozwiązanie, żeby nie inwestować w kaftaniki, śpiochy itd. Ale ile tego kupować, żeby nie przegiąć? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kup po kilka z danego rozmiaru, zawsze można dokupić.
Ja urodziłam córę 4340 g, 60 cm i wszystkie ubranka w szpitalu miałam za małe, musiałam poprosić położne o inne.
Bardzo dziękuję za opinie. Do tej pory kupiłam kilka rzeczy w rozmiarze 62, ale widzę, że jednak warto zaopatrzyć się w parę mniejszych sztuk, chociażby do szpitala. Jak najbardziej zamierzam kupować używane ubranka, ale na razie nie znam płci (maluch wstydliwy) i bardzo ciężko mi się na cokolwiek zdecydować. Dlatego poprzestałam na kilku białych bodziakach ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry