Widok

ból w pachwinie pod koniec ciąży -pomocy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem w 36 tyg ciąży od 2 dni boli mnie w prawej pachwinie , czy ktoras z was tak miała jak zwalczyć ten ból.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie masz jakiś ucisk. Dzidziuś jest już duży a miejsca mało. Pewnie maleństwo nadepnęło na jakiś nerw. Po porodzie przejdzie (a może wcześniej). Ja ostatni tydzień ciąży przespałam na siedząco (o ile można to nazwać spaniem). Bolały i drętwiały mi kończyny swędziały całe ręce i inne takie tam. Pozdrawiam i szczęśliwego rozwiązania
hej, nie pocieszę Cię chyba :/ mi całe szczęście zaczęło się też pod koniec ciąży-w ok 37tygodniu i ból trwał do końca a z dnia na dzień był silniejszy, ale do przeżycia. Pomagało tylko leżenie, ale nie zawsze mogłam sobie pozwolić. Nie wiem jak Ty ale ja miałam wrażenie, jakby moja noga szła obok mnie hehe
też tak miałam, byłam nawet u lekarza, nie pamiętam już, czy powiedział, jak zwalczać, ale na pewno, że to normalne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ból jest straszny , już nie wiem jak mam leżeć wstaje tylko do łazienki
mnie też bolało, wtedy podczas leżenia w łóżku już, kładłam poduszkę na dolną nogę, w taki sposób, żeby ta górna się na niej opierała w linii prostej (oczywiście leżąc na boku) i pomagało.
Jeszcze troche i mam nadzieje że mały wyjdzie
no chłopcy to lubią przesiedzieć swój termin podobno :p
Ja juz od 3 tyg nie moge nigdzie chodzić.Teraz z tym bólem juz chce zeby bylo po wszystkim
A to uczucie skopanego pecherza zeber i czego sie da bezcenne :)
O, widzę że nie tylko ja to mam ;) U mnie na szczęście ból nie jest ciągły, tylko pojawia się z nienacka, promieniuje do nogi... wtedy często całkiem uniemożliwia chodzenie, dlatego już postanowiłam że nie wychodzę z domu sama bez ramienia męża na którym można się oprzeć...
No i jeszcze "fajne" są te odczucia jak dziecko zdzieli Cię w pęcherz :D
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam takie ciągnięcie w pachwinach tylko dzień przed porodem...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (85 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (109 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry